Aktív témák
-
Zennon
tag
Kösz a ram volt a ludas mármint az időzítés...
Megtaláltam a legjobb párost:proci 2473Mhz,Ram 440Mhz,HT 1011Mhz.
Annyi a gond hogy a proci 100%-os kihasználtság mellett 48-50 fokos,ez nem sok???
Na mind1 ha sok lejjebb veszem...
Jah és a bios cserével (mert sikerült)285-öt is bírja a procim.
-
Zennon
tag
Ezt az üzenetet vedini-nek írom:
Sikerült flesselni a bios-t egy tuningosabbra de ígyse megy.
A leg meglepőbb az,hogy ha a procit külön húzom lassan felmegy 283 FSB-re és ienkor a ram 266-ra van visszaosztva de utána ha már 300-on menne a ram akkor nem indul be a gép.
Pedig amikor teszteltem külön a ramot külön a procit akkor megvan az eredménye és ez még jóval felette is van amit próbálni akarok.
A procnak 1,55V-t attam lehet hogy a ram+proc nagyobb teljesítménye miatt eggyüttesen többetkéne adnom? -
Zennon
tag
Jah majd elfelejtettem vettem a reggel mégegy bazinagy bordát a memóriámra 2 cm-s ventivel és azóta bírja a 469 Mhz-et is.De van egy kis böki amikor próbálok húzni.
amikor az fsb-t 281-re vagy akár 275-re állítom a ramot visszaosztom 333-ra vagy akár 300-ra vagy 266-ra és a procnak ugyanannyi feszt nyomok mint amikor 281-en ment nem kapcsol be a gép...
Néha igen de akkor kiírja hogy bios recorvery és cd-t kér.
De ha újraindítom akko belép a bios-ba és minden alapon van.
Ez lehet a béta oka is?
a ramnak 2.8-at adok.
Most megy a gép 2050Mhz-en a ramok meg 460-an.
Stabilan megy de a 281Fsb-nél nemjó.
Milehet a gond? -
Zennon
tag
Nah egész este méricskéltem teszteltem prime95-el is meg Super-Pi-vel is meg mindennel a ramjaim végeredménye:448Mhz
Ezt bírja sőt a 450-et is bírja de ott 1 óra után hibázik.
a 448-nál 3 órán keresztül meg se nyikkant folyamatos tesztelés alatt.
Jah és lehet hogy ez számíthatÉTA Bios-om van de a legújabb.
Ez számíthat?mos 224 Fsb-n van a proci és így a mem 448Mhz. -
Zennon
tag
Nah sok sok tesztelésa után ez az eredmény.:
A max stabil alapórajel 300Mhz-re visszaosztott rammal 262 FSB *9 1,475 V-al és az alaplap ienkor 600Mhz-es Ht-vel megy.
A proci 281 FSB-t bír ez 2528 Mhz a ramok ekkor 266-ra vannak visszaosztva így mennek most 362Mhz-en a procinak attam 1,55 V-ot és így naon stabil 1 óra folyamatos teszt+tonyhawk underground2fél óráig
.
Itt is 600Mhz-es HT van. -
Zennon
tag
A chipsetem most (260fsb 9*-es szorzón) 25 fokos...
De ez úgy van hogy vettem rá egy ventit eddig amúgy 30 fokos volt 260-on.
A memnek 2,8-at attam.
A procinak így 260-on 1,45-öt attam először aztán többet de nem segített.
A legnagyobb alapórajel az 9* 261 Mhz...
A mem ienkor 430 Mhz-en megy.
De nem mindíg bírja...
De most hogy rányomtam a ventit a chipsetemre azóta itt stabil,még a mem is.
a HT az most 4*-esen van így 1031 Mhz ez sok vagy maradhat vagy visszategyem 3*-osra azaz 600Mhz-re?
[Szerkesztve] -
Zennon
tag
Jah és még annyit hogy própálkoztam a fesz emelésével de nem segít.
És majdnem elfelejtettem mondani hogy a chipset-emen nincs hűtőventillátor csak egy szép kék borda
Lehet ez is a baj?
Jah és a ramom 400MHz-ről 260 fsb felett mongyuk 262 fsb-n megy 430Mhz-en és hibáddzik.
Ez normális?
[Szerkesztve] -
Zennon
tag
cSÁ LENNE PÁR KÉRDÉSEM.
Szal van egy asus a8v deluxe deszkám,meg egy 6600GT agp-s (Inno3D),3000+-os AMD 64 proci sajna nem venice magos.
szal az lenne a kérdésem,hogy van egy 512ddr kingmax 400Mhz-es ramom és visszaosztottam.a proci feszét alig emeltem az fsb-t pedig 260-ra tettem 9-es szorzón és ennél nem megy tovább...
A HT-t is visszaraktam 600 Mhz-re azaz 3*-ra.
Ha fejjebbnyomom az fsb-t akko hibáddzik a ram,viszont a ramon bazinagy hűtőborda van és bírnia kéne neki.
Mi lehet a gond?
Jah és ha 266-ra osztom a ramot akko 270-en is megy a gép de a felett nem bútolbe a gép...
Van 5letek?
Előre is téháix -
Zennon
tag
A vga-nak menny köze van a proc húzáshoz???
Úgyértem hogy eddig egy connect3d 9600XT-m volt és nem tudtam 210 FSB-nél feljebbvenni a proci-t,mostmeg van egy GEFORCE 6600GT-m és azóta 280-on járatom!!!
Ez hogy lehe????
Jah az előző karim ismeretlen okból elfüstölt!!!!(Nem is húztam) -
Zennon
tag
Éjjen a procim stabilan müxik 284 FSB-n ez 2554 MHz-et jelent és abszolút stabil...
A proc 34 fokos terheltetetlenül,terhelve(100%-os kihasználtság mellett)41 fokos!!!!
A procim az egy winchester magos AMD 64 3000+
A memek most 392Mhz-en müxenek -
Zennon
tag
Na most így néz ki minden:[link]
-
Zennon
tag
Tudom hogy nem ide kapcsolódik de az igaz hogy az újabb gamek-hez nem a mem sebessége hanem a GPU sebessége számít???
-
Zennon
tag
Köcce má lement reggel.
De nincs hiba...
Éjjen a gém... -
Zennon
tag
Na egy kis állítgatás után zsírul megy minden...
9*260 FSB 2334MHz-et jelent kb ez bőven elég lesz...
Tudtok mondani valami jó kis cputester progit???? -
Zennon
tag
Kössz a segítséget most 414Mhz 2,7v fesz-szel
-
Zennon
tag
Esetleg valaki válaszolna a 732-es hozzászólásomra???
-
Zennon
tag
Esetleg valaki válaszolna naon fontos lenne!!
És arra is hogy 100%-os terheltség mellett 43 fok az sok a procinak??? -
Zennon
tag
Na csáttok!!!
Sikerült felnyomni va procimat 255FSB-re(Valszeg menne tovább is de még egyenmlőre elég).
Egy kérdésem lenne:
Ha a ramomat 333-ra osztom akkor nem bootolbe a windows de ha 266-ra teszem akkor megy rendesen a gép a super PI is lefut 8M-en 2ször is próbáltam,De ha bemegyek az everest-be akkor a memem órajele 328Mhz...
Ez kevésnek tűnik de a bios-ba van ugye hogy 2:1 200MHz stb...
És ott van egy olyan is hogy 5:3 de nincs mellé írva hogy hány MHz..
Hát ez a gondom hogy a ram lassabban müxik...
Ezt hogy lehetne orvosolni???
Jah és a proc 1.475V-on müxik a mem pedig alapfeszen majd ha 400-at eléri akkor adok neki
[Szerkesztve] -
Zennon
tag
EeEE...
müxik így atomul 230 FSB-n még tovább nem próbáltam...
35 Celsius alapon ez jó????
Jah és a memem 414 MHz-en müxik pedig leosztottam 333-ra akkor ez sok neki osszam le 266-ra? -
Zennon
tag
válasz
wassermann #665 üzenetére
Akkor most nemtom feljebb húzni az FSB-t????
-
Zennon
tag
Segítsen valaki!!!!
Van egy amd athlon 64bit-es 939 foglalatos winchester magos procim,meg egy infenon 512 ddr RAM-om(400Mhz),és az lenne a bajom,hogy hiába osztom a memóriát meg a HT-t is 4x-re 3x-re, állítom,és a feszt is emelem 210FSB-nél nem bír nagyobbat a gép.Jah az alaplapom:ASUS A8V Deluxe.
Előreis THX!!!
[Szerkesztve] -
Zennon
tag
Még annyiban segítsen már valaki hoogy A8V Deluxe alaplap bios-ában hol találom meg a HTT beállítását,mert lejjebb szeretném enni 4x-re.
Előreis köcce -
Zennon
tag
Tudok angolul de minek a rövidítése a HTT???????????,,
-
Zennon
tag
Aztakqrva ezt nemmondod komolyan...
Én aztat kérdeztem hogy mi az a HTT és hogy pontosan hol tudom eállítani(gondoltam hogy a bioszba)DE HOOOOLLLL????????????????????????????????????????????????? -
Zennon
tag
Na bazmeg segíjjetekmá azistenit...
Bocs a káromkodásért -
Zennon
tag
Lécc valaki válaszoljon már arra a krdésre hogy mi az a HTT.És ezt hol tudom lejjebb venni 4x-re
-
Zennon
tag
Csáttok nekem van egy olyan problémám a proc húzásánál hogy az FBS-t felnyomom 210-nél nagyobbra még be boot-ol a winfos de utána újraindúúl!!!
Próbáltam már a mem-et 400-ról 333-ra állítani de nem jártam sikerrel a feszt is emeltem már.
KONFIGOM:ASUS A8V Deluxe alaplap,512 Ram (400MHz),3000+ AMD 64Bit-es proc (persze 939-es)
Hogy tudnám az FBS-t 250-re emelni hogy ne induljon újra a gép stbstb.......?
Jah és egy IGLOO 7200-es hűtő hűti most
[Szerkesztve]
Aktív témák
Hirdetés
- Telefon felvásárlás!! Apple iPhone 16, Apple iPhone 16e, Apple iPhone 16 Plus, Apple iPhone 16 Pro
- AKCIÓ! ASUS PRO WS W790E-SAGE SE alaplap garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! 6TB Seagate SkyHawk SATA HDD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- LG 77G4 - 77" OLED evo - 4K 144Hz 0.1ms - MLA - 3000 Nits - NVIDIA G-Sync - AMD FreeSync - HDMI 2.1
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest