Keresés

Aktív témák

• NoLF

veterán

válasz Szab81 #95 üzenetére

az az igazság, hogy nem láttam még ilyen lapot, így nem tudom hogy milyen a bios, így nem tudom hogy hol lehet azokat a dolgokat beállítani amit be kell.

egyébként ha csak azért akarod tuningolni hogy lásd a mhzeket, vagy hogy gyorsabban töltsön a win, nincs értelme. ha kihasználod (pl videót kódolsz, renderelsz, stb stb) akkor van értelme annak a párszáz mhznek, amúgy nincs. főleg, hogy a videokártyád a szűk keresztmetszet, meg a ram mennyisége, ha a játékokat akarnád gyorsítani esetleg. proci húzással elérnél egykét + fpst, de észre nem vennéd, tehát megint ott tartunk, ahol.

nemtom hogy itt a ph-n van-e topik a lapodnak, ha van, ott kérdezősködj, ha nincs, akkor vmi hasonló lapot tárgyaló topikban.

a lényeg egyébként: ht szorzó le (5ről 4re, vagy 1000ről 800ra, lapja válogatja hogy írja ki)
    a proci buszfrekvenciáját pedig fel, 200 az alap, 220on próbáld, aztán mehet tovább. proci tuti bírja, ram már nem biztos, olyankor vissza kell osztani.

na és hogy ezek a beállítások a te lapod biosában hol találhatók, lövésem nincs.

cpu configuration, jumperfree settings, overclocking... bármi lehet.

• wassermann

addikt

válasz Szab81 #89 üzenetére

Nagyon leeggyszerüsítve a dolgokat, amennyivel gyorsabban megy egy processzor annyival kevesebb időbe telik neki egy adott feladat elvégzése.

Viszont a PROHARDVER Fórum részekre van feloztva. A BIOS-od beáálításait az ALAPLAPOK, CHIPKÉSZLETEK... csoportban kellene egy a te lapoddal foglalkozó totyikban feltenned! Kössz...

Aktív témák