- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Átlépi végre az iPhone az 5000 mAh-t?
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Nem növel telepméretet a Galaxy S26 Ultra
- Motorola ThinkPhone - gondold végig kétszer!
- 200 megapixeles zoomkamerát sem kap az S26 Ultra?
- Milyen okostelefont vegyek?
- One mobilszolgáltatások
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
Aktív témák
-
RoBos
senior tag
válasz
whitewolf5 #938 üzenetére
Hali
1 gyors kérdés...
Milyen ddr fesz, ill. időzítésekkel mennek neked a samsung ramok 500on! -
NoLF
veterán
válasz
whitewolf5 #941 üzenetére
Természetesen ha full szinkronban menne 300as fsbn akkor lenne a legütősebb, ez tény. de pl nekem 466ig mennek a ramok, ez 2100mhzet jelent (9*233) a procim viszont megy 2724et is, így viszont a ramok csak 390en mennek, a komplett rendszer teljesítménye pedig messze jobb az említett 2100mhz-szinkronban-a-rammal beállítástól.
szerk: elütöttem ezt-azt.
[Szerkesztve] -
NoLF
veterán
válasz
whitewolf5 #938 üzenetére
ha csak a procit húzod és a memót visszaosztod, akkor nem nő a rendszer teljesítménye? érdekes elmélet, de nem így van. mint ahogy már többször is írtam, elég sokmindenhez _kell_ a szinkron működés a nagyobb teljesítményhez, ugyanakkor szintén elég sokmindenhez _nem_ kell a szinkron működés, pl kódolások, stb, ahol szinte csak a proci működési frekvenciája számít jobban.
mellesleg aki benchmarkok alapján ítéli meg a teljesítményét az rossz, és a rosszakat ekee iténi! (ahogy oláh dzsínó is megmondta volt, május elsején, a szeretet ünnepén)
[Szerkesztve]
Aktív témák
- Apple iPhone 14 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! HP 255 G7 - AMD A4 I 4GB I 128SSD I HDMI I 15,6" FHD I Radeon I HDMI I W11 I Cam I Gari!
- Lenovo Thunderbolt 3 kábel (4X90U90617)
- AKCIÓ! Dell Latitude 5440 14 FHD üzleti notebook - i5 1335U 8GB RAM 256GB SSD Intel Iris Xe
- Kaspersky, McAfee, Norton, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest