Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
Próbáltam már mindenhogyan berakni, úgy is hogy csak az egyik van bent, úgy is hogy a másik, hűtőlap levéve-felrakva, 1-2 foglalat, 3-4 foglalat, keverve a foglalatok, ennyi T, annyi T... Single channel-ben egy rammal elmegy 500 Mhz-en, tovább nem néztem még. De hát úgy is kinek kell, inkább akkor duálban visszaosztva magasabb CPU órajelen, ezt is jól mondod, az számít igazán nem a ram freki. Ezért döntöttem úgy egy ideje már hogy nem is vergődök ezzel tovább, most 2860 Mhz-en van a proci, 333-ra visszaosztott ramokkal. De azért az meg külön durva hogy sokan arról számolnak be hogy 540-et meg 560-at mentek nekik a Kingmax HC-k. Ha menne nálam is stabilan 540-et például akkor nem is kéne visszaosztani pont ahhoz a 2860 Mhz-hez. Na jó különben ne is menjen 540-en, lesz...rom, de hogy a gyári órajelen sem, az már idegesítő, vagy ahogy Te is mondtad bosszantó... És hát ami bosszantó az bosszantja is az embert, én hülye meg még hagyom is ezt
Valószínűleg eddig hagytam.
-
törölt tag
Ez igaz, általában így van ahogy mondod. De a legutóbbi hozzászólásom fényében még mindig úgy gondolod hogy könnyebben magyarázható az én esetem?
Látod, nekem is mindegy az 1T vagy 2T, a GYÁRI órajelen nem megy a ramom. Vagyis a ramom megy, a rendszerem stabil mint a beton,addig amíg nem jön a képbe egy kis 3D, akkor azonnal vége a mutatványnak, fekete kép, aztán monitor készenlétbe... Tök fincsi
Korábban azért ment még 3-4-4-8 1T-ben 499Mhz-en és mikor gáz volt csak a vpu recovery rakott alapba mindent, de amióta új XP-t raktam azóta szar az egész, 480 és 490 között kezdi ezt. De mostmár nincs vpu recovery sem, fagyás van helyette.
[Szerkesztve]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Kerékpárosok, bringások ide!
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Casco és kötelező gépjármű felelősségbiztosítás
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Magisk
- Poco X3 Pro - hardverfrissítés
- Medence topik
- Subaru topik
- A Bosch szerint Európának nem kellene az AI-t a halálba szabályozni
- További aktív témák...
- AKCIÓ! MSI Z790 i5 14600KF 64GB DDR5 512GB SSD RTX 3070 8GB Rampage SHIVA Enermax 750W
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi 9, Xiaomi Redmi 9AT, Xiaomi Redmi 10, Xiaomi Redmi 10 2022
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 16/32/64GB RAM RTX 4060Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- BenQ PD-3200-U Monitor - Designer 4K 32"
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9700X 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged