- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Android szakmai topik
- Poco F7
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- iPhone topik
- Motorola Edge 40 - jó bőr
- Kedvcsináló videó is jött a Vivo X300 szériához
Új hozzászólás Aktív témák
-
Yeffy
veterán
sziasztok!
Egy olyan kérdésem lenne, h kb másfél éves XL-747H-mban egy kb fél éve elcsesződött egyik napról a másikra a görgő. Nem szépen görget, hanem ugráltatja a képet/hangerőt (mikor mit görgetek vele), teljesen logikátlanul.
Úgy látom, jó pár X7 sajátossága ez.
Gondoltam, nekiugrok, és szétszedem, majd kitakarítom. Igen ám, de nem találok rajta csavart sehol sem. Keresgéltem, aztán nagy nehezen találtam, a két fő egérgomb alatt, viszont ezeket nem tudom kivenni törés nélkül.Valaki tudna segíteni, h hogy tudnám szétkapni? Sehol nem találok rá szétszedős oldalt, és eléggé idegel, h az egyébként kiválóan működő egerem görgője szarakodik.
Illetve, h mivel érdemes pucolni? Kontaktspray?
Köszi előre is mindenkinek.
Új hozzászólás Aktív témák
- Újszerű LG OLED 55C11LB(4K/120Hz) 139cm
- Sapphire Pulse RX 6600 XT - eladó!
- ÚJ DELL XPS 14 9440 PROFI Laptop, -70% 14,5" Ultra 7 155H 12Mag 16/512 FHD+ 120Hz /Millió! Ft/
- Vadonat új garanciás laptopok hihetetlen áron! Szeptember Októberi lista! Razer blade zephyrus
- ÚJ HP ENVY x360 Érintős Hajtogatós Laptop Tab -30% 15,6" AMD RYZEN 7 7730U 8Mag 16/1TB FHD
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 2000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- Wacom Cintiq DTK-2260 digitális rajztábla
- Xiaomi Mi 10T Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- PS Plus előfizetések kedvező áron
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 128GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3271, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest