- iPhone topik
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Google Pixel topik
- Xiaomi Mi 11 Ultra - Circus Maximus
- Nagyon apró félokos a HMD új mobilja
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- OneOdio Focus A6 – Bluetooth 6-ot olcsón
- Samsung Galaxy S22 Ultra - na, kinél van toll?
- One mobilszolgáltatások
Új hozzászólás Aktív témák
-
Crax
csendes tag
Köszi szépen a segítséget, Petiapó! Lehet megpróbálok átszokni a lazább tartásra vagy kipróbálom a "recepted".
-
Crax
csendes tag
Sziasztok!
Pár napja vettem én is egy ilyen, XL-747H egeret az Iponból, mert már akartam végre egy jó egeret és sosem volt rendes. Nos, elég jónak tűnik így elsőre, csak az a furcsa, hogy bal oldalt, a műanyag rész az egér oldalán kattog, ha kicsit erősebben fogom az egeret. Olyan, mintha az is egy gombként (lol) működne, pedig ott nincs semmi. Az anyaghasználatot ezért nem tartom a legjobbnak, de a kérdésem az lenne, hogy:
Ezt vissza lehet vinni rossz anyagminőségre hivatkozva? Esetleg tudnak valamit kezdeni ezzel a kattogással?
Nagyon zavaró játék közben, jó lenne mihamarabb megoldani.
Előre is köszi a válaszokat.
Új hozzászólás Aktív témák
- iPhone topik
- OFF TOPIC 44 - Te mondd, hogy offtopic, a te hangod mélyebb!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Vallás
- Milyen videókártyát?
- BestBuy topik
- A karmos/ujjbegyes fogásokkal nyomulók örömére megjött az Arye szénszálas egere
- Cseppino: Windows 11 25H2 frissítés – Újdonságok, AI-funkciók és rejtett beállítások.
- Fotók, videók mobillal
- Red Dead Redemption 2 (PC)
- További aktív témák...
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro Max 128GB Space Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2998, 100% Akksi
- HIBÁTLAN iPhone 11 Pro 256GB Midnight Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3546
- Akció - Dell Latitude 5400 - i7 8665U, 8-16GB RAM, SSD, EU bill, számla, 6 hó
- Panasonic CF-XZ6 AIO all-in-one laptop tablet 2k touch i5-7300u speciális ütésálló rugged
- HP EliteBook x360 1040 G8 i7-1185G7 32GB 512GB 2in1 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest