Hirdetés
- Poco X8 Pro Max - nem kell ide sem bank, sem akkubank
- iPhone topik
- Fotók, videók mobillal
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- One mobilszolgáltatások
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Mától Huawei okosórákkal is lehet érintésmentesen fizetni
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- Honor Magic8 Pro - bevált recept kölcsönvett hozzávalókkal
- Vivo X300 Ultra - tárcsázz, ha van rá keret!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Petiapó
tag
Szia!
Az enyém is kattogott most, hogy megnyomkodtam. Bár eddig nem hallottam, mert én is lazán fogom az egeret.
De azért kipróbáltam, hogy lehetne megszüntetni (igaz szét kell szedni hozzá).
Az egér alján található négy kis tappancsot leszedve, eljutunk négy csavarig, ezt kiveszed, és ketté tudod venni az egeret. (azért ne teljesen mert van benne egy kábel is, ami összeköti a két oldalt
)Na most, vágjál egy nagyon pici, kb. 2-3mm HOSSZÚ cellux darabot (így 10*3 mm-es darabod lesz), ezt beragasztod az alsórésznél, abba a kis derékszögű részbe, ahova a felső rész illeszkedik, durván oda, ahonnan a kattogást hallod. Most már csak össze kell rakni, és voilá, nem kattog.

Bátran nekiállhatsz, elrontani elég nehéz, mert valójában rém egyszerű a szerelése. A tappancsokat is szépen le lehet szedni, majd visszarakni nyom nélkül, így a gari is megmarad. Bár ez utóbbira nem hiszem, hogy szükség lesz. Elég időtálló egerek ezek, és mire a görgő elromlik, addigra úgyis lejár.
De azt meg megint meg tudod csinálni saját magad.Jó szerelést!
Üdv: Petiapo
Új hozzászólás Aktív témák
- Razer BlackWidow V4 PRO 75% - US + AJÁNDÉK RAZER VIPER V3 PRO
- Bomba ár! Dell Latitude E4310 - i5-520M I 4GB I 160GB I 13,3" I DP I Cam I W10 I Garancia!
- CANON EF 17-40 f/4 L USM MEGVIGYÁZOTT DARAB
- Bomba ár! Dell Latitude E6410 - i5 I 4GB I 250GB I DVDROM I 14,1" WXGA I Cam I Garancia!
- Bomba ár! Dell Latitude E6420 - i5-2GEN I 8GB I 250GB I DVDRW I HDMI I 14" HD I Cam I W10 I Gari!
- Eladó egy soundcore boom 2 se
- Eladó Apple iPhone 12 Mini 64GB fehér / 12 hónap jótállás
- Intel Nuc M15 Core i5 1135G7 8Gb Ram 512Gb NVMe SSD 15,6" IPS Érintőkijelző Boltból Garanciával
- AKCIÓ! ASUS H110M i3 6100T 8GB DDR4 250GB SSD GTX 1050 Ti 4GB Kolink Inspire K2 aRGB 400W
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I3 14100F / RTX 3070 8GB / 16GB DDR4 / 512 Nvme SSD
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
)