Hirdetés
- iPhone topik
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Samsung Galaxy S22 Ultra - na, kinél van toll?
- Honor 400 Pro - Gép a képben
- Google Pixel topik
- Apple Watch
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Garmin Forerunner 165 - alapozó edzés
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
liqquid
tag
Üdv.
X-718BK típusú egerem van, kényelmes, pontos, jól működik, szeretem, de van 1 bökkenő! Win7 x64 van fent, és nem tudok rájönni, hogy mitől lehet de 1 idő után mindig megváltozik a dupla kattintási sebesség, és gyorsan kell nyomni a dupla kattot... eztán rámegyek a vezérlőpultban az egérre, és azon nyomban helyreáll, a beállított dupla kattintási sebességre visszaállva, aztán telik az idő és újra azt vezsem észre, hogy már megint gyorsan kell dupla kattintanom... Iszonyat bosszantó, és nem tudom mitől lehet, próbáltam már felrakni az Oscar drivert, vagy anélkül, de mindig ezt produkálta...
Valaki nem tudja véletlenül, hogy ez mitől lehet, vagy mi lenne erre a megoldás? Lehetőleg hülyeségektől mentesen...
(kattints gyorsabban, stb...)
Új hozzászólás Aktív témák
- Futás, futópályák
- GoodSpeed: Megint 3 hónap Disney+ akciósan :)
- Szombathely és környéke adok-veszek-beszélgetek
- OLED TV topic
- Erős törpe: ASUS NUC 15 Pro+
- Android játékok topikja
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- iPhone topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Építő/felújító topik
- További aktív témák...
- Xbox Series S 512 GB + kontroller 6 hó garancia, számlával!
- BESZÁMÍTÁS! Asus Prime H370 i5 8500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3050 6GB Thermaltake V3 FSP 400W
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H510M i5 10400F 16GB DDR4 512GB SSD 1TB HDD RX 6600 8GB Zalman S2 TG EVGA 600W
- iKing.Hu - Samsung Galaxy S25 Ultra Titanium Black Titán dizájn, Pro kamera és Galaxy AI-512GB
- Bomba ár! Dell Latitude 5400 - i5-8GEN I 16GB I 256SSD I 14" HD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest