- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- Kikapcsolható lesz a PWM az iPhone 17 modelleken
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- One mobilszolgáltatások
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Merész dizájn és új teleobjektív az iPhone 17 Pro mobilokban
- Apple iPhone 17 - alap
- Bemutatkozott a Poco F2 Pro (már megint)
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
Új hozzászólás Aktív témák
-
Gorneck
legenda
Azt meg te ne felejetsd el, hogy mindegyik ram mást produkál még típusra egyező lapoknál is! Egyik srác a-data 500as ramjai 2,5,3,3-on meg sem mozdulnak nem hogy a sr-t bekapcsolja rajta, nálam a 256os 500asok simán bírták! A geil 2,5,3,3-on 215ig stabil sr-rel!
A linket nem felejtettem el! De azt se felejtsd el, hogy erdoke milyen eredményeket nyomott ic7-tel annak idején!
Sztem még mindig ideálisabb lenne egy XLL-es geil vagy cors gyárt olyat! -
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
A gyári specifikáció szerint 566Mhz-en 3-4-4-8-at kell mennie.
Egyeseknek 600-on 2,5-3(4)-3(4)-6-os beállításokon ment,amiket olvastam külföldi hw oldalakon.Ezek olyan 660-at mennek max.,de van akinek 700-on, persze 3-4-4-8-as beállításokkal és 2,8-2,9v-n.Ez már tényleg ritka! -
-
-
-
-
-
-
-
oettinger01
őstag
akkor nyugodt vagyok
látom neked a 3.0 procid majd 4-en megynem EE magos ugye? hogy tudtad húzni ennyire? vízzel?
jah..... most látom, hogy zalmannalvízzel még tovább lehetne
én most fogom lecserélni a 2.4-esemet egy 3.0 vagy 3.2 EE-re ha Gianni visszajön a nyaralásból, már meg is beszéltem vele
[Szerkesztve] -
oettinger01
őstag
azt mondták az
aztán fene tudja......
egyébként nekem azt mondták, hogy nincs is másmilyen nekik csak ez van 500asba.
61500-ért vettem, de nem ennyi lett volna csak mikor megrendeltem akkor a srác rossz árat mondott ( a 400asét) és befizettem az előleget, mikor mentem érte akkor közölték a tényt és oda adták beszer áron.
honnan lehet tudni, hogy ez TSOP e vagy sem? a doboz arany színű és pc 4000 van ráírva.
[Szerkesztve] -
oettinger01
őstag
megnéztem a hozzászólást amit említettél az az oldalon amit belinkeltél ott az áll, hogy az egyik fajta vitestat azt gyártják 3 féle chipel:
D43
D5
és samsung TCCC
akkor ezek szerint ha olyat veszek amin D5 van akkor nem lehet különbség a kingmax és a-data között
egyébként meg mindenhol azt olvasom, hogy ár teljesítmény/arányban az a-data viszi a prímet........ -
Gorneck
legenda
-
Gorneck
legenda
Demonstrálni sok mindent lehet, de a lap dönt! És a volt IC7-G-be büntet a Geil memó!
Igaz még nem volt ilyen márkás ram másik a gépbe! Max3mal még nem próbáltam, de nem is fogom amig a tápom nem jön meg! Egy szó mint száz jó mind2! Egyébként van olyan teszt ahol a corsairt meg az a-data bünteti, de nagyon!
-
echo001
aktív tag
koszi az infot konnyebb let a valasztas geil marad az valahogy nem hiszem hogy 240 es 250 mhz nem indul el
+ a geil distrot ismerem szal kicsit keskenyebb lessz az ara
Mint irtam nem a fedezet a gond hanem a tipus volt de mar dontottem meg szombat reggel 10 koul hozza a futar
ui: meg ahogy nezem ezt az oldalt a sima ddr 400 geil-vel hasonlitottak ossze ??
akkor nem sok ertelme volt
[Szerkesztve] -
echo001
aktív tag
koszi
a configom amibe kene :
epox 4pca3+ rev 2.2 intel p4 3.0c procko 3.8 on megy a havernal probalva radeon x800 xt modded. enermax 460 w tap
ebbe kene memo
en a geil-vel kacsingatok illetve rendeles alatt van de meg lemondhato
meg egy kerdes az adata web oldalan lattam
DDRII 533 ez mi ?
mert nem informativ sajna a weboldaluk
a geil-bol amit kineztem:
GeIL Ultra Platinum PC4000 500MHz Dual Channel DDR Kit
2x512 mb
ebben kene a segitseg mas tipust mar nem akarok bevonni hatha belebolondulok
Új hozzászólás Aktív témák
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- SzoftverPremium.hu
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- AZONNALI SZÁLLÍTÁS Eredeti Microsoft Office 2019 Professional Plus
- Samsung Galaxy A21s 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest