- Google Pixel 8a - kis telefon kis késéssel
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Huawei P30 Pro - teletalálat
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Google Pixel topik
- Karaktere biztos lesz az első Nothing fejhallgatónak
- Milyen okostelefont vegyek?
- Mobil flották
- iPhone topik
- One mobilszolgáltatások
Új hozzászólás Aktív témák
-
t-shirt
veterán
Ha kiveszem auto állásból akkor berakja azokat az értékeket amit amúgy beállítana, és persze abból már tudok következtetni. Nem írtam le de én próbálkoztam tegnap csak nem sikerült megoldanom.
Az auto állásban emelt fsb-nél pityegéssel honorálta a próbálkozásomat.
Kivettem auto állásból és emeltem az ott található értékeken, és emeltem még egy kicsit a ram feszen, de még ez se volt elég és ismét pityegett.
Utána még tovább növeltem ezeket a számokat és már elkezdte betölteni a az XP-t, de aztán nyomott közben egy reset-et. Aztán már nem volt kedvem foglalkozni vele, de ma este ha az égiek is úgy akarják tovább próbálkozom.
Igazából az lenne egy hasznos infó számomra hogy ezeknek TCCD-s ramoknak milyen a gyári időzítésük 566-on illetve 600-on mert akkor legalább azokkal a beállításokkal nem kéne szórakoznom.
(Köszi)
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RTX 3050 6GB GAMER PC termékbeszámítással
- Külföldi csomagszállítás Packeta csomagpontokon keresztül!
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A50/Samsung Galaxy A51/Samsung Galaxy A52/Samsung Galaxy A53
- BESZÁMÍTÁS! Gamer számítógép Asus B150M i3 6100 16GB DDR4 240GB SSD GTX 1050 Ti 4GB Sharkoon 500W
- LG 42C4 - 42" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - A9 Gen7 CPU
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged