- iPhone topik
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Milyen okostelefont vegyek?
- Mobil flották
- MIUI / HyperOS topik
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Xiaomi 15 Ultra akku probléma?
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Eltűnhet a Dinamikus Sziget
Új hozzászólás Aktív témák
-
Squirrel
őstag
telefonon hívtam őket, azt mondták, nem garantálják, h. x800xt-t tudnak hozni. Egy nagykerből ígértek a hétre, hétfőn rákérdezek, mert lehet h. a Sony monitorért is fel kéne mennem Pestre, parázok a pixelhibától. Szerinted bátran megrendelhetem az 566-ost? Én 600-asról nem találtam teszteket, de a Te tapasztalatod az 566-osokról nagyon meggyőző. Kíváncsi vagyok mit bírnak dual-ban
-
sz.j
nagyúr
Van aki a dualt is így írja ki, és nem volt egyértelmű, hogy mennyit vettél.
Mivel az Abitnál (P4) van a GA funkcióban több beállítási lehetőség is, pl. F1, ami eddig megfelelő memó hiányában szinte rögtön fagyott, nyílván egy kimagaslóan jó időzítésű memóriával kiszeretném próbálni, hogy tulajdonképp mit is tud !!!
És ha már kipróbáltam, tudom csak egyértelműen azt mondani, hogy ezentúl az időzítés, az órajel vagy mind a kettő érdekel! -
Squirrel
őstag
-
Gorneck
legenda
Azoknak a memóknak gyárilag durva az időzítése! Az ára?! Nem hinném hogy drágább mint, ez na de nem is ezen megy az eszmecsere! ''5-10MHz-el kevesebbett 2-2-2-5ön'' amúgy ez a lényeg, hogy ezekkel az időzítésekkel minnél tovább bírja!
OCZ már régóta samsumg chipekkel szereli a memóit! -
Overlocker
veterán
Itt van:
Bővebben: link -
Overlocker
veterán
Várj addig ezt nézd meg:
Bővebben: link
Lehet ezt is kipróbálom,habár nem hiszem hogy el lehetne érni a mostani ramjaimmal durva időzítéseket.
[Szerkesztve] -
tkesy
addikt
az előrendelésre gondolsz? nme tom, ilyenkor lehet-e átutalással fizetni? mert ha nme akkor 2x jöhet fel...
Bővebben: link -
Squirrel
őstag
nemtom mennyit fog bírni, 3500+ -ot meg alá a Neo2-es lapot most rendeltük meg. Azért kihoznám belőle, amit stabilan tud még léghűtéssel...
Ja, és elég 2x512 vagy kellene a 2x1024?gondolom azért elég az összesen 1 giga... nem is láttam 1 gigás 500-as vagy 566-os modult.
[Szerkesztve] -
Overlocker
veterán
Az jó. Azt nem 100% hogy 2*512-őt veszek(ez kéne nagyon
), lehet hogy csak 2*256-ra tellik,mert lap+proci cserét is tervezek és lehet hogy 3200+-t kellesz venni, nem 3000+-t.Eddig ez a best buy,az egyik külföldi lap szerint,de a 3000+ tuningjáról még semmit nem hallottam.Szvsz ugyanúgy lesz mint az s754-es 2800+/3000+ esetében.
-
Gorneck
legenda
Ronaldo: Volt A-Data ramom és jó kis memó! Én mindenképp vagy Kingmax vagy A-Data-t vennék, mivel olcsó és jó! 600mhz-hez meg gép is kell ami kihasználja, de sokat ez nem dob a teljesítményen! Ezt mindenki tudja!
HerrZ: A Geil-t is ''válogatják'', ha jól tudom! De szerintem illetve még mindig tartom magam ahhoz a kijelentésemhez, hogy a tuning szerencse kérdése! Mert ugye sz@rt sem ér a drága cucc, ha nem megy úgy ahogy azt elvárnánk! Legjobb eset Hynix D43 400as ram oszt nem lehet belőle csak 50mhz-et kicsikarni! Az a legjobb, ha az ember kitudja próbálni! -
Bandit21
addikt
Érdekelne h mekkora fesszel éred el ezt, mert nálam sajna az IC7 csak 2,75V-ot ad 2,8-on és így már 510Mhz-nél vége a mókának... Gondolom 2,8-2,85V-on megy följebb... bár 500Mhz-en még viszi a turbo-t és 450Mhz-en megy még a street racer is... Csak mert a proci menne 300FSB-n de így a ramnak nem ok, mert a mem-vezérlő behal 280 felett és asszinkronban 5:4-be már nem tudja leosztani
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Hardcore café
- BestBuy topik
- Így nézz tévét 2025-ben: új ajánlások, régi szabályok
- Samsung Galaxy Felhasználók OFF topicja
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Béta iOS-t használók topikja
- sziku69: Szólánc.
- AliExpress tapasztalatok
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- További aktív témák...
- Eladó Új Motorola G31 4/64GB szürke / 12 hónap jótállással!
- Lenovo Legion 5 15ACH6 Az ár irányár, komoly érdeklődés esetén van lehetőség egyeztetésre
- ALIENWARE Area-51 R6 Threadripper Edition 1920X
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RX 6500 XT 4GB GAMER PC termékbeszámítással
- Phanteks NV5 MK2 White (PH-NV523TG DMW02)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest