- iPhone topik
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Milyen okostelefont vegyek?
- Mobil flották
- Változó design, tekerhető lünetta: megjött a Galaxy Watch8 és a Classic
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Motorola Edge 50 Ultra - szépen kifaragták
Új hozzászólás Aktív témák
-
karicska
tag
Üdv!
Érdeklődnék, hogy ez a kártya (XPERT 9800SE 128MB 256bit DDR TV)
moddolható-e valahogy (mindegy HW v. SW) 9800 pro-vá? -
-
az komoly te mint tapasztalt moddingolo harcos
tudsz valamit ajánlani h. hogyan kezdjek hozzá saját tapasztalat stb stb
)
-
bzoley
veterán
A felelősség a tiéd
De mint tény leírom mégegyszer, azt a kis sz@rt(amit fél óráig kerestem, mert kiesett a csipeszből) forrasztottam át egyik helyről a másikra. (9800se-ről van szó)
Voltmod? Akkor tényleg aggódhatsz az 50 ropi miatt
Mit kell ott olvasni?!
A képre van írva minden.
[Szerkesztve] -
ez tetszik ez az oldal csak sajna nem vágom a nyelvet ha le tudnád fordítani az jó lenne vagy egy angol vagy magyar kéne amugy köszi
-
c.zsolti
őstag
Nagyon úgy néz ki, hogy ua, mint a 9500-nél...
Bővebben: link -
bzoley
veterán
Itt egyértelműen le van írva:
Bővebben: link -
Olvastam egy pár forumot angolul és állítolag ugyan ugy kell moddolni mint egy 9500 öt , igaz ez???? Tényleg nem tud be linkelni senki egy hardwares modot vagy leirást esetleg ha lehet angolul?????
-
Senki nem tud nekem segitten ebben a témában , senki nem csinált még ilyet a prohardveren , senki nem olvasott valahol erről részletes leírást...???
-
válasz
anyonyimus #5 üzenetére
Az omega drivert probáltam már és működik, én azt akarom elérni h. softmod nélkül mennyen a 8 pipe és bármilyen catalistot fel tudjak gyilkolni rá
http://vganfo.uw.hu/
Itt minden le van írva a bios frissitésekről szerintem nagyon egyszerű és szájbarágossan van leírva , ha pontossan a leírtak alapján jársz el nem lehet elrontani! -
válasz
anyonyimus #2 üzenetére
Vagy már az ötödik pro bios van a karimba és semmi extra . Bios frissitéssel nem lehet be kapcsolni a +4 Pipet
. Legalábbis nálam semmi eredmény . Ezért is akarom hardwaressen.
[Szerkesztve] -
anyonyimus
tag
-
Sziasztok Szeretném hardwaresen moddolni a 9800 se vgámat mert elegem van h. csak catalist drivereket tehetek fel és mivel sehol nem talátam olyan topikot ami ezzel foglalkozik indítottam egyet.Szoval akinek van tapasztalata és persze linke ahol le van írna a pontos leirás h. hogy a fenébe kéne hozzáfogni azt nagyon szépen megköszöném ha megosztaná velem.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Azonnali készpénzes Intel i3 i5 i7 i9 8xxx 9xxx processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
- Bitcoin miner Bitmain Antminer S9 S9I 13.5 - 14 Th 1250W eladó
- Azonnali készpénzes Intel i3 i5 i7 i9 12/13/14 gen processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Eredeti, új Lenovo 330W töltők - ADL330SDC3A
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest