- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Magisk
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Macrodroid
- Google Pixel 8 Pro - mestersége(s) az intelligencia
- Huami Amazfit Bip okosóra
- Motorola G86 - majdnem Edge
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
az komoly te mint tapasztalt moddingolo harcos
tudsz valamit ajánlani h. hogyan kezdjek hozzá saját tapasztalat stb stb
)
-
ez tetszik ez az oldal csak sajna nem vágom a nyelvet ha le tudnád fordítani az jó lenne vagy egy angol vagy magyar kéne amugy köszi
-
Olvastam egy pár forumot angolul és állítolag ugyan ugy kell moddolni mint egy 9500 öt , igaz ez???? Tényleg nem tud be linkelni senki egy hardwares modot vagy leirást esetleg ha lehet angolul?????
-
Senki nem tud nekem segitten ebben a témában , senki nem csinált még ilyet a prohardveren , senki nem olvasott valahol erről részletes leírást...???
-
válasz
anyonyimus #5 üzenetére
Az omega drivert probáltam már és működik, én azt akarom elérni h. softmod nélkül mennyen a 8 pipe és bármilyen catalistot fel tudjak gyilkolni rá
http://vganfo.uw.hu/
Itt minden le van írva a bios frissitésekről szerintem nagyon egyszerű és szájbarágossan van leírva , ha pontossan a leírtak alapján jársz el nem lehet elrontani! -
válasz
anyonyimus #2 üzenetére
Vagy már az ötödik pro bios van a karimba és semmi extra . Bios frissitéssel nem lehet be kapcsolni a +4 Pipet
. Legalábbis nálam semmi eredmény . Ezért is akarom hardwaressen.
[Szerkesztve] -
Sziasztok Szeretném hardwaresen moddolni a 9800 se vgámat mert elegem van h. csak catalist drivereket tehetek fel és mivel sehol nem talátam olyan topikot ami ezzel foglalkozik indítottam egyet.Szoval akinek van tapasztalata és persze linke ahol le van írna a pontos leirás h. hogy a fenébe kéne hozzáfogni azt nagyon szépen megköszöném ha megosztaná velem.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- RITKASÁG: MSI Big Bang Z77 MPOWER
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
- Lenovo ThinkPad X1 Carbon G8, i7-10510U, 16GB, 1TB SSD, 4K kijelző + WWAN (ELKELT)
- PlayStation Plus Premium 24 hónapos előfizetés , egyenesen a Sony-tól!
- Az ASUS TUF Gaming B550-Plus csak rád vár! Kamatmentes rèszletre is!!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest