- iPhone topik
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Fotók, videók mobillal
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Motorola G86 - majdnem Edge
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Nem nyílnak a Foldok?
- iOS alkalmazások
- Motorola Edge 60 Fusion - nem csak a forma időtálló
Aktív témák
-
Keitaro
addikt
-
Keitaro
addikt
-
Keitaro
addikt
:))
Akkor a nagy kérdés. Te látatlanban mondanád, hogy nyugodtan vigyem inkább a P90f-et mint a 454-et?
- VS mellett szól, hogy nincs benne két csík, jelenleg ha minden igaz, majdnem egy 10-essel olcsóbb mint a 454 és láttam már P70F-t és nagyon tetszett a képe, éés. Szééééép. Nagyon szép :) Ráadásul előny, hogy fekete, mert fekete gép mellé lenne.
- 454 mellett szól, hogy azt a Diamondtron képcsővet is szeressük és a 130Khz is impozáns, bár nem egy halálos dolog ha ''csak'' 117Khz-s a monitor :DDD
Vagy te behoznál mást is a ringbe? :)
(Attól tartok Eizo-ra pl nincs cashem, pedig az se hangzik rosszul :) ) -
Keitaro
addikt
Szia!
Én is ettől a homályosságtól tartottam, mert ezt hallottam az Iiyamákról.
Tehát viszont a geometriája nagyon jó, a homályosság kiküszöböléséhez miket kellett állítanod? (szervízmenü sajnos nem sokat mond :( )
Kontraszt és fényerő pedig nagyon izmos hmm azt még akkor le lehet venni, nem prob :)
Felbontás stimmel, de lehet 120-on menne :)
Tudnál még mesélni egy kicsit róla? A beállítás rész érdekel főként, meg hogy röviden : ajánlanád e a másik kettővel szemben. Tehát szerinted jobb e.
Köszönöm előre is ^^ -
Keitaro
addikt
Na, így péntek délután valaki? :DD
-
Keitaro
addikt
Lehet szerencsétlen időpont a péntek délelőtt :)
-
Keitaro
addikt
Jó reggelt mindenkinek :)
Érdekelne a véleményetek, mert sajnos a felsorolt három monitorból az utolsó kettőt, szinte lehetetlen megtekinteni bárhol is, ráadásul Viewsonicot örülök ha tudnak hozni, mert ha nem akkor már ki is esett a körből.
Árban valahogy úgy néznek ki, hogy a legdrágább felé haladva :
Samsung Syncmaster 959NF
ViewSonic P90F
Iiyama Vision Master Pro 454 (HM903DT)
Bár ettől függetlenül a képminőség érdekelne legjobban. Amire gondolok, hogy a Samsung NFnél jobb lehet az Iiyama és tetszik az Iiyamában, hogy a 130KHz, de voltak már az Iiyamának is gyenge pillanatai... amit viszont egyáltalán nem tudom hova rakjak az a ViewSonic, pedig azubjektív alapon be kell valljam afelé húzok :B
Anno elvesztem kicsit. Az Iiyama Diamondtronos, az NF is, vagy az saját?
Plussz lehet e tudni valamit a VSről ezen a fronton?
Ami érdekel és nem találtam róla infót pl, hogy a VS, hogy flat és konvergenciában, színhűségben, hogy van a többiekhez képest. (anno láttam egy p70f-t, nekem az tetszett, csak nem tegnap volt :) )
Akkor kérem aki tud a témában, ne kíméljen :)
Előre is thx!
Aktív témák
Hirdetés
- Aoc monitor
- BESZÁMÍTÁS! LG 32GR93U-B 144Hz 4K UHD IPS 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- Samsung Odyssey G7 C27G73TQSR 2K/240hz
- Samsung Odyssey G7 S28BG700EP Gamer Monitor! 3840x2160 / 144Hz / 1ms / G-Sync! BeszámítOK
- BESZÁMÍTÁS! LG 38GN950P-B 160Hz QHD+ IPS 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- ÖRÖK GARANCIÁVAL - OLCSÓ, LEGÁLIS SZOFTVEREK 0-24 KÉZBESÍTÉSSEL - Windows - Office - LicencAruhaz.hu
- Xiaomi Redmi Note 13 Pro 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy Z Fold5 , 12/256 GB , Kártyafüggetlen
- 118 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 9 7945HX, RTX 4070 (ELKELT)
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A50/Samsung Galaxy A51/Samsung Galaxy A52/Samsung Galaxy A53
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest