- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- MIUI / HyperOS topik
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Milyen okostelefont vegyek?
- Redmi Note 10 Pro - majdnem minden stimmel
- Apple iPhone 13 Pro Max - őnagysága
- Felkészült a Redmi 15C
Aktív témák
-
szia nemreg amikor megvettem a mostani 959NF monitoromat hasonlo nehezsegek elott alltam! en ugyancsak ezt a harom markat hasonlitottam ossze... viewsonic P95F monitort sokaig hasznaltam eleg jo! de az uj viwsonic monitorok elektronikaja szar... tahat + os amit most leghet kapni belol. az iiyama mint marka igen komoly de mostanaban azokkal is sok a gond. igy vettem egy samsung 959NF monitort amivel a P95F utan elegedett vagyok igaz csak a masodik monitor felet meg az igenyeimnek mert konvergenciahibas volt es a sarkok homalyosak voltak... de a masodik a mostani 3-3.5 oranyi configolas utan hibatlan lett! egy rossz szavam nincs ra mert gyonyoruen sikerult beallitani es a szinek is nagyon szepek es a kep tueles pedig en eleg erzekeny vagyok ezekre! 1 baj van vele : zizeg... kicsit idegesit de nem erdekel mar annyira :) amugy mind a 3 monitor ugyanarra a kepcsore epul :) azaz mitsubishi diamondtron kepcso ami a top ugye :) es az ara igen kedvezo... 63000ft+afa
-
XeeN
senior tag
Hali!
Szívesen mesélek még róla: [L]http://prohardver.hu/rios3_forum.php?mod=40&id=34488&arc=f[/L] :)
A menü nagyon puritán. Semmi csicsa, sallang.
Az igazat megvallva, eddig csak Samsungot láttam. Ez a monitor minden szempontból jobban tetszik. Bár ízlések és... Tömören: Ajánlom! :D
U.i.: hopp,, és még valami! A monitor sokkal kissebb, mint azt a képek sugallják. A súlya viszont... :) -
neduddki
nagyúr
HI!
Pont arrol beszelgettunk hogy ki kene deriteni mijjen kepcso vna ezekben a joszagokban, de hala agyartok kozlekenysegenek ebbol ha jol tevedek nem lett semmi!
Hat latatlanban ne vegyel uyge monitirt!!:- ))))
Ugy emost jon aklasszikus semmi: nezd meg mielott megveszed. de en egyiktol sem felnek!!!
udv
neduddki -
XeeN
senior tag
Hali!
Annak ellenére, hogy sokat szívtam a 454-el eleinte (eszméletlenül homályos volt alap állapotban :( ), egészen jó kis darab. Hála a szervízmenünek, sikerült közel tökéletesre belőnöm.
A kontraszt néha bántóan magas. Leginkább a TFT-khez tudnám hasonlítani.
A fényerőt úgyszintén.
A geometriához NEM KELLET hozzányúlnom. :) (igaz, hogy a bal alsó sarok 1mm-el magasabban van mint a jobb, de miután megnéztem kb 10 monitort rájöttem, hogy ez minimális eltérés. )
Röviden ennyi.
Üdv: XeeN
U.i.: 1152x864/100Hz-en hajtom. -
Cruz
aktív tag
A P90f teljesen sík...
Itt utána tudsz nézni, de csak az alapok vannak leírva, szóval próbálj meg esetleg egy is tulajt faggatni (vkinek csak feltűnik... :D)
Szubjektív vélemény: szerintem a Viewsonic jó monitorokat gyárt!!! Én is tőlük választottam a következőt: Vp171b... Csak még gyűjteni kell rá egy kicsit mert drága...
Itt nézhetsz utána: http://www.viewsonic.com/products/crt_p90f.htm
[Szerkesztve]
Aktív témák
Hirdetés
- SAMSUNG (LS49CG954EUXEN ) 49" 240HZ NEO-QLED DUAL QHD GAMER ! AKCIÓ!!
- SAMSUNG (LS32D800UAUXEN) 4K GAMER MONITOR AKCIÓ!! UJ MODELL!
- szinte új HP E24m G4 full HD 1920x1080 IPS monitor- rejtett Webkamera - nagy hangszóró - USB-C
- SAMSUNG (LS27FG904XUXEN ) 27" 4K 165HZ 3D CSÚCS GAMER MONITOR ! AKCIÓ
- SAMSUNG (LS43CG700NUXEN ) 43" 4K 144HZ GAMER MONITOR ! AKCIÓ!
- BESZÁMÍTÁS! ASUS TUF Z390-PRO GAMING alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! Dell Precision M4800 i7-4800MQ I 16GB I 256SSD I 15,6" FHD I K1100M I Cam I W10 I Gari!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T490s - i7-8GEN I 16GB I 256SSD I 14" WQHD HDR I Cam I W11 I Gari!
- Okosóra felvásárlás!! Samsung Galaxy Watch 6, Samsung Galaxy Watch 7, Samsung Galaxy Watch Ultra
- Bomba ár! HP EliteBook 830 G7 - i7-10GEN I 16GB I 512GB SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest