- Azonnali mobilos kérdések órája
- iPhone topik
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Huawei Mate 20 Pro - a mindenit!
- Samsung Galaxy Z Fold4 - egyre megy, honnan nézed
- QWERTY billentyűzet és másodlagos kijelző is lesz a Titan 2-ben
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Samsung Galaxy S20 FE - tényleg nem lite
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
Aktív témák
-
hcol7
senior tag
csako
hallod, mizahogy tori a kepet ?
mert nekem lehet hogy a 9500pro m tori a kepet. semmi tuning, gyari beallitasokon megy, megis neha elofordul hogy nem folyamatos a szkrollozas hanem mintha 2-3 reszre 'torne' a kep. fu, nemtom leirni. de senem szaggatas, senem akadas, haenm olyan mintha torne. nemtom. segitsetek:)
ha ezt hivjak toresnek, akkor az mitjelent? pixel pipeline hiba? ha igen, akkor gariban kicserelhetem a kartyat? -
hcol7
senior tag
:) gondoltam ill. remeltem hogy azert rossznak nem rossz:)
kapalozzak szerinted meg annak erdekebe hogy hogy lehet meg huzni ezt, vagy jo ez igy ahogy van alapban?:)
egyaltalan kell ezt meg huzni ?
van hozza valami 3dtweaker nevu a herculestol gyarilag, amivel lehet gpu meg ram sebesseget huzni felfele, de nekem kicsit parasztvakitasnak tunik.
ti biztos tuggyatok az igazat, segicsetek :) -
hcol7
senior tag
ez most azt jelenti hogy rosszul jartam hogy pro t vettem dragabban mint nem pro t?
ha a 'sima' 9500ost veszem es 9700/9700 pron jaratom akkor jobb teljesitmenyu lenne a mostaninal ? es ha jobblenne az hol mutatkozna meg a gyakorlatban ?
nem akarlak hulyesegekkel farasztani, de telleg kivancsi vagyok ra:)) -
hcol7
senior tag
Csao, van egy Hercules 3d prophet radeon 9500pro 128 mb.
ugyhallottam hogy lehet 'meneszteni' 9700 kent.
csak azt nemtom hogy hogykell :)) meg hogy 9700pro kent is megy e.
honnan tudom meg a kartyarol hogy alkalmas e ra? (tom hogy 9700 es NYAKon kell lennie de honnan tudjam meg hogy azon van e?)
legyszi segitsetek, biztos tuggyatok :)
Aktív témák
Hirdetés
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5060 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450 TomaHawk R5 5600X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 XC 12GB Rampage SHIVA 600W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RX 6600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Eladó nem szép állapotban levő Apple iPhone 12 128GB / AKKU 100% / 12 hónap jótállás
- PlayStation Plus Premium előfizetés 3291 Ft / hó áron!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest