Új hozzászólás Aktív témák
-
Nyilván nem erre gondolt, hanem hogy mind marketing oldalról, de elsősorban tervezett (szoftveres) avultatással kényszerítenek a néhány évenkénti telefoncserére.
Szerinted műszakilag mi indokolja, ha egy 6 éves telefonon az új korában hibátlanul futó OS+app a mai frissített verziók mellett akadozzon? Elkoptak benne a végrehajtó egységek? -
A villanyautós topicokban hasonló hitvita zajlik. A mobiltelefonosoknál szintén.
És ugye azt sem igazán tudjuk, melyik cuccban mit csinál meg magától a beépített töltésvezérlő.
A laptopnál ez talán kevésbé szempont, de ugye mindez erősen függ a hőmérséklettől is.Egy ismerősnek egyetemi projektjéhez néhány LiPo akku felfújása után elege lett, és váltott egy powerbankre. Azt a saját töltésvezérlője védi a túltöltéstől és a túlzott lemerítéstől is.
-
"Igazam van, mert megmondtam."
Én most megnéztem egy Dell beállításait. A Power Managerben öt opció van:
1. Standard. Ez visszafogott tempóban tölt.
2. ExpressCharge: Tölt, mint az állat; az akku élettartam nem szempont.
3. Elsődlegesen konnektoron. A leírás szerint ez megnöveli az akku élettartamát az alacsonyabb töltési küszöbbel (ami a videóban is szerepel) - a gyakorlatban mégis épp 100%-on vagyok.
4. Adaptív. "Majd én azt tudom."
5. Egyedi. Itt be lehet állítani, hány százaléknál kapcsoljon be és ki a töltés.
Új hozzászólás Aktív témák
- Dell,14"FullHd IPS,core i5 6300u(4x2,9Ghz)8-16GB DDR4 RAM,Vil.bill,256-512GB SSD,Jó akku
- AKCIÓ!!!Acer V3,FullHD core i5 6200u(4X2,8Ghz),8GBRAM,SSD
- MacBook Pro 15 Retina,Core i7,GT 650 VGA,16GB Ram,750GB SSD,nagyon szép állapot
- Dell XPS 3K Érintős,core i7,16GB RAM,256-512GB SSD,ÚJ AKKU,ÚJ TÖLTŐ,Szép állapot
- 14") ACER SWIFT 5 (970 gramm!)Érintős 14,1"FullHD IPS,8.gen.core i5,Vil.bill,16GBRAM,512GB SSD
- Újra Akcióban!!! Ducky One 2 Mini és SF billentyűzetek a bolti ár töredékéért! Számla+Gari
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG STRIX X570-E Gaming alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! Dell Latitude E5570 - i5-6300U I 8GB I 256GB SSD I 15,6" FHD I HDMI I CAM I W10 I Gari!
- iKing.Hu - Motorola Edge 50 Ultra - Nordic Wood - Használt, karcmentes
- Samsung Galaxy A13 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest