- A sógorokhoz érkezik a kompakt Vivo X200 FE
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Garmin Forerunner 970 - fogd a pénzt, és fuss!
- Motorola Edge 30 Neo - wake up, Jr...
- Youtube Android alkalmazás alternatívák reklámszűréssel / videók letöltése
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- LTE frekvenciák
Aktív témák
-
supercow
őstag
Jó megoldás, csak egy gépen könnyebb szerintem megoldani az időbeni eltolódást. Sok gépen kellene valamit buherálni a hálón keresztül (már ha szükség van pontos időzítésre) vagy 6 db. titkárnőt betanítani hogy ''Mostnyomdmeg!'' :DDD
Ez utóbbi időigényes és kihívásokkal teli feladat az ifjú menedzser típusú fiatalembernek :D -
supercow
őstag
Most próbáltam 3 lejátszó 3 divx filmet és ment (barton2500+, 512 ram, matrox g550), az hogy melyik asztalon / kimeneten van az szerintem egyelőre nem számít. Azt kell megoldani, hogy a lejátszóból több példányt engedjen futtatni, illetve hogy azokat lehessen valamiféle batch fájlból indítani, pl.
player.exe video.avi
wait 2
player.exe video.avi
wait 2
player.exe video.avi
ez indítana valahogy 3 lejátszót ami 2 mp. eltolódással nyomja ugyanazt az avi-t. -
supercow
őstag
Tegnap láttam bétateszternél egy Matrox QID-t 4 db Viewsonic 17' TFT-vel, 4096x768 a Win desktop kiterjesztve. Állati volt.:D Azt mondta, hogy akciós volt a monitor, de csak 4-es csomagban, de azért megvette és csak utána jött rá, hogy nem létezik kártya ami meghajtja őket.
A cucc még nem kapható boltban, de 4 monitort tud egyszerre, amolyan Parhelia utód de inkább üzleti megoldásként hirdetik.
Ebből kéne 2 DB és 8 monitor falra szerelve.
Topic indítónak: milyen animációról van szó? ha kimentik .avi-ba akkor egy kis windows media player trükközéssel meg lehet oldani az eltolt indítást (jscript).
Aktív témák
Hirdetés
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Autóhifi
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Autós topik
- Norvégia átmenetileg betiltja az áramigényes kriptobányászatot
- Milyen légtisztítót vegyek?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- A sógorokhoz érkezik a kompakt Vivo X200 FE
- További aktív témák...
- AKCIÓ! MSI Z690 i7 12700K 32GB DDR4 1TB SSD RX 6800 16GB Phanteks P600S Cooler Master 750W
- Macbook White 13" unibody
- Crucial 240GB SSD eladó
- 125 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 9 7945HX, RTX 4070 (ELKELT)
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T470 - i5-G6 I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest