Aktív témák
-
marcee
addikt
Újabb információk a felhasználás céljáról: Tehát építész iroda, kiállításon szeretne prezentációt bemutatni a cuccal, tudnak rá áldozni, de csak úgy ha a vásárolt alkatrészeket később munkára is tudják használni. Kijelzőnek hat darab egyforma 19''-os tft lesz.
Kérdés: melyik ati kártyákon van 2 db dvi csatlakozó, ill. lehetséges-e 3 darab ilyen géppel megoldani a feladatot? -
lesaux
veterán
Nem tudjuk, időben mennyivel kell eltolni minden videót. Ha pl. 2 másodperc, akkor tényleg géppel kell vezérelni. Ha mondjuk fél perc, akkor a Media Playerben beállítjuk, hogy automatikusan ismételjen, aztán a hat gépen elindítjuk a videót kb. fél perc késleltetéssel.
-
supercow
őstag
Jó megoldás, csak egy gépen könnyebb szerintem megoldani az időbeni eltolódást. Sok gépen kellene valamit buherálni a hálón keresztül (már ha szükség van pontos időzítésre) vagy 6 db. titkárnőt betanítani hogy ''Mostnyomdmeg!'' :DDD
Ez utóbbi időigényes és kihívásokkal teli feladat az ifjú menedzser típusú fiatalembernek :D -
xedos
addikt
Munkahelyemen hasznalunk 4monitoros azt hiszem AGP -s kartyat!
Matrox G 100-as tipus.
Egyszer kiprobaltuk 4 monitorral... Nem volt semmi..
Ja igen kb. 4eves! -
supercow
őstag
Most próbáltam 3 lejátszó 3 divx filmet és ment (barton2500+, 512 ram, matrox g550), az hogy melyik asztalon / kimeneten van az szerintem egyelőre nem számít. Azt kell megoldani, hogy a lejátszóból több példányt engedjen futtatni, illetve hogy azokat lehessen valamiféle batch fájlból indítani, pl.
player.exe video.avi
wait 2
player.exe video.avi
wait 2
player.exe video.avi
ez indítana valahogy 3 lejátszót ami 2 mp. eltolódással nyomja ugyanazt az avi-t. -
marcee
addikt
Egy agp-s gf2mx + s3 savege4 pci nekem is fagyott már (bár a monitorok is nagyon különböztek, mind felbontás, mind frissítésben).
A probléma az, hogy kipróbált biztos megoldás kellene, megjelenítők crt monitorok és adottak. Gép is van több.
Már küldtem mail-t a problémagazdának a topic url-jével, remélem benéz.
Szal kéne valaki, aki legalább egy kártya 2 kimenetén két filmet szokott nézni, vagy legalább kipróbálja a kedvemért. :) -
VladimirR
nagyúr
na most lehet, hogy jo nagy hulyeseget irok, de kapcsolodik is meg erdekel is
vannak ugye a tv-out-os vga-k azoknal pl ha jol tudom csak az egyik kimeneten megy a ddraw, tehat ez neked nem hasznalhato (mondom, lehet, hogy tevedek)
a masik megoldas, miszerint tobb vga: na en ezzel szivtam egyszer, megpedig ugyanezzel a ddraw gubanccal (bar nem sokat probalkoztam, osszeraktam, nem ment elsore szetszedtem - gef2ti+s3virge)
egy desktopon tobb videonal megintcsak a ddraw okozhat gondot, tobb deszktopnal nem tudom hogy van -
marcee
addikt
Ez lehet, hogy túl komoly lenne. Még mindig nem tudom pontosan, hogy miről lenne szó, de WMP és avi szóba került. Több PCI-os (esetleg kapásból többkimenetes) kártyával szerintetek megoldható.
Tud egyáltalán egy gép egyszerre több video file-t játszani, vagy több desktop-on tud? -
supercow
őstag
Tegnap láttam bétateszternél egy Matrox QID-t 4 db Viewsonic 17' TFT-vel, 4096x768 a Win desktop kiterjesztve. Állati volt.:D Azt mondta, hogy akciós volt a monitor, de csak 4-es csomagban, de azért megvette és csak utána jött rá, hogy nem létezik kártya ami meghajtja őket.
A cucc még nem kapható boltban, de 4 monitort tud egyszerre, amolyan Parhelia utód de inkább üzleti megoldásként hirdetik.
Ebből kéne 2 DB és 8 monitor falra szerelve.
Topic indítónak: milyen animációról van szó? ha kimentik .avi-ba akkor egy kis windows media player trükközéssel meg lehet oldani az eltolt indítást (jscript). -
zsiga667
addikt
Hát, fogsz 6 monitort, egy DH AGP-s videokártyát meg 4 PCI-os VGA-t, beállítasz 6 asztalt a windowsban, minden kártyára másikat teszel ki, mindegyiken elindítasz egy videolejátszót, és szépen sorban elindítod az animációkat.
Hirtelen nem jut eszembe jobb olcsón. (Lehetne pl. 2 gép 1-1 Matrox Parheliával...) -
marcee
addikt
Építész iroda, animációt szeretne lejátszani 6db monitoron időben eltolva.
Cimbim hívott tegnap a fenti problémával, de egyelőre elképzelésem sincs hogyan lehetne megcsinálni. Sokkal többet nem is tudok egyelőre a témáról, majd ha összegyűlik még kérdés felhívom.
(Ja és a legolcsóbb módszer nyer.)
Aktív témák
Hirdetés
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i7 4790 4 mag 8 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Dymo LabelWriter 400 - Hőpapíros címkenyomtató
- DDR5 16GB 8GB 32GB 4800MHz 5600MHz RAM Több db
- Samsung Galaxy S21 Ultra 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AKCIÓ! MSI B450 R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2070 8GB GDDR6 Rampage Shiva Zalman 500W
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest