- iPhone topik
- Mobil flották
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- Netfone
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy S22 Ultra - na, kinél van toll?
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Fotók, videók mobillal
- Milyen okostelefont vegyek?
- Megérkezett a Poco M6 Pro 4G
-
Mobilarena
Ez a topik kizárólag gamer, több pont egyes/virtuális térhangzású, vezetékes és vezeték nélküli fejhallgatókkal foglalkozik.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Viktor77
titán
válasz
Tommy-1998 #23829 üzenetére
Akkor most tedd fel az Equalizer APO-t és hozzá a Peace GUI-t és láss (halgass) csodát. Nekem "csak" Cloud II-m van, de nagyon élvezek zenét hallgatni (is), brutál basszusok jönnek belőle, megfelelően beállítva.
-
-
Viktor77
titán
válasz
CptAdamica #23162 üzenetére
Nekem a 2-es van, én nagyon-nagyon meg vagyok vele elégedve. Ez sem lehet sokkal különb, a 2-es 7.1 részét úgy sem használom.
-
Viktor77
titán
válasz
Don.Corleone #22997 üzenetére
Én nem tapasztaltam pattogást.
-
Viktor77
titán
Aki halknak (vagy kevés basszusosnak, vagy testreszabhatóbbnak szeretné) találná a HyperX Cloud fejesét (vagy persze akármelyik másikat) az tegye fel ezt, hozzá pedig ezt (ez egy jobban átlátható interface az első linkhez, de van ahhoz GUI, így ez nem muszáj, nekem jobban bejön).
Brutál hangerő és maximálisan testreszabható EQ. Neten vannak hozzá előre definiált EQ beállítások, kinek mi jön be.
-
Viktor77
titán
Választás elött állok.
Kingston HyperX Cloud II
Steelseries Arctis 5
Sennheiser GSP 300Nagyjából egy árban vannak. Jól tudom, hogy csak a GSP 300 nyitott? Jó lenne nem üvölteni, ha rajtam van.
Új hozzászólás Aktív témák
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B760M i5 14600KF 32GB DDR4 1TB SSD RX 6700XT 12GB Zalman Z1 Plus Seasonic 650W
- AKCIÓ! Apple MacBook PRO 15" 2018 i9 32GB 500GB 560X 4GB notebook garanciával hibátlan működéssel
- Dell Latitude 5495 Full HD IPS Ryzen 5 pro 2500u Radeon Vega Mobile Gfx i5-8350u verő Bp MPL Foxpost
- Lenovo ThinkCentre M720s SFF / M920T tower -Számla, garancia, WIN11
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest