- 20 milliárd kameraszenzornál jár a Sony
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Vodafone mobilszolgáltatások
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Redmi Note 13 Pro+ - a fejlődés íve
- Magisk
-
Mobilarena
Ez a topik kizárólag gamer, több pont egyes/virtuális térhangzású, vezetékes és vezeték nélküli fejhallgatókkal foglalkozik.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Viktor77
titán
válasz Tommy-1998 #23829 üzenetére
Akkor most tedd fel az Equalizer APO-t és hozzá a Peace GUI-t és láss (halgass) csodát. Nekem "csak" Cloud II-m van, de nagyon élvezek zenét hallgatni (is), brutál basszusok jönnek belőle, megfelelően beállítva.
[ Szerkesztve ]
Csinálni kell. Kész. Pont.
-
Viktor77
titán
Configuratornál a Capture Devicesnél feltetted a mikrofonhoz is? Mert nekem ott semmi nincs bepipálva.
Illetve, én használom hozzá a Peace UI-t, bár nem hiszem, hogy ez beleszólna a mikrofonba. Én TS-en használom, nem mondják, hogy szar lenne a hangom.Csinálni kell. Kész. Pont.
-
Viktor77
titán
válasz CptAdamica #23162 üzenetére
Nekem a 2-es van, én nagyon-nagyon meg vagyok vele elégedve. Ez sem lehet sokkal különb, a 2-es 7.1 részét úgy sem használom.
-
Viktor77
titán
-
Viktor77
titán
Aki halknak (vagy kevés basszusosnak, vagy testreszabhatóbbnak szeretné) találná a HyperX Cloud fejesét (vagy persze akármelyik másikat) az tegye fel ezt, hozzá pedig ezt (ez egy jobban átlátható interface az első linkhez, de van ahhoz GUI, így ez nem muszáj, nekem jobban bejön).
Brutál hangerő és maximálisan testreszabható EQ. Neten vannak hozzá előre definiált EQ beállítások, kinek mi jön be.
-
Viktor77
titán
Választás elött állok.
Kingston HyperX Cloud II
Steelseries Arctis 5
Sennheiser GSP 300Nagyjából egy árban vannak. Jól tudom, hogy csak a GSP 300 nyitott? Jó lenne nem üvölteni, ha rajtam van.
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- 20 milliárd kameraszenzornál jár a Sony
- PlayStation 5
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Opel topik
- Call of Duty: Black Ops 6
- TP-Link WR1043ND router
- Gitáros topic
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest