- Honor Magic V2 - origami
- 20 milliárd kameraszenzornál jár a Sony
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Milyen okostelefont vegyek?
- Redmi Note 13 Pro+ - a fejlődés íve
- Huawei Watch GT 2 - épp ideje!
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Vodafone mobilszolgáltatások
-
Mobilarena
Ez a topik kizárólag gamer, több pont egyes/virtuális térhangzású, vezetékes és vezeték nélküli fejhallgatókkal foglalkozik.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Dalzarus
tag
Hello,
Mi most a best buy headset 15-18e forint körül? Játék + zenehallgatásra lesz használva. Jack dugóst részesítenék előnyben. Egy msi b85-g43 gaming lapba lesz beledugva.
-
sting2
addikt
válasz daneel92 #9787 üzenetére
Ami 100 hogy jó is, szép is, minőség is, lehet is kapni, jól is szól az ez :
[link]Nem olcsó de az illúzió, hogy az egyik legjobbat vetted és a magyar beszerzés minden pénzt megér...
[ Szerkesztve ]
Sound & Vision : Marantz- Sony - Playstation
-
aProPeti87
aktív tag
válasz aProPeti87 #9793 üzenetére
De valahol olvastam hogy a sb recon3d omega jó hozzá de ez nem 20 ezer sajnos
Isten lustának teremtett, én pedig nem akarom romba dönteni a terveit...
-
-
okezsoke
tag
Basszus pár perc alatt lejött, hogy a Plantronics GameCom 780 az jó lesz nekem, mert nem akarok most még annyiért venni hangkártyát is, meg akkora igényeim nincsenek, erre nem lehet kapni. :S
Oké, e-bay-en van 18 ért.
Valakinek tipp? -
Bulitt
addikt
válasz daneel92 #9787 üzenetére
Nem hiszem, hogy ekkora összeghatárban lenne bármi is Vezetékest még talán-talán felismeri. Bár eddig nem igazán láttam kísérletet arra vonatkozóan, hogy kifejezetten nem PS4-hez dedikált vezetékes USB fejhallgatót mennyire kezel jól. Vagy sehogy
TurtelBeach termékek között néz szét: [link] Bár az árak nem fognak tetszeni
[ Szerkesztve ]
-
daneel92
tag
sziasztok! ps4hez milyen vezeték nélküli 5.1es fejhallgatót ajánlotok? max keret 20 ezer.
szerk: mármint amit felismer a ps4, és arra tudom rákötni[ Szerkesztve ]
Asrock B450 Pro4, AMD Ryzen 7 2700 @3.2GHz, Sapphire Radeon RX 5700 XT Pulse 8GB, Chieftec 600W
-
Frod
addikt
válasz Flashget #9785 üzenetére
decemberben még 9-10 körül láttam - inkább megvárom az árcsökkenést :/
gondolom 10k alatt az egyetlen alternatívája a Rush? Többet nem tudok rá szánni.
(vagy ha még a Fatal1ty tudna annyit akkor esetleg azt venném: az ára barátibb (7) de már kép alapján is fapadosabb.[ Szerkesztve ]
Do you see the white shadow?
-
taritomi
újonc
Sziasztok!Gamer fejhallgató vásárlás előtt állok és nem tudom eldönteni milyet vegyek.
Fontos dolgok:
1.Amire használnám:
-Videózás
-Játék
-zenehallgatás
2.Keret:
6000-7000 Ft
3.Vezetékes
4.Circumaural(Lehetőleg legyen kényelmes)
5.Mikrofonos (Lehetőleg jó mikrofon a videózás miatt)
6.Hangzás az mindegy
7.Mindegy de ha lehet inkább jackElőre is köszönöm a válaszokat!
-
KERiii
tag
sziasztok!
Tudnátok ajánlani olyan fejhallgatót/kat ami kényelmes, zárt és zenehallgatáshoz is jó (legyen benne basszus rendesen, elektronikus zenét hallgatok leginkább) és játékhoz is megfelelő.
Eddig a Steelseries 7H -t néztem ki de hangzásban nem tudom milyen , tapasztalata valakinek?
köszi!
[ Szerkesztve ]
-
GergoHD
tag
Na egy kicsit barkácsoltam készítettem a fülesemhez egy pántot majd ezt odakötöttem a hangszórók és a fejpánt találkozásához kihúztam maxra a fejhalgatót és így kb olyan a szerkezete mint a siberianak egy zsebkendő lett felhajtogatva összevarrva ez a fejpánt majd meglátjuk mennyi ideig és mennyire lesz kényelmes eddig az. Úgyhogy most egy ideig elleszek a barkácsolt fejessel.
-
Bulitt
addikt
válasz Bacusuz #9774 üzenetére
Műbőr volt a Sonuz előtti fejhallgatóm és igen csak befülledt alá a fülem. Ezt legjobban akkor lehet észre venni, mikor 3-4 óra folyamatos(!) használat után leveszi az ember. Ez engem kezdet nagyon zavarni, ezért is választottam a textilt. Arról nem is beszélve, hogy lakásban szerintem tök mindegy mert van az a hangerő ami se a viselőnek, se a környezetnek nem zavaró de elnyomja a kinti zajokat. Nekem legalábbis így e két verzió tapasztalatai alapján ez a véleményem.
[ Szerkesztve ]
-
Bacusuz
addikt
Eddig általánosságban olvastam a mübör párnás fejesekröl ezt,de javíts ki ha tévedek.
Innen is látszik hogy minden fej más.
Én nem vagyok olyan izzadós,de egy két szívdobogtato játékhelyzet után kezdem érezni.ÜDV! Bacusuz. Veszélyes környéken lakom. Ahányszor becsukom az ablakot, mindig odacsukom valaki kezét.
-
d1abLo
senior tag
válasz Bacusuz #9771 üzenetére
barom izzadós vagyok (kocogok 200 métert és leszakad rólam a víz), és sose volt ilyen jellegű problémám a siberiával. Steelseries fejesek nagyon kényelmesek, de szerintem a 7h kicsit jobb, mert annak cserélhető a fülpárnája, így ugye ha elpuhul akkor ki tudod cserélni, és nem kell ragasztani.
Flash 4 president : http://wiki.teamliquid.net/starcraft/Flash
-
Frod
addikt
Ez most valami utó karácsonyi dolog, hogy az ajánlott kategóriájú fülesek hiánycikkek/nagyon felment az áruk?
Se egy Sharkoon Rush, Fatal1ty, vagy Alpha/Sigma.
Ugye nem kifutó modellek?
Vagy esetleg max 10k értékben valami jó ár/érték arányú mikrofonos fejhallgató van jelenlegDo you see the white shadow?
-
Bacusuz
addikt
válasz GergoHD #9770 üzenetére
Kicsi az esély hogy pont olyat találsz akinek mind kettő volt de legyen szerencséd.Ráadásul még a fejforma sem mindegy,hisz van akinek a te kényelmetlen fülese is kényelmes.
Szinte lehetetlen kényelem alapján választani,mivel ami próbánál jó ,ki tudja 3-4 óra múlva is jó-e még...
Ez próba szerencse alapon működik + sok megalkuvás szerintem...mint egy nősülés.
Sokan többet vesznek ,tesztelgetik ,majd kis használat után kis buktával eladják,ezt csinálják addig amíg jó nem lesz az egyk.itt van pl kezdetnek pár + és - csak a párnázatrók általánosságban :
-siberia v2 ha jól tudom műbőr párnás
negatívum lehet :már langyos időben is befülledést okoz hosszabb használatnál a fülnek
jobban szigeteli a külső hangokat
könnyebb tisztítani-cv1500 meg textil
pozitívum :hogy nem olyan fülledős
negatívum : viszont szöszösödhet és nehezebb tisztítani isKeress olyan boltokat ahol van készleten fejes.Nekem a Pólus Aquában,és a Pólus Edigitalban több fejest is kibontottak hogy felpróbáljam őket.
hozzáteszem ez csak a személyes véleményem
[ Szerkesztve ]
ÜDV! Bacusuz. Veszélyes környéken lakom. Ahányszor becsukom az ablakot, mindig odacsukom valaki kezét.
-
GergoHD
tag
Bocsi hogy még mindig itt kínlódok csak még mindig nem döntöttem el hogy biztos nem lenne-e hülyeség a CV1500-asomat csak a kényelem miatt lecserélni a siberia v2-re. Mivel hogy egy régebbi füles +még hangkártya is kell hozzá. Mert a cv1500-al semmi más problémám nincs mint hogy nekem kényelmetlen és kissé nehéz. Próbáltam visszakeresni fórumba hogy valaki hasonlít-e össze belőlük de nem találtam valaki tudna írni nekem valami összehasonlítást aki esetleg mind2-őt használta.
Köszi előre is ha segítetek a döntésben.
Ha esetleg megveszem a siberiat akkor lesz egy eladó 1éves jóállapotú cv1500-am ha valakit majd érdekelne. -
Bulitt
addikt
Az integrált hangkártyákat tekintheted üzleti megfontolásnak, mellyel többért tudják az alaplapot eladni. De a rajta lévő chip se hangminőségben, se teljesítményben nem képes azt a teljesítményt nyújtania amit elvárna az ember. Tökéletes megoldás irodákba, laptopokba és egyéb ilyen helyeken. Míg a dedikált hangkártyák elektronikailag a rajta lévő chiphez tervezik, addig az integráltnak nem jut ekkora figyelem. Bezavar a minőségbe más alkatrész.
És itt jön ki az, hogy egy dedikált hangkártyának mennyivel jobb a hangzása. Nem beszélve az olyan hangkártyákról amik fejhallgató erősítővel rendelkeznek. Ezek a hangkártyák nagyobb impedanciával rendelkező fejhallgatókat is meg tudnak hajtani nagy hangerővel.
Példának okáért az integrált hangkártyám nem tud akkora EQ erősítést elviselni mint a dedikált hangkártyám. A Sonuz fejhallgatóm miatt kellett vennem egy dedikált hangkártyát. A jobb hangminőség, az erősebb zavarszűréssel ellátott hangkártya nagyobb teljesítmény leadására képes. A fejhallgatóm gyengesége a közép tartomány. Ezt az integrált hangkártyával sehogy se tudtam feljavítani. A dedikált hangkártyával viszont simán megoldottam. 1kHz-től 4kHz.ig emeltem a sávok erősítését 5-5.5dBi értékkel. Emeltem a mély erősítésen és a teljes 16 sávon. Ezt a dedikált hangkártya tisztán, és erősen le tudja adni. Az integrált már ennek az 0.1%-nál elvérzett,
[ Szerkesztve ]
-
Strego
csendes tag
És ez minden alaplapnál így van? nem tudom elhinni hogy nem javítanak az alaplapi hangkártyákon valamennyit évröl évre. az alaplapom pontosabb neve (nem irtam ki teljesen): msi b85 g43 gaming. ( http://hu.msi.com/product/mb/B85-G43-GAMING.html#overview )
Amúgy az mit takar hogy SZAR? Erre viszont kíváncsi lennék, ha már ezt írtad
Köszi a választ
-
Strego
csendes tag
Sziasztok!
Épp egy gamer headseten gondolkodok már napok óta. Eddig egy Logitech G35-öst használtam, de úgy gondoltam beújítok, mert nem tudom mikor megy tropára így 3 év kemény használat után
2 választottam van:
Plantronics GameCom 780
Roccat KaveMindegyikről sok jót hallottam.
Az alaplapom egy msi b85 g43 (roccat füles miatt irtam ide, mert az alaplap támogat 7.1-ig egészen, de nem tudom mennyire fog jól szólni mellette a Kave, illetve lesz-e zaj.)
Így nem tudom melyiket érné meg nekem jobban, mert szerintem az alaplapi hangkártyám egy integrálthoz képest egész jó .
Pls, ha valakinek van tapasztalata a fent említett fülesekkel (vagy ép az integrált hangkártyával kapcsolatban (milyen fülest/hangszórót "szeret/nem szeret")) írja megKöszönöm
-
duckload
aktív tag
Tiszteletem.
Gamer fejhallgató vásárlás elött álok.
De egy kicsit össze vagyok zavarodva.
Sok helyen olvastam hogy nem éri meg gamer fülest venni mert pl egy hifi vagy studio füleshez képest nem olyan jó a hangzása.
Az lenne a kérdésem hogy egy Razer tiamat 2.2 és egy asus xonar dgx együt jól combo?Néztem 2 olcsóbb fülest AKG k511 vagy AKG k44 azt mondják ezek is remekül szolnak.
Az a baj hogy nem tudom mi éri meg . Megéri e +20 forintot egy tiamat?
Vagy van ennél jobb ár/érték arányú gamer füles.
Bocs ha kicsit zavaros meg ostobának tünik az egész de én tényleg tök béna vagyok a hangtechnikához.Tehát mit ajánlotok?
(fülesre a max keret 25-30
hangkártyára max 15 de az nagyon max.)"Gyöztél felettem, mert az végzetem, hogy harcaimban bukjam szüntelen, de új erővel felkeljek megint."
-
Bulitt
addikt
válasz Gzula[HUN] #9753 üzenetére
Tapasztalataim alapján a virtuális térhangzás akkor igazán jó, ha a játék támogatja a több pont hangzást. Ha nincs ilyen lehetőség a játékba akkor nem annyira jó a hatás. Nem a játék támogatja a virtuális hangzást hanem a hangkártya.
-
Gzula[HUN]
addikt
-
Bacusuz
addikt
Asus Orion hoz nincs hangkártya
Asus Orion Pro hoz van hangkártyaItt a válasz pontosabban
[ Szerkesztve ]
ÜDV! Bacusuz. Veszélyes környéken lakom. Ahányszor becsukom az ablakot, mindig odacsukom valaki kezét.
-
pr0da
csendes tag
-
[ Szerkesztve ]
-
d1abLo
senior tag
"egy számítógép hangkártya" -> ez mit akar takarni? alaplapi vagy külön csatis hangkari?
ha alaplapi akkor abszolút nem, akkor inkább creative alpha
ha külön csatis, akkor az megtudja hajtani, de ennyi pénzért inkább vegyél cm sonuzt, vagy steelseries 5hv2 vagy v3Flash 4 president : http://wiki.teamliquid.net/starcraft/Flash
-
nagyúr
Sziasztok!
Játékhoz szeretnék vásárolni fejhallgatót.
Ezekről van valakinek tapasztalata: Superlux HMD-660E, vagy HMC-660X?
Illetve egy számítógép hangkártya meg tudja ezeket hajtani normálisan?Előre is köszönöm a segítséget.
-
Bacusuz
addikt
A Rog Orion és Echelon valószínűleg ugyan az.Specifikációban sem tér el.
-
haypro
senior tag
Asus ROG Orion Pro vélemény?
Vagy 25-26k-ért mi mást?,,I look at the world, and i notice it's turning, while my guitar gently weeps"
-
Flashget
félisten
ők is mindent szlovákiából hoznak be..és ha egyszerűen egy termék kifutott akkor nem tudnak.
másik 3 cég szintén szlovák raktárból sem tudott hozni. Lehet van 1 db példányuk, de ez az ár akkor is ennyi volt mikor a többi 14-15K-ért hirdette. Az egyik azt is mondta megnézi van a nagykernérnél és azt mondta van.
3-4 nap múlva már azt mondta nincs..szóval eredetileg a nagykernél sem volt.
2 hétig feltúrtam a netet egy sigmáért csak ebay-en lehet venni már.Realme GT Master Edition
-
Gzula[HUN]
addikt
(Lejárt a szerkesztés)
Fontos kérdés! WoT-hoz érdemes egyáltalán virtuál 5.1-7.1 fülest venni? Felismeri a játék?
[ Szerkesztve ]
-
Gzula[HUN]
addikt
A fórumban megpróbáltam véleményt keresni erre a két szóra: Raptor HS40. És nem dobott ki semmit. Meglepő, hogy nem tud róla senki semmit. [link]
-
Ansez
újonc
Sziasztok!
Most regisztráltam a fórumon és a segítségeteket szeretném kérni, hogy milyen gamer fejhallgatót vegyek.
Mikrofonos, 5.1 vagy 7.1, circumaural, vezetékes, usb-s (csak integrált hangkártyám van) fejhallgatót szeretnék. Főként játékra, teamspeak-re és filmnézésre szeretném használni. Néha-néha egy kis zenehallgatás is, de ez low-prio. A kényelem fontos szempont számomra, mivel előfordul, hogy huzamosabb ideig (3-5 óra) kockulok. A jelenlegi fejlhallgatómtól kegyetlenül megfájdul a fülem 3 óra hossza után.
A fejhallgatóra szánt maximális összeg: kb 50k Ft.Sokat szemezgettem a Logitech G35-el, de megoszlottak a vélemények erről. (Valakinek könnyen eltört, rossz hangzás, stb. Másnak meg nagyon bevált.)
Néztem az Asus Xonar Xense + headset-et is de nem tudom, hogy az alaplapomba (asrock fm2a75m) be tudom-e tenni a hangkártyát a Radeon HD 6670 mellé.
[link]Előre is köszönöm a segítségeteket!
Sic Parvis Magna
-
Bacusuz
addikt
Nekem van kb 2 hónapja asus echelonom
Nagyon kényelmes ,tisztán és erőteljesen szól.
Masszív.Mikrofonja is jó.
Hátránya :
-a befonott kábelhez ha az asztal széle hozzáér és súrolódik ,azt továbbviszi a kagylóra /de ez nem túl zavaró/
-hangerőszabályozó messze van a fejhallhatótól /50cm kb/ezek a negatívumok csekélységek,legközelebb is ilyet vennék
-
d1abLo
senior tag
válasz LeonSilver #9723 üzenetére
Teljesen usb-s fejest nem lehet használni, se alaplapi, se más hangkártyával.
Flash 4 president : http://wiki.teamliquid.net/starcraft/Flash
-
GergoHD
tag
Köszi akkor ez lesz kb. annyiból jövök ki a hangkarival és a fejhallgatóval mintha vennék egy usb-set de így lesz egy hangkártyám. Amúgy a steelseries siberia v2 még nem ment ki a divatból vagy technikailag nem elavult már, mert ahogy nézem ez már 2009-es most meg már 14-et írunk. Bocsi ha hülyeséget kérdeztem de nem vagyok tisztában a fülesekkel.
-
LeonSilver
csendes tag
Üdv srácok!
Biztos ezerszer volt róla szó,ezért elnézést kérek
Csak annyi kérdésem volna, hogy az olyan fejhallgató ami USB csatlakozású azt "hogyan" lehet használni,lehet e egyáltalán normál hangkártyával?Nekem egy SB X-Fi pro (SB055 vagy mi) hangkártyám van, amit nem igazán szeretnék lecserélni.
Szeretnék egy új fejhallgatót a régi SB helyett és ez igen megtetszett Plantronics GAMECOM 780viszont USB-s csatlakozójú. Felejtsem el? Vagy hogy van ez?
Köszönöm.
A természet igazságos: aki vak, az jobban hall aki süket, az jobban lát akinek rövidebb az egyik lába, annak hosszabb a másik.
-
Lokids
addikt
Van itt valakinek Asus Echelon típusú fejese? Kénylemes hordani?
Mivel ajánlott gondolom a hangminőséggel nincs probléma. Mikrofonja jó?If you chase two rabbits you will lose them both.
-
GergoHD
tag
válasz GergoHD #9715 üzenetére
Elnézést a hangkártyát elfelejtettem leírni csak letelt a szerkesztési idő. Egy alaplapba integrált hangkártyám van elméletileg 7.1-es.
Ezt találtam az alaplap leírásában:
7.1 CH HD Audio with Content Protection, DAC with 110dB dynamic range (VIA® VT2020 Audio Codec), Premium Blu-ray audio support. -
GergoHD
tag
Sziasztok!
Talán egy vagy másfél éve vettem egy Corsair Vengeance 1500-as fejhallgatót ami nagyon jól szuperált jó hangzás mikrofon stb. Ám egy idő után elég kényelmetlenné vált főleg hosszú gépezések után sőt igaz egy kicsit bizarrul hangzik de nyomott egy vájatot a koponyámba amit ha végighúzom a kezem érezni is lehet a hajam állásáról nem is beszélve.
Na szóval fájó szívvel de le kellene cserélnem a fülest valami hasonló minőségűre. Főleg játékra (fps), zenehallgatásra, beszélgetésre(jó lenne ha lenne mikrofonja) videók nézegetésére használnám, fontos szempont hogy kényelmes legyen ne nyomjon, körbevegye a fülemet az earpad. Maximum olyan 25k forintig nézelődnék. Én a Steelseries Siberia v2-őt néztem ki. Milyen vélemény van erről a fülesről ? Vagy ti mit tudnátok ajánlani
Előre is megköszönöm ha tudtok segíteni!
Üdv Gergő! -
aProPeti87
aktív tag
válasz Gzula[HUN] #9709 üzenetére
Én múlthónapba adtam el 14 e postával együtt 2 év gari volt még rá
De ha veszek még legközelebb fejhallgatót biztos olyat fogok venni amibe bele van építve a vezeték tehát nem lecsatolhatós !
Ez csak az én kis saját véleményem mert ráfáztam vele tanulok a hibáimbólIsten lustának teremtett, én pedig nem akarom romba dönteni a terveit...
-
Gzula[HUN]
addikt
válasz Flashget #9712 üzenetére
Régi árát nem tudom, csak most kezdtem el keresni valami használható gamer fejhallgatót. Máshol én se találtam, csak egy helyen, ott is csak USB-s van. (persze a képen nem, de megérdeklődtem). Íbéjről sem lenne olcsóbb.
Tényleg elmozdul egyébként a kábel? Ha ezen a vonalon maradok, akkor marad CV1500V2, +2-3ezer Ft ekkor már nem lesz különbség. Vagy marad az olcsóbb kategória. Egyelőre a régi Pio fülesemet újítottam fel, a vezeték megtörést megszüntettem, a hangszóró előtti kiszakadt textilt kicseréltem, párom meg kimosta a szivacsot. Fiatalítottam rajta kb. 1,5 évet. Egy időre elodáztam a füles vásárlást, de azért követem a tocsikot.
Eddig hülyeséget nem olvastam tőletek
-
Flashget
félisten
a creative rage 19K-ról felemelték 24K-ra (mivel csak 1 boltban kapni ez ugyanaz a bolt)..ezt mind csak azért mert páran keresni kezdték?
Realme GT Master Edition
-
Kommy
veterán
Sziasztok!
Tudnátok nekem segíteni, hogy milyen fejhallgatót lenne érdemes vennem.
Amire használni szeretném az játék azon belül is auto szimulátor, így nagyon jó lenne ha a hangok a megfelelő helyről jönnének, így olyan fejhallgató kéne ami térhatású hangot tud csinálni.Mivel csak alaplapi hangkártya van így gondolom jobb lenne egy USB-s, és mikrofon is kell rá.
A kert olyan 20K, de ha ilyen nem létezik akkor max 25K, de jobb lenne elcsón megúszni. -
Gzula[HUN]
addikt
24000+ postánál tud valaki olcsóbban Rage-et? (USB-s)
-
lekorszke
tag
Sziasztok,ma találtam itthon egy pár hangszórót az egyikbe megy fejhallgató jack is.
Így mostmár nagyon jól hangosan szól a fejesem,már csak azzal vana problémám hogy egy kis alap zúgás mindig hallható,akárhogy probálm állítani a hangot.
Ennek megoldására tudtok valamit? -
RohenHun
csendes tag
Sziasztok!
Kb 3 év használat után eltört a Creative Fatal1ty HS-800 Jack fejhallgatóm. Most szeretnék 1 újat venni ezért helyette. Kb 10-15 ezer ft-ra gondoltam. Mivel laptopon és tableten használnám, ezért a Creative Tactic3d Alpha és Sigma megtetszett, de ha jól értettem, akkor a Sigma már nem lesz többé kapható, ezért az Alpha-ról lenne pár kérdésem:
1. A Fatal1ty-hez képest milyen hangja van zenében ill. játékban, vagy elég az is, h sztetek jó-e. (mert Fatal1ty a másik, amin gondolkozom, h megvenném újra, de ha jobb az Alpha, akkor az Alpha-t veszem)
2. A fületek kényelmesen belefér? (Fatal1ty nekem ilyen téren jó volt, de a napokban egyik ismerősnél próbáltam ki egy Genius Europe HS-G500V-t, és az meg kicsi volt rám)
3. Esetleg vmi miatt más fejhallgatót ajánlanátok-e Alpha helyett, vagy az jó lesz nekem?
Válaszaitokat előre is köszönöm! -
Nayrobi
őstag
válasz jupp008 #9702 üzenetére
Nem is látta, hogy bármi be lenne dugva. lg42lw5500
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Genshin Impact (PC, PS4, Android, iOS)
- Milyen routert?
- Intel Core i3 / i5 / i7 4xxx "Haswell" és "Haswell Refresh / Devil's Canyon" (LGA1150)
- Ötletek, javaslatok, hogy még jobb legyen a PH! lapcsalád
- Milyen monitort vegyek?
- Honor Magic V2 - origami
- LG LCD és LED TV-k
- Drive! - Az utolsó gurulás idén a Quadrifoglio-val
- 20 milliárd kameraszenzornál jár a Sony
- alza vélemények - tapasztalatok
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.