- Telekom mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- One mobilszolgáltatások
- HMD Fusion - öltöztetnéd megint
- Huawei P50 Pro - emlékkép
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- iPhone topik
- Huawei Watch D2 - nyomás utána!
- Apple iPhone 13 Pro Max - őnagysága
- Xiaomi Mi 11 Ultra - Circus Maximus
-
Mobilarena
Ez a topik kizárólag gamer, több pont egyes/virtuális térhangzású, vezetékes és vezeték nélküli fejhallgatókkal foglalkozik.
Új hozzászólás Aktív témák
-
goccer
aktív tag
Első nem-belépőkategóriás gamer headsetem megvásárlásán gondolkozom. Szinte csak játékra, főleg kompetitiv FPS-ekre használnám. Tök botfülem van zenei szempontból nekem aztán tökmindegy hogy szól, de halljam hogy pontosan merről jön az enemy
Emellett fontos lenne a tartósság, 5000 ft-os headsetek kábelei jó ha 2 évet kibírtak, talán a mostani Sharkoon Rush ami többet kibírt ilyen szempontból. HyperX-eket nézegettem: Cloud, Cloud2, Alpha. Nem tudom hogy hangzásra/mikrofon minőségre van-e lényeges különbség ezek között. A régi Cloud az ára miatt szimpi, a Cloud2 virtual 5.1-e nem nagyon izgat, anélkül feltételezem nem éri meg a felárat, az Alpha pedig a cserélhető kábele miatt merült fel. Vélemény? Esetleg hasonló árban tudtok olyat ami jobban feküdne?
1. Játékra, FPS.
2. max 30e
3. vezetékes
4. circumaural
5. mikrofonos
6. Jó lesz a stereo
7. mindegy
8. alaplapi integrált
9. kevésbé csicsás annál jobb
Új hozzászólás Aktív témák
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Gitáros topic
- Wise (ex-TransferWise)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Telekom mobilszolgáltatások
- Vírusirtó topic
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- További aktív témák...
- Készpénzes számítógép PC félkonfig alkatrész hardver felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4090
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T590 - i5-8GEN I 16GB I 256GB SSD I 15,6" FHD Touch I Cam I W11 I Gari!
- Gombászkönyvek egyben
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest