- Magisk
- Kína vezeti az okosórapiacot, a Huawei az első helyen
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Milyen okostelefont vegyek?
- VoLTE/VoWiFi
- Vodafone mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy Watch5 Pro - kerek, de nem tekerek
- iPhone topik
- Samsung Galaxy Z Flip4 - tavalyi göncben flexelsz?
-
Mobilarena
Ez a topik kizárólag gamer, több pont egyes/virtuális térhangzású, vezetékes és vezeték nélküli fejhallgatókkal foglalkozik.
Új hozzászólás Aktív témák
-
n0k0m_
tag
(1) Milyen célra szeretnéd elsősorban használni?
Játék (FPS), nagy néha zene
(2) Mennyi a fejhallgatóra szánt maximális összeg?
7-15 között gondolkodok
(3) Vezetékes vagy vezeték nélküli?
Vezetékes (ha már a vezetéknélküliről lebeszéltek ^^)
(4) Circumaural vagy supraaural?
Circumaural
(5) Mikrofonos vagy mikrofon nélküli?
(jó) mikrofonos
(6) Milyen hangzást vársz?
Stereo, virtual 7.1, real 5.1, real 7.1. <- mit lehet/érdemes ennyiből
(7) Milyen csatlakozású legyen?
USB
(8) Milyen hangkártyával rendelkezel (miről hallgatnád)?
Alaplapi, de mint fentebb írtam USB-set keresek
(9) Kinézet, szín, villogás és egyéb fícsörök?
Nem hátrány, ha kényelmes. Akciósan lehet hupilila is.Igazából 0 szinten vagyok otthon fejhallgatók terén. A mostanimon úgy zúg a mikrofon, hogy nem lehet érteni, amit mondok, ráadásul kontaktos a vezetéke is. USB-set 2 okból szeretnék: ne kelljen külön hangkártyát vennem (alaplapi jack zajos nálam bármilyen fülessel), illetve USB-t be tudom kényelmesen dugni úgy, hogy a nyulaim ne rágják szét.
Ha nem muszáj 7-10 -nél többet nem költenék rá, de ha megéri az extrát (térhangzás, extra jó hang, extra hangerő/basszus stb.) akkor elmegyek 15 körülig.
Ezeket néztem review-k alapján, de nem értek hozzá:
Drágábban: Turtle Beach Ear Force X12
Olcsóbban: Spirit of Gamer ELITE-H70 (nem tudom a virtuális 7.1 ér e valamit) -
zsoika
addikt
válasz pulutodurumo #20798 üzenetére
Nem usb-s , ha jól látom.
Alaplapival gondoltad?Szerk: kérdezném továbbá mondenkitős, hogy a Takstar pro 80 -ast most ki és milyen néven gyártja...folyton változik. Szeretnék venni egyet ,hogy keressem?
[ Szerkesztve ]
-
pulutodurumo
addikt
válasz zsoika #20797 üzenetére
10-ért legyen "hangkártya" mikrofon, és 5.1 is? Esetleg ágyba ne hozza a reggelit?
Na a viccet félretéve, az olcsón jó az nagyjából ez.
"Don't fret, boyo. I'll be gentle!"
-
zsoika
addikt
Sziasztok! Egy barátom megkért ,hogy kérdezzem meg tőletek..."Játékra manapság mik az ajánlott tipusok?"
Keret max. 10eFt és USB -st szeretne (dedikált hangkártya hiányában), illetve 5.1 vagy 7.1-es legyen. Mikrofon jó volna ha lenne.
Köszönöm. -
Kiscsőke
aktív tag
Sziasztok!
Sajnos, haldoklik a Speedlink medusa nx fülesem, az első jack-es volt, aztán garis csere után usb-set kaptam a bal oldala kontakt hibás lett, és már lejárt a garanciája is. Előtte egy Zalman ZM-RS6F-es fülesem volt, a térhangzásában 0 hiba! Csukott szemmel is tudtam vele játszani! Ehhez képest a speedlink kicsit visszalépés volt, főleg az usb-s.
Szeretnék helyette egy lehetőleg 5.1-es fülest.
fps játékhoz kell főleg, de előfordul, hogy nézek filmet de nem számottevő
A keret max 30k
vezetékes
circumaural
mikrofonos
lehetőleg real 5.1
lehetőleg jack dugós
MSI H97M-G43 alaplapi Realtek ALC892Elég nagy fejem van, nem kell világítania, nincs különösebb kívánságom, lehetőleg zárt legyen, ne hallatszódjon ki belőle semmi (nejem alszik mellettem, gyerekek a másik szobában)!
A segítséget előre is köszönöm!A remény hal meg utoljára! (meg a patkányok)
-
FIREBLADE78
addikt
Van nékem egy turtle beach stealth 400 fülesem. Napokban elkezdett szopatni a töltéssel. Hiába dugom be a gyári usb kábelt,semmi. Találtam egy videót,ezzel a módszerrel néha tölt is,de kb 10 perc mire eltalálom azt a pozíciót mire tölt is. Írtak kommentben,hogy piszkos lehet ott belül vagy elvan hajolva az egyik tű,bevilágítottam,de nem találtam problémát. Szerintetek mi lehet a gond? Még garis,de aqua bpn van,én tőle 150 km-re,futár nem képes jönni,gondolom a javítás is 2-3 hét. Házilag orvosolható
[ Szerkesztve ]
Macbook pro retina 2013 late, ájfon 14 pro, BMW i4
-
Pro!Petya
addikt
Egy hét használat után , azt kell mondjam nagyon jó választás lett a G933!!
Pc Gaminghez 90%-ba , a maradék 10% pedig filmezés - zene - konferencia vegyesen.
Megy a sok pirospont!!
Teljesen megvagyok vele elégedve! Részemről ajánlott!!Sok újat nem tudok róla mondani , de talán amit sting2 írt róla az fedi a valóságot és a véleményemet is egybe :G933
+ a macrok veszett jól jönnek!! könnyen beállithatóak és kezelhetőek. Üzemmód , 7.1 on -off , DTS v DTS-X, igazából akármi .....gombnyomásra váltható ez sokszor jól jön mert pl: ha van valaki a teamben aki nem tudta vagy nem akarta beállítani a mikrofonját akkor click és problem solved, nem kell kilépni az adott programból emiatt. Egyáltalán nem hiányzik az asztali keverő spoti ,emellé!
Világítás oké oké tudom parasztvakítás , de ahogy a program szinkronizálja az egeret , billentyűzetet és a fülest a különböző progik alatt, az azért adja
Még ha 99%-ba nem is látom a fülest , de tudat ... XD namindegy jópofa , de ez a része kb ennyi.Az számomra rejtély hogy tud egyes emberek fején "lötyögni" vagy akár leesni mivel nekem 1 hét után in szinte még "szorít" ---> de még komfortzonán belül, szóval kényelmes.
Macska, tartóval együtt verte le asztalról földre (nem szőnyegre , hanem parkettára esett) és egy karc nélkül megúszta !! szóval kb ennyire törik Elképzelni se tudom hogy akkor egy két user hogy használja a fülesét ....
Nekem bevállt! THX
[ Szerkesztve ]
-
davie17
csendes tag
válasz Moleman #20790 üzenetére
Helló!
Én is laptopról váltottam asztalira nem régen, és aktuális lett a mikrofonkérdés. Én kipróbáltam két fajta mikrofont is de borzasztóak voltak. Az első egy ilyen asztali, álló volt, ami csak akkor működött ha közvetlenül magam elé raktam, dehát ott alap esetben a billentyűzet van XD messzebbről meg már alig volt hallható a hangom. A másik egy ilyen mikrofon jackbe dugahtó kis pici kütyü, ami kicsit jobb volt de az is rossz minőséget produkált. Ezek olcsók voltak de drágábbat nem akartam venni mert akkor már inkább vettem egy normális fejhallgatót mikrofonnal. Hyperx és Qpad márkájú fejhallgatókat néztem azok inkább 20 körül vannak mint 10 de hardveraprón lehet hogy van olcsóbban is. A lényeg csak hogy nekem személy szerint nem jöttek be ezek a különálló mikrofonok, de lehet csak bénán választottam.
-
-
Moleman
addikt
Sziasztok, még csak gondolkodok ilyen fülesen, arra irányulna a kérdésem, hogy nekem való-e.
Általában 2.0 hangfalon játszom (Genius 1255B), de mikor multi közben skype-olok, jobban esik fülessel. Most egy Shure SRH-440-et használok, zenélni jó, de játszani hosszú távon kényelmetlen, plusz jó lenne mikrofonos, mert nemsokára asztali gépre váltok laptopról. Akkor már Audigy RX hajtaná.
Lehet kapni max 10 ezerért olyan fülest, ami kielégítené ezt az igényt? Könnyű, kényelmes circumaural, jó mikrofonnal, csak játékra. Sztereó elég, nagyon sok mély se kell.
Vagy hagyjam a fenébe a fejhallgatót, és vegyek egy olcsó asztali mikrofont? Vagy asztali tartót a zenekari dinamikus mikrofonomnak (König KN-MIC45)? (Van egy sE Magneto nagy kondi mikrofonom is, de állványozni, fantomtápolni nem akarom csak skype miatt.)
Előre is köszi!
[ Szerkesztve ]
-
davie17
csendes tag
Helló!
Nem tudom, aktuális-e még de pár hónapja én is vacilláltam, hogy milyen első gamer fejhallgatót vegyek és a G430-as is köztük volt. Én még amiken gondolkoztam mert, hasonló árkategória az a Qpad QH-85 és a Hyperx Cloud volt (ezek majdnem ugyanazok csak a Qpad nyitott és elvileg természetesebb a hangzása). Végül a Hyperx Cloud mellett döntöttem és nem bántam meg. Iszonyat jó hangzása van, ami játékban és zenében egyaránt megmutatkozik, szóval nagy élmény volt először (bejáratás után) hallgatni, és nekem nagyon megérte mert nem kizárólag játékra kellett, hanem fontos volt hogy filmre és zenére is jó legyen. Szóval ha egy "mindenes" gamer fejhallgatót keresel akkor ezeket csak ajánlani tudom.
-
deny330
aktív tag
Sziasztok!
Csak egy gyors kérdést szeretnék feltenni a szakiktól és a HyperX Cloud tulajoktól: ez a jellegzetes "zúgás" általános? Hangkártyától függetlenül jelen van? Xonar U3-mal nekem is hasonlót produkál a mikrofon. Ugyan csak elég magas hangerőnél hallható és TS-en is csak akkor tűnik fel, ha a hang minőség maxon van a ts szerveren, ettől függetlenül szeretném megkérdezni, hogy ez normális jelenség -e ezzel a setuppal?
-
gaboka130
tag
Hali mit gondoltok egy asus xonar u3 hangkártya vagy egy creative labs sound blaster 5.1 surround hangkártya a jobb hangminőségben egy Hyper X Cloud fejhallgatóhoz?
[ Szerkesztve ]
-
TESCO-Zsömle
félisten
Hali!
Siberia 840-et ki lehet valahol próbálni?
Köszi!
Sub-Dungeoneer lvl -57
-
macy
addikt
válasz holozis_HUN #20783 üzenetére
Nem tudom, nekem nem levehető a mikrofon ezen a gagyin
-
macy
addikt
-
holozis_HUN
veterán
Üdv! Nem tudom igazán, hogy merre kérdezzek rá erre, szóval itt teszem:
Adott egy Bitfenix Flo fejhallgató. nagyon király, kábelt és a mikorofont ki lehet belőle húzni (jack mind a kettő).
Na gondoltam szerzek egy jó minőségű mikrofont max 5-6000 forint árig, ami ugyan ilyen jackes és ilyen "pálcika" szerű, vagy hogy mondjam, hogy száj elé behajtható. De nem tudom angolul hogy keressek rá, nem ad be semmit (próbáltam micrphone for headsets with audio in stb). Vannak külön kapható ilyen mikrofonok? Kompatibilis lehet a fejhallgatóval?
El errar es humano y el perdonar, divino.
-
macy
addikt
válasz laceszgamer #20778 üzenetére
Ne a felvétel fülön hanem a lejátszáson. A hangszórónál.
-
laceszgamer
addikt
Azt próbáltam, de az nem jó, mert igaz, hogy megszűnik a dolog, de mindenhol máshol is, tehát TS en sem tudok olyankor beszélni.
Ugyanazt a csúszkát mozgatja mint ami a saját szoftverében is van.
Dovahkiin, Dovahkiin naal ok zin los vahriin wah dein vokul mahfaeraak ahst vaal! Ahrk fin norok paal graan fod nust hon zindro zaan Dovahkiin, fah hin kogaan mu draal!
-
macy
addikt
válasz laceszgamer #20776 üzenetére
Vezérlőpultban hangeszközök kezelése, lejátszás, jelszintek. Kapcsold ki vagy húzd le a csúszkát a mikrofonról.
-
laceszgamer
addikt
Valaki tud picit segíteni?
Vettem egy Logitech G430-at, szépen szól ilyen tekintetben nincs vele gond viszont van egy apróság.
Ha bekapcsolom a mikrofont akkor mindenképp hallom magam, tehát simán akár Windows asztalt nézve is.
Ezzel mg nem is volna baj, hisz csak kikapcsolom és kész, de például ha TS-t használok ott is hallom magam vissza, tehát valami Windowsos cucc van, hogy folyamatosan aktív a hangátvitel mikrofonról.Driver csak a headset saját Logitech drivere van fenn, de szerintem nem is ott lesz a gond.
Dovahkiin, Dovahkiin naal ok zin los vahriin wah dein vokul mahfaeraak ahst vaal! Ahrk fin norok paal graan fod nust hon zindro zaan Dovahkiin, fah hin kogaan mu draal!
-
Retekcloud
tag
válasz Retekcloud #20773 üzenetére
Ha nincs ilyen termék azt is megírhatjátok. De jó lenne valami 5let. Vagy másik topokban kérdezzem?
-
Retekcloud
tag
válasz Retekcloud #20773 üzenetére
Akarom mondani fejhallgató
-
Retekcloud
tag
Sziasztok. Létezik olyan vezeték nélküli Térhangzású fülhallgató, ami ps4 hez, tv hez és telefonhoz is használható? Mondjuk, hogy az ár nem szempont, de a több 100.000 nekem is sok. Mikrofon is felesleges lenne számomra, de szeretném 1 eszközből összehozni és a valós térhangzás előny lenne ps4 nél. Telefonnál pedig az hogy utcán is használhassam nem csak otthon. Remélem tudtok segíteni köszi
-
Koro
csendes újonc
Sziasztok.
Nemrég kezdtem el a rainbow six siege játékot és még nem volt fejhallgatóm így gondoltam beszereznék egyet mert sokban segítene ennél a játéknál csak nem tudom hogy milyet érdemes venni.
Egyenlőre gondolkozom a Logitech Prodigy G231 es vagy a G430 as headseten viszont a Steelseries Arctis 5 headsetet is néztem csak nem tudom hogy mennyivel nagyobb a külömbség ezek között vagy ha esetleg valakinek volt már ilyen vagy mindkettő az tudna tanácsot adni?
A választ előre is köszönöm.
-
Pro!Petya
addikt
Sziasztok!
Jó pár tesztet, videót és hszt végignyálazva , arra következtetésre jutottam hogy kipróbálom a G933-at!
Pedig sokáig a Asus Centurion 7.1-en vaciláltam, de mivel nálam az évek alatt semmi olyan hasonló probléma nem volt a Logitech eszközeimmel mint amiket néhol lehet olvasni, így hát bátran berendeltem!! Főleg hogy árban 60-70euróval olcsobb.
Ha hozza azt kategoriájában, amit a G900 és G910 akkor már megleszek vele elégedve, és legalább a szett is teljes lesz!
Még 2 nap...[ Szerkesztve ]
-
spanglee001
addikt
igen és írják is hogy némely játékban és fimben hihetetlen élmény nyújt, de van amiben nem, és a zenében sem, és ezért kell a hifi fejes ez nagyon szubjektív ez a téma, viszont ha kinézel egy fejest és valakinek van olyan a topikban, akkor esetleg van rá lehetőséged, hogy meghallgasd nála, ha nincs, akkor neten megrendeled kipróbálod és elállsz a vásárlástól, ha nem tetszik.
Viszont mivel tényleg elég nagy fejed van így neked a méretet is figyelembe kell venni, mert az én is kis fejemet is volt mi szorította a tiamatot is óvatosan vettem fel, mert nagyon törékeny a pántja szegénynek, így azt neked nem ajánlanám, mert nagyon feszülne rajtad[ Szerkesztve ]
netezős pécék eladóak néha :D !!!!44!4!!négy
-
RazoR
veterán
Tök jó, hogy mindent lehúztok és ajánlgatjátok itt a hi-fi füleseket, pedig ha jól olvastam ez a gamer 5.1-7.1 topik, nem?
-
Vaskobak
csendes tag
válasz F.B.I. #20766 üzenetére
Pc ő hozzá,ASUS PG348Q ROG SWIFT ASUS Rampage V Edition 10, Intel X99, RoG - Socket 2011-V3 - 5820K MSI GeForce GTX 1080 TI SEA HAWK X 11GB GDDR5X PCIE Corsair Dominator Platinum DDR-4 16GB/3000 KIT: Cooler Master Cosmos II 25th Anniversary Edition CORSAIR Hydro Series H110i GTX 280mm Extreme Performance Liquid Seasonic 860W Fully Modular 80Plus Platinum Power Supply SAMSUNG 256GB 850 PRO főkép játékra.
Vaskobak
-
F.B.I.
veterán
válasz Vaskobak #20764 üzenetére
Mihez (konzol, PC)? Mi van otthon (hangkártya, alaplapi)? Kicsit bővebben.
david1195: több ismerős nyomja Audio Technika fülessel és mikrofonnal (konzolon), a fülesek teljesen jók, a game változatról nem tudok nyilatkozni de gondolom nem lehetnek rosszak.
[ Szerkesztve ]
Senki nem képes mindenre, de mindenki képes valamire! Segítő válaszokat köszönöm!
-
david1195
csendes tag
Audio technika gamee fejesekről tapasztalat?
-
Vaskobak
csendes tag
Szevasztok..
Azt szeretném meg kérdezni hogy melyiket érdemes be szerezni?
ASUS ROG Centurion 7.1
Steelseries Siberia 800
ASTRO Gaming A40
ASTRO Gaming A50Köszönöm ...
Vaskobak
-
brobi76hun
tag
Köszönöm a tanácsokat, mindenkinek
-
ricshard444
veterán
válasz brobi76hun #20755 üzenetére
Nekem az első szériás Tiamat 7.1-m van, de hallottam már sok 50-100k-s zenei fülest az elmúlt 1-2 hónapban. Beteg vagyok, így az elmúlt napjaim játékok társaságában töltöttem. FPS játékok TÖBBSÉGÉHEZ korrekt / mondhatni maradandó élmény. Más játékokban amiket próbáltam a nagyobb téren és hangerőn kívül nem éreztem sajnos a 3x árat benne, de még a 2x-set sem (Siberia V2). Másrészt filmet is durván válogatja, zenére pedig pocsék, nyilván.
Ahogy a kollégák is írták pl egy jó kis DT770 Pro-val nem nyúlhatsz mellé. Ráadásnak zenét is kiemelkedő minőségben hallgathatsz.
Összességében még mindig a hangfalas megoldásokra esküszök, csak ugye az költségesebb és limitáltabb felhasználású.
[ Szerkesztve ]
Vannak dolgok...
-
strynox
tag
Szerintem kerüld el ezeket a túlárazott gamer vackokat. Sokkal jobban jársz egy hangminőségileg elfogadható középkategóriás fejhallgatóval és egy dedikált mikrofonnal.
-
F.B.I.
veterán
válasz brobi76hun #20757 üzenetére
Senki nem képes mindenre, de mindenki képes valamire! Segítő válaszokat köszönöm!
-
RazoR
veterán
Astro, de inkább az A40.
-
torma1981
veterán
válasz brobi76hun #20757 üzenetére
Egyiket sem.
-
torma1981
veterán
Szia. Szerintem kerüld ezeket a füleseket. Nekem is ilyen hangkártya van. Inkább vegyél egy jó sztereó fejhallgatót. Nekem Beyerdynamic DT 770 pro van. Nagyon jól szól. Mind játék mind mozi. A térhatást be tudod állítani a hangkártyánál.
-
brobi76hun
tag
Sziasztok!
Egy igazán jó fülest szeretnék venni, de nem tudom eldönteni, hogy melyik lenne a legjobb egy SoundBlaster Z hangkártyához. A tudatlanságom legfőbb oka, hogy nem tudom pontosan, hogy az USB-vel vezérelt fülesek kikerülik-e a hangkártyát vagy sem?! Nem értek hozzá::
Ezeket néztem ki magamnak, kényelem lenne a legfontosabb szempont!
1. Razer Tiamant V2
2. Astro A50
3. Logitech G633
4. SteelSeries Syberia 800Melyiket ajánljátok leginkább!
[ Szerkesztve ]
-
nmy1212
aktív tag
-
MODERÁTOR
Fura azért egy 80k-s fejhallgatótól
Sztem jól tetted, hogy SH game onet vettél, én nagyon tartottam ettől a nyitott kiviteltől, de durván jól szól. Sztem annyira nem vész a műanyag legalább így könnyű. Előtte egy hyperx revolver volt, fémpánt, bőrpárnák ésatöbbi, nyáron 10perc után már anyáztam mert a fülem körül folyt a víz.
Eladó OAKLEY Hijinx Robert Pimple Artist Series Limited Edition napszemüveg
-
Mate
nagyúr
Úton van vissza amazonhoz az mmx300. Neten egyre több helyen látni panaszt a mikrofonra. Ezek szerint nem egyedi esetről van szó...
Mindenesetre vettem 2 napja egy Game One-t. Játékhoz baromi jó. Jobban hallani a teret, az irányokat, mint az mmx300-al. Mikrofonjára se panaszkodtak még. Nem bántam meg, hogy váltottam. Kicsit gagyi hatású a műanyag amiből van, de nem az a repedező, törő verziónak tűnik. 3 dolog van ami még baromira bejön.
1. Cserélhető kábel
2. Mikrofon némul sima feljhatással
3. Hangerőszabályzó nem a kábelen van, hanem a fejesen és könnyen, pontosan állítható.[ Szerkesztve ]
-
nmy1212
aktív tag
válasz F.B.I. #20741 üzenetére
Csak halkan jegyzem meg hogy nekem már a negyedik G633 van otthon Szóval mindenképpen garis változatot vegyetek.
Garancián belül cserélték mindet, most végül egy limitált BF1-es változatot küldtek vissza és az már más anyaghasználat mellett készült. Teszi is a dolgát rendesen -
RazoR
veterán
A következőket néztem ki:
CREATIVE Sound BlasterX H7 Tournament Edition
HyperX Cloud II Headset
LOGITECH G633 Artemis Spectrum
Ezek közül melyiket ajánlanátok?
-
RazoR
veterán
Sziasztok!
Jelenleg egy Creative SB Tactic3D Rage Wireless fülest használok de váltani szeretnék vezetékesre!
Nem szeretném használni az alaplapi hangkártyát, pci-os hangkártya sajnos nem fér el a gépben így 2 lehetőség maradt: vagy egy usb-s füles, vagy egy külső hangkártya és füles. Melyik verzióval járnék jobban?1: főleg játékra használnám
2: 30-40k lenne rá
3: vezetékes kellene
4: circumarual
5: mikrofonos
6: bármelyik jó
7: a fent említett variációktól függ
8: ha külső hangkártya akkor egy SB Omni-n gondolkodom
9: X -
TESCO-Zsömle
félisten
ROCCAT CROSS
Jöttem beszélőre... Ahogy azt sejteni lehetett, ennyiért bizony kompromisszumos megoldás a kicsike. A mély nagyon jó. Olyan érzés, mint előtte még soha, a kétféle kábel roppant kényelmes, a mikrofonok minősége is megfelelő, a hangerőszabályozó is kényelmes, bár könnyű úgy "rámarkolni" a fülesre, hogy fogás közben elállítódjon.
4 hónap használat alatt a potméter elkezdett recsegni, a jobb oldali kagylót bekötő kábel pedig -feltehetően az azt ért mechanikai hatások miatt- megtört. Egy hétig vagy kettő még lehetett vele játszani, masszírozni ,ilyesmi, de most már teljesen süket. Nem szól. Rendeltetésszerű használatban volt, semmi extra, egyszerű tervezési hiba. Ahogy a kagyló a tengely mentén mozog, úgy a kábel megfeszül-behajlik. Teszi ezt minden alkalommal, így fokozott mechanikai terhelés éri a kábelt, mintha egy drótot oda-vissza hajtogatnánk.
Az alábbi képen látszik a kábel és vele együtt a gond is:
Erősen vacillálok, mert maga a cucc tényleg nagyon jó, de 4 hónap egy ilyen hibának roppant kevés, ha viszont egy masszívabb darabra váltok, azt nem lesz olyan kényelmes az utcán viselni.
[ Szerkesztve ]
Sub-Dungeoneer lvl -57
-
balika55
csendes tag
Sziasztok!
Fejhallgató vásárlás előtt állok, ezért fordulok hozzátok.
Az utóbbi 4 évben ezt használtam, de szálszakadás miatt már nem használható. Meg voltam vele elégedve, nekem megfelelt.
1, Gaming és zene hallgatás
2, 70-80€
3, Vezetékes
4, Mindegy
5, Mindegy
6, Bármelyik megfelel
7, Mindegy
8, Integrált hangkártya (MSI Z97 Gaming 5 alaplap, nem tudom számít -e?)
9, Fekete-piros kombót részesítem előnybenÉn egy HyperX Cloud II-re gondoltam, de érdekelnének még más alternatívák is, feltéve, ha vannak.
Megéri a 20€ pluszt az új a Refurbishedel szemben? Refurbished és új
Előre is köszönöm a válaszokat!
További kellemes napot mindenkinek![ Szerkesztve ]
-
MODERÁTOR
Nekem is zartak voltak eddig, de sztem durvan jobban szol mint a hyperx revolver, miert felsz a nyitottol? Mondjuk ha nem akarod, hogy a korulotted levok halljak akkor oke.
Az edigitalnal hirtelen megugrott az ara egy 10-essel :/
Amugy en is a 373D, zero es one kozott gondolkoztam, de a 373 indokolatlanul draganak tunt, plusz a hulye kabelcsatlakozo megoldas sem tetszett.[ Szerkesztve ]
Eladó OAKLEY Hijinx Robert Pimple Artist Series Limited Edition napszemüveg
-
kisnagyember
újonc
Az én problémámra senkinek nincs megoldása?
-
Mate
nagyúr
válasz CsonkaImo #20726 üzenetére
A fejhallgató tökéletesen működik. Mikrofon 2 gépen tesztelve néma. Telefonnal viszont tökéletes. Másik fejhallgató mikrofonja tökéletesen megy mind a két gépen.
Először azt hittem kontakt hiba, sérült kábel, de ez a telefonos teszttel kizárva. Próbáltam alaplapi illetve dedikált hangkártyával, de semmi. Fogalmam sincs miért nem megy pc-vel és miért megy tökéletesen telefonnal.
Azóta próbálgattam másik kábellel. Először ment, majd azzal sem. Most épp néha jó, néha nem. Valószínűleg még is kontakt hiba lesz a mikrofonnál.
Küldöm vissza amazonnak. Arra mentem, hogy küldjenek helyette egy másikat, mert rossz. Viszont elgondolkodtam, hogy pénzt kérem vissza inkább és veszek idehaza egy game zero-t vagy game one-t. Akkor tudom idehaza gariztatni ha bármi van és olcsóbb is.
(#20730) koxx: Agyalok én is rajta. Csak félek a nyitott fülestől.
[ Szerkesztve ]
-
Piftuka
veterán
válasz CsonkaImo #20728 üzenetére
Értem. Ezek szerint pech, hogy nekem éppen a szövetborítású, nyitott fejhallgatók a kedvenceim.
Lehet, hogy jobban járok, ha veszek egy SENNHEISER HD540 Reference II-t, és hozzá valami épkézláb mikrofont... (Csak annyira megkedveltem, a head set-ek, fül mellett lehajthatós mikrofonját...)
"Aquila non captat muscas."
-
Piftuka
veterán
válasz CsonkaImo #20724 üzenetére
Köszönöm a tippeket!
Erre a célra eddig egy teljes méretű Speedlink head set-et használtam, így nyilván tisztában vagyok azzal, milyen hangminőséget várhatok. Ugyanakkor írtam fentebb, hogy a cél egy multimédiás felhasználás.
Ha minőségi zenét akarok hallgatni, akkor azt annak megfelelő keretek között, és eszközzel teszem.
Az ajánlott darabok között a Yenkee nagyon szimpatikus, árban és dizájnban is. A STRIPER együttest idézi.
Viszont sajnos nem szövet borítású!Bár ránézésre az erősebb műbőrt kapta. Nem tudom, mi a neve annak a ráncos, hártya vékony műbőrnek (?), amit az olcsóbb fejhallgatóknál használnak, de az valami gyalázat. A Speedlink-en is hamar kilyukadt, lekopott... a maradékot én távolítottam el a szivacsig.
A Sharkoon fülpárnája sem szövet, csak a Platronics kapott ilyen borítást. Erről a márkáról viszont vajmi keveset tudok. És nem vagyok benne biztos, hogy a négyszög alakú kialakítás vajon okoz-e problémát a gyakorlatban, ami a kényelmet illeti...
Mi a véleményed?
És tényleg ennyire nem lehet kapni szövet/szivacs fülpárnával rendelkező "circumaural" head set-eket?
-
CsonkaImo
addikt
-
Mate
nagyúr
Vissza kell küldenem a beyerdynamic mmx 300v2-t, mert mikrofonjával gondok vannak. Elgondolkoztam azon, hogy vegyek inkább mást, amit idehaza is betudok szerezni és garanciáztatni.
sennheiser game zero-t és PC 373D-t néztem. Hangzásban felveszik a versenyt az mmx 300-al? Esetleg van más előny/hátrány ahhoz képest?
-
CsonkaImo
addikt
válasz Piftuka #20722 üzenetére
Yenkee YHP 3010 Hornet, Sharkoon Rush ER2, Plantronics GameCom 388. Ezeket találtam, ami kialakításban megfelelhet. Hangminőség és anyaghasználat terén nem érdemes sokat várni ebben az árkategóriában. Én nem próbáltam egyiket sem, így ezek közül csak saját felelősségre válassz.
-
Piftuka
veterán
válasz Piftuka #20695 üzenetére
Sziasztok!
Továbbra is keresem a megfelelő típust. Segítsetek nekem, legyetek szívesek!
A 10.000 forint alatti árkategóriában keresek egy megbízható, multimédiás head set-et, főleg játékra, youtube videókra, és háttérzenére (amikor mondjuk munka közben, vagy fórum böngészés közben hallgatom a zenéimet). Számítógépen, egy "CREATIVE Sound Blaster Audigy 2 ZS" típusú hangkártyával használom a fejhallgatót.
Mindenképpen sztereo, jack csatlakozós legyen, és jó nagy méretű "circumaural" rendszerű, és ami a legfontosabb: szövet párnás. Nyitott, félig nyitott, vagy zárt is lehet, de mindenképpen új.
Sajnos az ajánlóban jelenleg felsorolt fejhallgatók egyike sem felel meg a fenti kritériumoknak, így kérlek, ajánljatok olyan típusokat, amelyek megfelelőek lehetnek!
Köszönettel: Piftuka
-
zodo
nagyúr
válasz salieven #20719 üzenetére
Én is csak azért vagyok itt hogy segítséget kérjek és csak gyorsba rákerestem de kb. igen, azokban tér el amit írsz + plüss fülpárnák.
HyperX Cloud Pro/Silver vs HyperX Cloud csomag tartalma.
Egy árban van legalábbis ezen az oldalon de te döntesz.
Alpha kapcsán nem látok nagy előrelépést, nekem kb minden hyperx egyforma ha nem nézem hogy stereo vagy 7.1 és a körítéseiket. -
salieven
aktív tag
Ha a lap alján a silvert és a cloudot választod ki akkor bedobja az ipont mint vásárlási lehetőség. Na én ott néztem.
Viszont akkor ha jól értelmezem amit írsz. Kiszerelésben annyiban tér el az általam említett Cloud Pro hogy inline a vezérlője és nincs hozzá Y kábel. Más eltérést nem találok.
Meg most connection type na az hogy nem az audio boxba megy 2 kábel hanem majd a gépnél ágazik el a hangkártyába az megint csak nem nagy probléma nekem a xonar dg-m mellé ugye.
Vagy várjak inkább a Cloud Alpha-ra? Vagy megérné megvenném a Cloud Silvert?
PSN: salieven
-
zodo
nagyúr
válasz salieven #20716 üzenetére
Gyártó oldala szerint nincs is "pro"
Lap alján Could család összehasonlító táblázata így Could Silver vagy CouldX-re tippelnék mivel csak azokból van ezüst/szürke kiadás.
Ha itt nézted ezt és ez alapján kérdeztél akkor cikkszám alapján ez a gyártónál Could Silver ami nem csak színben tér el ha nem kiszerelésben is a sima Could-tól. -
salieven
aktív tag
Sziasztok.
Hyperx Cloud és Hyperx Cloud Pro között van valami lényeges különbség? Mert árban ugyan annyi mindkettő
Mert ha akkor különbség nincs akkor a Cloud Pro-t venném a szürke szín miatt.[ Szerkesztve ]
PSN: salieven
-
kisnagyember
újonc
Sziasztok!
Kezdő vagyok ezen a téren ezért fordulok hozzátok.
Van egy TRITTON PRO+ 5.1 fejhallgatóm ,és ezt szeretném használni 5.1 minőségben a laptopomhoz.
Van hozzá egy igen "minőségi" külső hankártyám mégpedig DIGIFLEX Externe USB Soundkarte 6-Kanal 5.1 Audio . (https://www.amazon.de/DIGIFLEX-Externe-Soundkarte-6-Kanal-Audio/dp/B003TO3KHY)
Összedugtam a megfelő kábeleket a megfelelő helyekre, és sajnos nem tapasztalom a várt 5.1-es hangzást.
A fejhallgató hanszórói jól működnek, mert ha egyesével dugdosom a kábeleket a laptop jack csatlakozójába akkor mindegyik ad hangot és érezhető az elhelyezkedésük. Viszont hogyha a külső hangkártyával próbálom egyesével dugdosni a megfelelő helyre akkor csak az egyik ad hangot. Van egy hangerőszabájozó a füleshez, ahol a hangszórók hangerejét egyesével lehet állítani. Állítani mindegyiket lehet, tehát hibátlan az eszköz (fényhelzés van), viszont hangban ebből 3-nál nem változik a hangerő a 4-nél pedig igen, viszont úgy érzem a teljes eszköz hangereje. Tehát feltételezem csak 1 hangszóró megy és annak állítom a hangerejét. Tehát úgy érzem Stereo-ban szól.
Továbbá olvastam hogy ez a hangkártya nem kompatibilis már a win 10-zel. Illetve a Tritton sem adott ki driverfrissítést a fejhallgatóhoz.
Kérdésem hogy miként tudnám pontosan kideríteni hogy 5.1-ben szól-e a hangkártyával, mert nem vagyok meggyőződve róla. Illetve hogy akkor mi lehet a megoldás? Jobb hangkártyával működhet-e a dolog amihez van win10 támogatás, vagy a fejhallgatónak is kellene win 10 driver és anélkül nem fog működni?Köszönettel: Gyuri
[ Szerkesztve ]
-
Hauptmann
addikt
Végülis nem vártam meg a Cliud Alphát, kaptam egy nagyon jó ajánlatot egy pár hetes, garis Cloud-ra. Nem rossz, bár kissé szokni kell altöbb évnyi Roccat Kave után. A mélyek mundenesetre nagyon jók.
[ Szerkesztve ]
-
tag
Sziasztok.
Tudnátok ajànlani max 25.000 Ft-ért gamer fülest ps4re?Astro a10 et néztem
-
Alien4
tag
Sziasztok! a FEJhallgató topicból hoztam kérdésem hátha tudtok segíteni
"Sziasztok!
Egy óóóriási helpre lenne szükségem, én már nem tudom megoldani sajnos. :/
Eszköz: EZNa most ő úgy gondolta, hogy elkezd zúgni... kismillió meg egy hiba lehet (tudom)
azt mondanám, hogy "szinusz" hullámban zúg.Nem csati, mert felhajtásra kikapcsol, ahogy le-fel hajtom nem csinál semmit, vezetékre sem.
Összes portot végigzongoráztam, eszközöket kihúztam, bedugtam etc...
gép resi (minden driver uninstallal is) táp áramszünet is volt...
eszközkezelőből is kicsaptam, majd resi és újra felrakta magától, de nem javult meg...kérdezzetek, vagy mondjátok meg a tutit, mert én tanácstalan vagyok. ha nem írtam le valamit, amit már próbáltam, bocsi.
ha rossz topic, akkor szintúgy sorry, de már kifogytam a lehetőségekből.
poénok, trollkodások és segítség is jöhet, tök nyugodtan. bocs... lámulok szép estét Nektek!
gép: i7 4771, FPS hyper 500as táp, 1050Ti vidkari"
ui: másik gépen tesztelve, ott jó... :/
-
F.B.I.
veterán
Ma sikerült szereznem egy HyperX Cloud-ot a Logitech G633 mellé, hangban egy kicsit másabb, nem annyira súlyosak a mélyek a Cloudnál de az összkép hibátlan (sztereó módban ugye).
Azonban a G633 kényelmesebb, elsőre nem hittem volna, mert a Cloud párnái nagyobbnak tűnnek, de a G633 jobban és nagyobb szögekben tud forogni ezáltal jobban beigazítható, kisfiamnak mindkettő tökéletesen kényelmes de ugye nekem egy kicsit nagyobb fejem van (60 cm átmérő).
-
Sev!er
aktív tag
Sziasztok,
Adott egy MSI B350M mortar alaplap ([link]).
A kérdésem az lenne, hogy ehhez milyen mikrofonos fejhallgatót ajánlanátok? Mármint lehet sima jack-es is, vagy jobb lenne az USB-s. Ha meg muszáj az USB-s akkor Razer Kraken mennyire jó? Nem szeretnék a jövőben hangkártyát venni külön.
Árban majdnem fele annyi mint a Cloud 2.
Előre is köszönöm!
-
mmili
tag
Sziasztok.
Külföldi rendelésekkel kapcsolatban van vkinek tapasztalat?
A Kingston HYPERX Cloud Core Kínából most ~14k ból kijönne. Esetleg maradjak hazai üzletnél, és menjek biztosra? Tulajdonképpen 10k lenne a különbözet. -
zodo
nagyúr
Sziasztok!
Ilyesmi, anno telefonhoz kapott fejhallgatót váltanék.
Pc elé kell, nem fontos a hordozhatóság csak a több órás használat alatt kényelmes viselet és bírjon pár évet.(1) Milyen célra szeretnéd elsősorban használni?
Játék (WoT) Zenehallgatás (dnb)(2) Mennyi a fejhallgatóra szánt maximális összeg?
10k alatt ha van ajánlott, max.15k(3) Vezetékes vagy vezeték nélküli?
Vezetékes(4) Circumaural vagy supraaural?
Circumaural(5) Mikrofonos vagy mikrofon nélküli?
Mikrofonos de ritkán használóm ezért elsősorban, levehető vagy elrejthető típust keresek.(6) Milyen hangzást vársz?
Stereo(7) Milyen csatlakozású legyen?
Jack(8) Milyen hangkártyával rendelkezel (miről hallgatnád)?
Alaplapi Realtek® ALC892 de nem is vágyom audiophile hangzásra, kiegyensúlyozott esetleg mélybe hajló persze legyenek meg a magasak és közepek.(9) Kinézet, szín, villogás és egyéb fícsörök?
Semmi extra, letisztult felületEzeket néztem, ár szerint rendezve: off-ban mi tetszik vagy mi nem
Sharkoon Skiller SGH1 (- igen robusztus darabnak tűnik)
Sharkoon Rush ER2 (- talán a fix mikrofon)
Creative Sound BlasterX H3 (- fix mikrofon amit nem tudok teljes mértékben felhajtani)
MSI DS501 (- nem túl bizalom gerjesztő a csillogó festése)
SteelSeries Siberia 100 (+ terméseztessen ez tetszik a leginkább)Ezeken kívül van egyéb hasonló vagy ezek közül lehet bármelyik jó vétel ha igen miért vagy miért nem?
Ha cserélhető fülpárnást (+ plüss a bőr mellett) keresnék mi az amit érdemes megnéznem?[ Szerkesztve ]
-
Dr_Senkihazi
aktív tag
válasz spanglee001 #20702 üzenetére
semmit nem találok arrol hogy a headsetet hogy kellene updatelni.
...i need a [̲̅$̲̅(̲̅1)̲̅$̲̅] ____http://steamcommunity.com/id/drsenkihazi...WoT/Uplay:Dr_Senkihazi origin:x_Dr_Senkihazi_x https://www.twitch.tv/dr_senkihazi
-
spanglee001
addikt
válasz Dr_Senkihazi #20701 üzenetére
keresd vissza, valamelyik régebbi lgs szoftver engedte felrakni az újabb firmwaret a fejesre, azzal megszűnt a mikrofon gond, de azóta frissült az lgs is, lehet már az is engedi felrakni a firmwaret, a lényeg hogy azzal kell mókolni
netezős pécék eladóak néha :D !!!!44!4!!négy
-
Dr_Senkihazi
aktív tag
válasz CsonkaImo #20700 üzenetére
üdv
olyan problémám van,hogy belépek ts-re,és 1-2 percig nem reagál a mikrofonom,csak ha nagyon hangosan kiabálok bele.
az 1-2 perc elteltével tökéletes minden.a következö ujrainditásig.
logitech g633,és idáig egy fülesemmel se tapasztaltam ilyet.
hátha esetleg találkozott már valaki ilyen problémával,lehet hogy csak én vagyok a hülye valami beállitáshoz,de nagyon idegesitö...i need a [̲̅$̲̅(̲̅1)̲̅$̲̅] ____http://steamcommunity.com/id/drsenkihazi...WoT/Uplay:Dr_Senkihazi origin:x_Dr_Senkihazi_x https://www.twitch.tv/dr_senkihazi
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Milyen videókártyát?
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Xbox Series X|S
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Tényleg betilthatja a TP-Linket az USA
- Magisk
- Mesterséges intelligenciára kihegyezett mini PC jött az ASUS műhelyéből
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Óra topik
- Autós topik