Hirdetés
Köszönjük a sok biztatást, támogatást! Egy rövid ideig még féláron tudsz hirdetni, előfizetni!
Új hozzászólás Aktív témák
-
GERI_666
tag
válasz
Csaba_20_ #145 üzenetére
végül mégsem tettem be a gépembe a 400wos mercury-t.
Helyette egy 400w-os MS Industrual 12 centis ventis táp kerülta gépbe hálisten ;)
Azért pár tapasztalatot leírnék, ACORP 300W-ost cseréltem MS Industrial KY-400 Wattosra... jó, tudom hogy nem egy súlycsoport, de akkoris:
-Acorp táppal (300w) a procihűttő fordulatszáma csak 4200 volt, az MS-el pedig 5900
-A vinyók abbahagyták a lecsúszdázást, mióta kikerült az acorp érdekes módon megszüntek a véletlen vinyóleállások
-DVD meghajtó kinyitásakor nem fagy széjjel a gép
-143 fsb-n nem fagy széjjel a gép
-3d játék inicializálásakor nem áll le a vinyó
-az egér mostmár nem hagy ki néha 1 másodpercre
-a billentyűzettel történő írás folyamatos, nem szaggatva íródnak a karakterek
-3d-s játék játszása közben a ledek a gép elején nem vibrálnak(nem, nem a töltést értem.. most nem vibrál a power sem, meg semmi
)
-3d-s játék közben a félmásodperces leakadások amik 2-3 másodpercenként jelentkeztek, most érdekes módon eltűntek.
-A rendszer képes akkor is elindulni mikor az extra hűtés rá van kötve a gépre
-Merek aludni bekapcsolt gép mellett!!!4
-eltűnt a szobámat lassan már 1 éve jellemző furcsa égett szag, amikor a számítógép bekapcsolt állapotban volt
-abbamard a korpa haldokló ventillátorának a mormogása
-nem tűzforróak a kábelek
Egy dolog zavar kicsit az MS-ben hogy a madzagok nem elég vastagok, pont olyan vékonyak mint annakidején a korpánál. De itt legalább nem forranak folyamatosan -
Bubu79
addikt
Új hozzászólás Aktív témák
- Vezetékes FEJhallgatók
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Motoros topic
- Gépész 3D tervezőrendszerek
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Lopakodva befutott a Radeon RX 9060
- Samsung Galaxy S20 FE - tényleg nem lite
- Witcher topik
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- HP notebook topic
- További aktív témák...
- Dell latitude, precision, xps, magyar világítós billentyűzetek eladóak
- iKing.hu - RedMagic 10s Pro Gamer erőmű 3 hónap garanciával! 12 GB RAM / 256 GB tárhely -Nightfall
- Acer TravelMate P214 i3-1115G4 12GB 512GB 14" FHD 1év garancia
- IPhone 15 Pro Akku: 88% 12 hó jótállás!
- AKCIÓ! EZÜST! RITKASÁG! Surface Pro 11 Qualcomm Snapdragon X Elite 16GB 1000GB OLED 120Hz Gar!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest