- iPhone topik
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Xiaomi Smart Band 10 - a hetedik napon megpihen
- Garmin Instinct – küldetés teljesítve
- One mobilszolgáltatások
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Hivatalos a Pixel 10 startdátuma
- Írországban lezárult, az USA-ban csak most indul az Apple dráma
- Yettel topik
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
-
Mobilarena
Ez a 3DMark verzió legacy státuszban van, így a következő linken ingyenes kulcsot találsz hozzá:
Legacy 3DMark benchmarks
A 3DMark Vantage listára kerülés feltételei
Új hozzászólás Aktív témák
-
lenox
veterán
válasz
jones965 #14717 üzenetére
Hat egyelore csak siman a listara akartam felkerulni, de gondolom ki lehet majd probalni. A max cpu-nal mire gondolsz? A turbot vissza tudom kapcsolni, de ezen kivul ezen a gepen nincs allitasi lehetoseg, szoval peldaul frekit nem lehet allitani. Egy slit akartam meg esetleg valamikor kiprobalni, de egyszer mar probaltam, es siman nem ment, annyira meg nem erdekelt, de van egyebkent 2 titan nalam.
-
helkis
veterán
válasz
jones965 #14699 üzenetére
Grat!
próbáld meg a ramokat finomhangolni, nagyokat tud dobni a cpu-scoorban, pl az írást tartsd cl9-en, a tras-t is 25 körül, esetleg egy szorzóval kisebben a ramsebességgel, elvileg akkor is jobbnak kell lennie..
valamint a memtweekit-el tudsz még menet közben is válzotatni az efficiency-n.. használd ki! -
ForRedGlory
félisten
-
helkis
veterán
válasz
jones965 #14622 üzenetére
köszi srácok!
az F1-es hasonlat nem jó, én nem azt mondom, hogy az autót nem lehet feljeszteni/tuningolni (pont ez a cél), hanem, hogy valakinek rövidebb a pálya!
a hardveres dolog is addig rendben van nálam, amíg az egész bench-re nézve állandó a jelenléte..
én már csak ilyen oldschool 3dmarkiller vagyokahogy 3dmark01-ben sem szerettem sose 1-esével futtatni semmit.. lehet meg lehet csinálni, de a default-bench-építésekor nem ez volt a fő célja a készítőnek, max benne maradt egy ilyen lehetőség, de ezt kihasználni olyan mintha pl.: valaki az análra gerjed, de idővel már pasikon is gyakorolná!
meg lehet tenni, de nekem nincs gyomrom hozzá...
-
helkis
veterán
válasz
jones965 #14620 üzenetére
a ph-n tuti, de ha pl nem mondja meg valaki hogy így tesztelt, akkor hogy lehetne ezt kiszűrni? sehogy.. szerencsére ilyen OC-kütyü csak pár k.drága alaplapoz van, ezért itthon nem terjed el valszeg..
boton meg nem is értem miért vannak egyáltalán szabályok, úgyis mindenki szarik rá, pár durva esettől eltekintve, mindenki csal, akár soft akár hard módon..
a csalás alatt itt a program eredeti céljának megszentségtelenítését értem, ami még arról szólt, hogy ugyanazt a programot kell lefuttatni (hogy összemérhetők legyenek a konfigok teljesítménye, tudása), ez sok esetben itt már nem teljesül, akkor miről beszélünk?
ahhoz hogy ehhez hardveres segítséget is csinálnak már az külön hab a tortán..
sajna valszeg más hobbi után fogok nézni, mivel a játékszabályok kezdenek olyanná válni mint a politika.
a mostani kártyáimmal még letolom amit lehet, aztán mennek eladásra.. jó volt itt, kicsit a nagyokkal együtt "lógni", de fairplay nélkül nincs értelme számomra ennek az egésznek, köszönet mindenkinek, aki támogatott.. -
helkis
veterán
válasz
jones965 #14591 üzenetére
részemről mehet ez a megoldás
, csak akkor a toplistás feltételeket kell bővíteni, hogy egyértelmű legyen a halmaz a felkerüléshez!
+ akkor itt kérném meg Joshuát/M.A.X.-ot, hogy a feltételeket a lisátán a bal alsó sarokból egy jobban látható helyre kéne átrakni, pl az eredmények fölé egy piros szalagban, mert a chrome pont ott mutatja a linkeket amint egy fölé viszem az egeret..
ergo nem lehet észrevenni, hogy ott van..
-
subaruwrc
félisten
válasz
jones965 #14255 üzenetére
thanks.
ja a skálázódás az pocsék volt, de az alap órajeles driver teszten nem hozott szinte semmiféle különbséget az 580 ashoz való driver szóval nem tudom pontosan mi volt a gond, de eléggé zavar hogy nitroval meg magas órajelen szinte sosem hozza azt a rendszer amit kéne neki., -
-
04ahgy
nagyúr
válasz
jones965 #13894 üzenetére
Egyrészt köszönöm.
Ennél kisebb eredményem nem volt tartalékba. Nincs még a kari kimaxolva. Van tartalék GTX275 is. De szereztem azóta GTX285-öst is, amit mondjuk úgy; hogy tudom mit megy nitróval.
- Főnök, egy alaplapunkat lekapcsolták a BTX kuckóban!
- Kár azért a Crosshair II-ért, olyan kiváló alaplap volt.HGyu
-
04ahgy
nagyúr
-
subaruwrc
félisten
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Mégis mehetnek Kínába az áprilisban korlátozás alá helyezett AI gyorsítók
- Kerékpárosok, bringások ide!
- iPhone topik
- Kuponkunyeráló
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Háztartási gépek
- C# programozás
- PlayStation 5
- Hővezető paszták
- További aktív témák...
- Bomba ár! Dell Latitude E7450 - i5-5GEN I 8GB I 256SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
- 122 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 (48 hónap garancia!)
- AKCIÓ! MSI B450 R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2070 8GB GDDR6 Rampage Shiva Zalman 500W
- BESZÁMÍTÁS! 1TB Corsair MP700 NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest