Hirdetés
- CES 2026: Van pár Dolog, amiről beszélnünk kell
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- MIUI / HyperOS topik
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Google Pixel topik
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
-
Mobilarena
Ez a 3DMark verzió legacy státuszban van, így a következő linken ingyenes kulcsot találsz hozzá:
Legacy 3DMark benchmarks
A 3DMark06 listára kerülés feltételei
Új hozzászólás Aktív témák
-
Nikkel15
tag
Egy kis javítás.[link]
-
Tirexi
addikt
Ja és itt van ami hiányzik:
Stream: 1677
Driver: 169.01 -
Tirexi
addikt
Hy all.
Látom frissítve lett a lista.
THX érte.
De egy apró hibát véltem felfedezni.
A Current Clock-ot kell nézni nálam nem a KO3-as Profilt, az csak azért volt ott hogy ne felejtsem el miről húztam fel.Köszi mégegyszer.

-
popey37
addikt
bocsesz mindenkitől a ki frissiti az adatokat, de fennforgás van: win és drivercsere ennyit javitott:
majd jön a tuning is
-
törölt tag
-
Achill3uS
nagyúr
válasz
üzenetére
imageshack tökéletesen jó, de csak IE alatt.
egy kis GTS 320 action

-
törölt tag
Hogy ezek az imageshack meg képfeltöltés oldalak milyen bűn rosszak, a felét nem tudom megnézni a most összegyűlt pontokank

-
csutkaa
senior tag
Sziasztok!!
ezt dobjátok be a vga listába köxi!!
itt van egy Vistás Asus 8800GT 3d06 teszt [link]
sajnos kevés hozzá a procim de majd ezen is változtatok...
vga driver: 169.02
memóriák sima DDR400-as
amik 471 Mhz-en mennek!!
vga alapon: 600/1500/1800
vga tunning: 700/1750/1980
sztem azért egy régi s939-es AMD-től elég jóó teljesitmény
-
enterlaci
senior tag
Kössz a linkeket!
Próbáld ki a medi proxnet-et, galárd módon eltüntették a képeidet! 
-
TazLeacher
nagyúr
Látom "fel lettem töltve". Köszönöm!
-
S.Feri
őstag
És itt a tuning. Lehet még menne a VGA jobban is icsikétmég, de gyári hűtés van és elég ez is neki.
-
Tody56
aktív tag
SZiasztok!
Egy gyors eredmény, bár még bőven van a vga-kban mint a képen is látszik.
Szólóban a gpu 870körül megy mind 2 ati-n, de cf ben még valami nem kóser 760
....Asus Maximus SE
Q6600 G0
XMS2 DHX
2db 2900pro3dmark06 CROSSFIRE 20.076
Teszek fel maj még több eredményt......
-
janos80
senior tag
sziasztok
sracok egyre kivancsi lennek! szoval latom itt a gtx pontokat meg minden . hogy lehet az,hogy 10 meg 11k pontot csinalnak? holott egy jol huzottt gts is csinal ennyit.
valaszotokat elore is koszonom

udv
Janos -
Soak
veterán
Achill3ussal szörnyü kinok árán CF-ztünk
.... kép -
S.Feri
őstag
-
S.Feri
őstag
No itt.
-
joshua7
veterán
Változás a múltkori eredményhez képest: x1900xt 688/1656, e6400 3280mhz, ram 820mhz
7136 pont -
törölt tag
Egy aprócska hibát észrevettem, ezen az oldalon a 14.-dik helyen álló versenyző névlinkjére kattintva egy másik Úr adatlapja jelenik meg, az eredményére szintén ugyanez igaz...

-
Joshi
titán
válasz
Rover623
üzenetére
Köszönöm a választ.
Nehezen, de sikerült kihúzni belőled.
A csípkelődést szerintem nem én kezdtem, de ha mondjuk ezen válaszod helyett [link] a mostanit írtad volna , akkor egészen másként alakult volna a kettőnk közötti párbeszéd.
A táblázatodat látva természetesen feltűnt a különbség, pont ezért merészeltem feléd intézni a kérdésemet.
De most már nem is annyira érdekel, további szép napot. 
-
Rover623
félisten
Tanulnod kellene. Persze lehet hogy csak felnőni.
Két okból nem értem a válaszaidat.
Vagy tényleg tanulnom kellene, vagy lealacsonyodni hozzád. 
Értelmetlen okfejtés. A két mondat üti egymást...
(még mindíg nem olvastam vissza).
Ne is...esetedben teljesen felesleges lenne, ahogy elnézem szövegértési és értelmezési problémáid vannak.Bár gyengeelméjűekkel alapvetően nem foglalkozom, a kedvedért kivételt teszek...

Muréna hol van?
Otthon...gondolom...ilyenkor rendes ember otthon üldögél.Már nem ő foglalkozik a frissítéssel?
De. Hivatalosan foglalkozik. Nem hivatalosan meg majd' egy hónapja nincs rá ideje...tehát már megint én foglalkozom a frissítéssel...A jelenlegi ATI toplista nem jó? Ott minden fontos adat megtalálható. Az általad linkelt táblázat miért kell?
Na ez az a mondat, ami annyira értelmetlen hogy nem kívánok vele foglalkozni. Aki nem látja hogy a két táblázat teljesen más információkat tartalmaz, annak továbbra is csak a szorgos önképzést tudom javasolni...
P.S.:
És a szabály nem változott: a témához lazán kapcsolódó hozzászólásokat illik OFF-ba tenni. -
janos80
senior tag
sziasztok
itt egy eredmeny tolem is
E6300@3.43
MSI 8600GT OC GPU/RAM: 620/1670
DRIVER: 169.013DMark06: 5698 pont
ez mennyire szamit jonak?
udv
Janos -
Dany007
veterán
Na hát ha már 3Dmark2006 topic akkor a lejebb olvasható configon az eredmény a következő : 10525 pont hurrá....
Persze 3Dmark2006pro alapértelmezett beállítások.
-
Rover623
félisten
Most komolyan mondom: menj, igyál egy kávét, fürödj le hideg vízben...tégy bármit, csak próbálj kicsit felébredni, tégy úgy mintha értenéd amit írsz/kérdezel és mintha felfognád amit én írok...

P.S.:
Úgy látszik te is úgy szereztet, mert kérdésre kérdéssel nem válaszolunk.
Én már nagyon régen tanultam hivatalos keretek között a magyar nyelvet, tehát megkophattak az ismereteim...ennek ellenére nem látom, hogy hol kérdeztem vissza...![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
Joshi
titán
válasz
Rover623
üzenetére
Úgy látszik te is úgy szereztet, mert kérdésre kérdéssel nem válaszolunk.
Ja, arra a havi két hozzászolásodra gondolsz amit beírsz? Nem, ne haragudj de nem olvasok vissza pontszámokat, mert ugye a 3dMark06 topik erről szól, én inkább a táblázatot böngészem hisz ez a lényege a dolognak.
Egyébiránt én nem sürgettem soha senkit az eredményem közzétételével, csak szerényen kérdezni akartam, de úgy látszik sok az érzékenylelű emberke.
Sorry! 
-
Rover623
félisten
válasz
Rover623
üzenetére
Készülget is...

-
Ati007
őstag
Itt egy Ati erdmény is:
Q6600 2.4@3980,Sapphire 2900pro 1gigás ddr4, gpu/memo 883/1143 catalyst 7.10 14576 -
Kukkéro
tag
Rivatuner 2.06 végleges verzióját mindenkinek ajánlom!! Gond nélkül lehet húzni a shader clock-ot!!!
[link]
Power user - System/NVAPIUsagebehavior -nál 1-et beír. -
Rover623
félisten
válasz
Bagira01
üzenetére
Mi lészen?
Hát semmi...mint azt az öregek jól tudják, megrögzött ATI gyűlölő vagyok, tehát az ATI-s eredményeket még bottal se piszkálnám meg...![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
No de félre a tréfával: mivel látom hogy az ATI szekció még jobban el van hanyagolva mint az NVIDA, azt is nekiállok frissítgetni...

De közben kérem az ATI tulajokat, hogy segítsék a munkámat!!!
Azért hogy kiismerjem magam a különböző ATI kártyák között, csináltam magamnak egy kis segédletet (ahogy szoktam
), ezt kellene pontosítgatni, várom a hiányzó adatokat!!!! -
Rover623
félisten
Listák frissítve...

Akinél a táblázatban kérdőjel szerepel valamelyik mezőben, az sürgősen pótolja a hiányt, mert a jövő héten kivágok mindenkit akinek hiányosak az adatai...
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Anthony28, Traky: a kártyátok gyártója lényeges infó lenne...

Azt egyébként se értettem soha, mi a p*csnek kell az aláírásba (is) tenni az infót...pláne ha hibás/hiányos...
-
Syz
senior tag
Nekem az konfigommal alapból,úgy hogy semmi nincs húzva úgy 9880 pontot kapar össze a gép.Ott a bal oldalon a Run 3DMark felett mind az 5-öt le kell futtatni vagy csak a felső 3-mat?
Új hozzászólás Aktív témák
- iPhone 13 mini 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3086
- Azonnali készpénzes félkonfig / félgép felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE A520M R5 5500 16GB DDR4 250GB SSD 120GB SSD GTX 1060 3GB Zalman T3 Plus 400W
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 64GB Kék -12 hónap JÓTÁLLÁS - Kártya független, 100% gyári Akkumulátor
- Telefon szerviz helyben - Gyors javítás, akár 30 perc alatt!
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)

amik 471 Mhz-en mennek!!

. Gondolom te is vmi 8800GT félére vársz
De most már nem is annyira érdekel, további szép napot.
Vagy tényleg tanulnom kellene, vagy lealacsonyodni hozzád.
kitartas