- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Magisk
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Google Pixel 8a - kis telefon kis késéssel
- Milyen okostelefont vegyek?
- Redmi Note 10S - egy a sok közül
- Fotók, videók mobillal
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
Új hozzászólás Aktív témák
-
Foglalt név
addikt
válasz
BioNiCMaN #154 üzenetére
Nem negatív kritika volt, hanem egy csöpp iróniát próbált tenni a dologba, csak elkavarodott a nyelvi eszközök kavalkádjában
Egyébként (ez nem (csak) neked, hanem a tímnek). Rover eddig egyedül végezte ezt a munkát, nem is akárhogy. Mégis ennek és ''egyedi'' stílusának ellenére, nem láttam, hogy felvágott volna vele. Tudom mennyi munka van vele, de jobb ha ezt nem hangoztatjátok, hanem mások ismerik el. (nem veszélyes mértékű a dolog, csak az elöző 1-2 post alapján kicsit figyeljetek erre, mert ez alapján ítélnek meg titeket, a munka nagysága ebben nem segít, csak abban, hogy a figyelem előterébe kerültök). -
Foglalt név
addikt
Tudom, hogy hiszti lesz belőle, de hamár vagytok ennyien és komolyan akarjátok csinálni, akkor 06-ban érdemes lenne részpontokat feltüntetni, kicsit többet elárulna a dolog és nem kéne fejben számolgatni, hogy akkor itt most a proci volt az erősebb, új lehetett a win vagy mifenéért van ugyanannál a kártyánál ugyanazon az órajelen +-200 pont. Szerintem
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 16/32/64GB RAM RX 7700XT 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i9 9900K 8 mag 16 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! HP EliteBook 2570P - i5-3GEN I 4GB I 320GB I DVD I 12,5" HD I W10 I Garancia!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 32/64GB RAM RTX 4060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest