- Magisk
- Fotók, videók mobillal
- Megérkezett a Poco M6 Pro 4G
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Google Pixel 8 Pro - mestersége(s) az intelligencia
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Videón a Z Flip7 méretes külső kijelzője
- HTC U11 - újra a szorítóban
Új hozzászólás Aktív témák
-
BioNiCMaN
addikt
válasz
Foglalt név #166 üzenetére
Talán, ha nem utal(gat)nál, hanem konkrétumokkal jönnél, sikerülne a lényeget leszűrni, és esetleg előbbre tartanánk.
-
BioNiCMaN
addikt
válasz
Foglalt név #159 üzenetére
Megkérdezhetem, hogy honnan tudod mit akart írni a kolléga?
Egyébként (ez nem (csak) neked, hanem a tímnek). Rover eddig egyedül végezte ezt a munkát, nem is akárhogy. Mégis ennek és ''egyedi'' stílusának ellenére, nem láttam, hogy felvágott volna vele.
Rovernek hálásak vagyunk és leszünk (továbbra is folyamatosan figyelemmel követi a dolgokat, és szól, segít, ha valami olyat vesz észre ami ezt megkívánja).
Ki vágott fel? Nyugodtan idézz hsz-t. Simán kidumálom.
Tudom mennyi munka van vele (Honnan? Gondolom ránézésre cirka belövöd, hogy kb. mennyi munkával járhat az adatok frissítése, de nem csak ebből áll a dolog. Arról van elképzelésed, hogy az elmúlt másfél hónapban mit és mennyit foglalkoztunk a listával a háttérben? Olyan dolgokkal foglalkozunk amelykenek a gyümölcse remélhetőleg a közeljövőben kézzelfogható lesz és remélhetőleg mindenki örvendezik majd.) , de jobb ha ezt nem hangoztatjátok, hanem mások ismerik el. (nem veszélyes mértékű a dolog (ha te mondod biztos úgy van), csak az elöző 1-2 post alapján kicsit figyeljetek erre, mert ez alapján ítélnek meg titeket, a munka nagysága ebben nem segít, csak abban, hogy a figyelem előterébe kerültök).
Mindenkinek ott volt a lehetőség, hogy átvegye a munkát Rovertől, amennyire én tudom, nem szakadtak meg az emberek a nagy jelentkezésbe, hogy csinálhassák. Rover ~1 hónappal a ''lemondása'' előtt szólt, hogy nem tudja tovább csinálni a listák karbantartását [link], aztán később kifejtette, hogy nem volt túl sok jelentkező [link] , tehát maradjunk annyiban, hogy lehet örvendezni, hogy csináljuk, hogy próbálunk fejleszteni, hogy nektek jobb legyen, mindezt anyagi és egyéb ellenszolgáltatás nélkül, szabadidőnkben. Tehát engedtessék meg, hogy amikor valaki irónikusan azt mondja, hogy nem csinálunk semmit - miközben csak élvezi azt amit mi hozunk össze a köz javára - enyhén szarkasztikus hozzászólással reagáljak.
Lehet ítélkezni.
mod: szokásos
[Szerkesztve] -
Muréna
őstag
válasz
Foglalt név #148 üzenetére
sztem meg semmi értelme, senki nemnézi a részpontszámokat..
-
Csákk
senior tag
válasz
Foglalt név #148 üzenetére
jó ötlet , úgysincs semmi dolguk
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Assetto Corsa Competizione
- Crypto Trade
- RX 6600 Aktív Displayport-VGA átalakító probléma
- Magisk
- Monitor hiba topik
- Milyen routert?
- Fotók, videók mobillal
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- További aktív témák...
- ASUS TUF Gaming GeForce RTX 3070 Ti OC 8GB GDDR6X 256bit videokártya
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte AORUS MASTER RX 6800 XT 16GB GDDR6 videokártya garanciával hibátlan működéssel
- Eladó PNY GeForce RTX 4070 Ti SUPER 16GB OC XLR8
- GIGABYTE GeForce RTX 4070 WINDFORCE OC V2 12GB GDDR6X 192bit
- MSI Gaming X Trio 3060
- HP 200W (19.5V 10.3A) kis kék, kerek, 4.5x3.0mm töltők + tápkábel, 928429-002
- ÚJ ÁRU, OLCSÓBB!!! Dell Precision Workstation 5550, 5560, 7510, 7520, 7550, 7720, i7, 6-11. gen.
- Részletfizetés , Acer Nitro V 15 minimálisan használt uj állapot sok garancia
- Keresünk dokkolókat
- Külföldi csomagszállítás Packeta csomagpontokon keresztül!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest