Hirdetés
- Honor Magic V3 - mágikus realizmus
- Samsung Galaxy S26 Ultra - fontossági sorrend
- Félő, hogy az okosszemüveg a szexuális zaklatók játékszere lesz
- Ma megérkeztek Magyarországra is a Vivo V70-ek
- Yettel topik
- Honor 200 Pro - mobilportré
- iPhone topik
- Mától Huawei okosórákkal is lehet érintésmentesen fizetni
- Milyen okostelefont vegyek?
- Poco X8 Pro Max - nem kell ide sem bank, sem akkubank
Új hozzászólás Aktív témák
-
Höhöhöh... Ez szerintem tetszeni fog többeknek, főleg Ref-nek

Tegnap beszéltük vele, hogy a 3D-palace-es Cris tök jó fej... Laza, meg jól is csinálja a dolgát... Szerintem emiatt ez is tetszeni fog neki
Ő Jeremy Engelman, és a kép a Gnomon Rendering II videójának elejéből lett kikapva...
4-5x kezdi el a videót, úgy értem, elmondja a bevezető szöveget, majd sötét, elmondja megint, most máshogy...stb... És vagy 5x elmondja... Ez asszem a 4.
Bővebben: link
Bővebben: link
Nyúltáp: Nos a shader más... Maya-ban amúgy sincs skylight
kézzel kell létrehozni 
Szóval más shader, az első egy kékes króm, míg a második egy ezüst... De valószínű, hogy amire oda jut a modell, addigra sajátot kell majd csinálni, mert nekem egyik sem tetszik igazán... Egyébként ref felniével kapcsolatban igazad van... Én is most lementem szörpöt venni (mert szörpi rulz foreva), meg kávét (ref megint örül
) meg fonott kalácsot, hogy reggelizzek, és útközben leálltam egy kocsinál, mert jó volt a felnije... Persze hogy nem volt nálam a fényképezőgépem
Mint a multkor... Angol tanártól jövök, és előttem parkolt egy BMW 645CI... Ami ugye az E63 !!! Én meg E60-at csinálok... Egész ózdon egy van, és naná, hogy akkor sem volt nálam a fényképező... 

[Szerkesztve]
Új hozzászólás Aktív témák
- Honor Magic V3 - mágikus realizmus
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- E-book olvasók
- Samsung Galaxy S26 Ultra - fontossági sorrend
- Trollok komolyan
- Ötmillió példánynál jár a Crimson Desert
- Horgász topik
- Konzolokról KULTURÁLT módon
- Félő, hogy az okosszemüveg a szexuális zaklatók játékszere lesz
- OLED TV topic
- További aktív témák...
- XPS 9340 13.4" FHD+ IPS Ultra 7 155H 32GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- ERŐS, GARANCIÁS PC
- Acer Nitro ANV16-41 16" 1920x1200 Ryzen 7 8845HS 16/32Gb ram 1TB SSD + RTX 4060 8Gb 2027-ig gari
- Dell Precision 5560,15.6",FHD+, i7-11850H,16GB DDR4,1TB SSD,Nvidia T1200 4GB VGA,WIN11
- Wiim Amp Ultra Silver For Sale!
- Honor 400 Lite / 8/256GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 128GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4675, 100% AKKSI
- iPhone 17 Pro Max Mélykék - Bontatlan !! www.stylebolt.hu - Apple eszközök és tartozékok !!
- Infinix Zero 5G / 8/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- Asus VivoBook W11 Laptop (X1504ZA-BQ856W)!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest