- Milyen okostelefont vegyek?
- Válságmódban a Samsung mobildivíziója
- Thaiföldön már videózzák a Samsung Galaxy A37-et és A57-et
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- Egy óra, két rendszer
- Dreame Pilot - Álomhaj, ó!
- Yettel topik
- iOS alkalmazások
- Google Pixel topik
- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
Új hozzászólás Aktív témák
-
Höhöhöh... Ez szerintem tetszeni fog többeknek, főleg Ref-nek

Tegnap beszéltük vele, hogy a 3D-palace-es Cris tök jó fej... Laza, meg jól is csinálja a dolgát... Szerintem emiatt ez is tetszeni fog neki
Ő Jeremy Engelman, és a kép a Gnomon Rendering II videójának elejéből lett kikapva...
4-5x kezdi el a videót, úgy értem, elmondja a bevezető szöveget, majd sötét, elmondja megint, most máshogy...stb... És vagy 5x elmondja... Ez asszem a 4.
Bővebben: link
Bővebben: link
Nyúltáp: Nos a shader más... Maya-ban amúgy sincs skylight
kézzel kell létrehozni 
Szóval más shader, az első egy kékes króm, míg a második egy ezüst... De valószínű, hogy amire oda jut a modell, addigra sajátot kell majd csinálni, mert nekem egyik sem tetszik igazán... Egyébként ref felniével kapcsolatban igazad van... Én is most lementem szörpöt venni (mert szörpi rulz foreva), meg kávét (ref megint örül
) meg fonott kalácsot, hogy reggelizzek, és útközben leálltam egy kocsinál, mert jó volt a felnije... Persze hogy nem volt nálam a fényképezőgépem
Mint a multkor... Angol tanártól jövök, és előttem parkolt egy BMW 645CI... Ami ugye az E63 !!! Én meg E60-at csinálok... Egész ózdon egy van, és naná, hogy akkor sem volt nálam a fényképező... 

[Szerkesztve]
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen okostelefont vegyek?
- Synology NAS
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- ASUS blog: 2K-tól a 4K-ig és tovább a Radeon RX 9000-es szériával
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Filmvilág
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Battlefield 6
- Válságmódban a Samsung mobildivíziója
- További aktív témák...
- AKCIÓ! LENOVO ThinkPad P15 Gen 2 munkaállomás - i7 11850H 16GB DDR4 1TB SSD RTX A2000 4GB W11
- Apple iPhone 11 64GB Black használt 100% akku 6 hónap garancia
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro Max 256GB Space Black -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS4031
- HIBÁTLAN iPhone 13 Mini 256GB Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4673
- AKCIÓ! Sapphire B650M R7 8700F 32GB DDR5 512GB SSD RX 9070 XT 16GB CM MasterBox 5 fehér 750W
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest