- Motorola G86 - majdnem Edge
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S21 Ultra - vákuumcsomagolás
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- iPhone topik
- Fotók, videók mobillal
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Yettel topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
szabog4
aktív tag
pikszel Köszönöm!

KeShot-hoz ért valaki?
Megoldható az, hogy én a modelljeim (Pálya, Karakter) ezzel textúrázom, majd vissza rakom Max-be és ott külön teszek még rá textúrát? KeyShot-ban nagyon steril minden!Max-be, ha ráteszek az adott objektumra textúrát, mivel tudom azt megcsinálni, hogy például van egy lakkozott felület, ami tükröződik, de akarok bele már lekopott részeket, ahol nem fénylik, tehát nem csak látszólagos kopás van rajta?!
Megértem találni egy videót, ami talán szemlélteti a dolgot! (Ez sem igazán az igazi!)
2:43 1:23http://www.youtube.com/watch?v=R7WNcUotwSQ
Annó még régen próbáltam falevelet és, ha emlékezetem nem csal ott kellett a falevél textúrája meg mellé a negatívja, ami fekete és renderelve nem látszott (A fekete rész és kettő fájlba természetesen)! A fekete részt a Diffuse-ba kellett rakni. (Halványan rémlik).
Az PS-be megrajzolt fakó részeket, amik szürkék gondolom azokat a Diffuse-ba kell raknom, de attól még a csillogni fog nem?
Segítséget továbbra is nagyon szépen köszönöm!

Új hozzászólás Aktív témák
- Székesfehérvár és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Motorola G86 - majdnem Edge
- Steam, GOG, Epic Store, Humble Store, Xbox PC Game Pass, Origin Access, uPlay+, Apple Arcade felhasználók barátságos izgulós topikja
- iPad topik
- Jövedelem
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Milyen okostelefont vegyek?
- eMAG vélemények - tapasztalatok
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Autós topik
- További aktív témák...
- Eladó egy bontatlan új Sony Xperia 10 VII 8/128Gb fekete színű készülék
- Xbox series controller pink
- MSI Thin 15 B12UC - 15.6"FHD 144Hz - i5-12450H - 16GB - 512GB - Win11 -RTX 3050 - 3 év gari , MAGYAR
- Prémium fejhallgató kábel ( Focal, Denon)
- 15.gen! Intel Core ULTRA 5 245KF (5800X3D-t veri) +wifis lap +16-32GB DDR5 RAM! GAR/SZÁMLA (nevedre)
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 32/64GB RAM RTX 5070 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG 27GR93U-B - 27" IPS - UHD 4K - 144Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDR 400
- BESZÁMÍTÁS! MSI B760M i7 12700 16GB DDR5 512GB SSD RTX 3080 10GB Lian LI LANCOOL 207 GIGABYTE 750W
- Samsung Galaxy S23 / 8/256GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- BESZÁMÍTÁS! ASROCK H510M i5 11400F 8GB DDR4 256GB SSD GTX 1650 4GB Rampage SHIVA DeepCool 400W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs