- Apple Watch
- Poco X8 Pro Max - nem kell ide sem bank, sem akkubank
- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
- Újabb renderek mutatják meg az Xperia 1 VIII változásait
- iPhone topik
- Mobil flották
- Android szakmai topik
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Magisk
Új hozzászólás Aktív témák
-
Hát igen... Vidótutorok rulzanak... Én sem vagyok annak híve, hogy ha a profi nem magyarázza, ezért is szeretem a Gnomonokat, mert abban nem csak hogy magyaráznak, de nem csak azt mutatják be, amit épp használnak, hanem végigmennek az összes attribútumán illetve objektumán... Mindenen. Minden nenü meg ilyenek... Ennek van értelme... Ha meg valaki csinál is egy nagyobb modellt, akkor ott legalább már magyrázzon valamit... Csak ritkán van értelme annak, hogy ha nem magyaráz semmit. Egyedül egy olyan tutor volt, aminél nem nagyon zavart az, hogy nem mondta csak azt, hogy most itt vágunk eddig, most pedig innen eddig... Az Apache tutornál... Ott ugyanis mást tanultam, mégpedig azt, hogy hogy építsük fel a modellt, hol vágjunk és hol hagyjuk abba... Hasznos volt, csak még nem néztem meg, mert 14 órás
A 3d palace-esek is egész jók, de nem szabad elfelejteni, hogy szerintem amiért fizetni kell(ene) azok azért nagyobb értéket képviselnek... Szóval nekem eddig a favorit a Gnomon sorozat, majd a Lost Pencil (ebből csak az Elefántos van meg, az szétcsomizva 12-14 giga), majd a SimplyMaya Apache majd a 3d-palace-ek... Ha net elé kerülök normálisan, szedek majd még LP-t és Gnomont, meg SM-et, 3dp-ből szinte mind megvan......
És én amúgy szeretem, ha tervezgetnek előtte, pl az LP-s csávó elefántok mozgását meg képeit tanulmányozta, az Apache-osnak volt egy csomó, CSOMÓ referenciaképe... Szal szerintem igen jó az, és az a követendő út, nem az, hogy na üljünk le, és dobjunk össze valamit (mégha olyan kira is lesz az eredmény, mint nekik...)
Új hozzászólás Aktív témák
- Radiomaster TX16S MAX Mark II ELRS táv
- thrustmaster ts pc racer ferrari 488 challenge edition
- HP EliteBook 655 G10 15" Ryzen 5 PRO 7530U 32GB RAM Garancia 2028.02.27.
- Lenovo ThinkPad X13 Gen 3 i5-12. gen-16GB DDR5 RAM 256GB SSD FHD+ gari.l 4g modem Érintőkijelző
- Samsung Galaxy A54 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- PC Architech Branding
- ASUS TUF F16 / I7-14650HX / RTX 5070 / 1TB SSD / 32GB DDR5 Notebook! BeszámítOK
- LENOVO X380 Yoga 360 touch - 13,3" FHD - i5 8250U, 8GB RAM, SSD, jó akku, - számla, 6 hó gar
- Samsung Galaxy A56 5G Awesome Graphite 128GB használt karcmentes 6 hónap garancia
- Dell Latitude 5430 14" Touchscreen i5-1235U 16GB 1000GB 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
A 3d palace-esek is egész jók, de nem szabad elfelejteni, hogy szerintem amiért fizetni kell(ene) azok azért nagyobb értéket képviselnek... Szóval nekem eddig a favorit a Gnomon sorozat, majd a Lost Pencil (ebből csak az Elefántos van meg, az szétcsomizva 12-14 giga), majd a SimplyMaya Apache majd a 3d-palace-ek... Ha net elé kerülök normálisan, szedek majd még LP-t és Gnomont, meg SM-et, 3dp-ből szinte mind megvan......