- OnePlus 15 - van plusz energia
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Youtube Android alkalmazás alternatívák reklámszűréssel / videók letöltése
- Apple iPhone 16 - ígéretek földje
- Apple Watch
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Honor Magic8 Pro - bevált recept kölcsönvett hozzávalókkal
- Google Pixel topik
- Android szakmai topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Hogy hol tartunk?

KB. itt... Az eddigi terveink szerint kb. a nyár végére talán sikerül megcsinálnunk a papírmunkát (értsd: megtervezni, mit is kell illetve akarunk csinálni). Szóval egyenlőre mennek az ötletelések, a fegyverek, tárgyak, fejlesztések összeírása (még nagyon bétás állapot), az idegen oldal történetének és világának kitalálása (na ezzel már jobban haladtunk). Felfogadtunk egy Concept artist-ot is
(A programozó barátnője), szal most ő tervezi az arcokat, karaktereket, én rajzolgattam a hangárokat (a pályák közti vásárlások helyszíne), azaz csak kis mórickarajzokat róla. Felmerült kérdéseket beszéltünk meg (pályaszerkezet, felépítés, tervezés, pályák száma), chapterek beosztása. Most kellene elkezdenem a cutscene-ek felosztását, de még nagyon képlékeny minden. Hogy hány chapter legyen, mondjuk az megvan, hogy mi lesz a főszál. Szal tervezgetünk-tervezgetünk, eleinte a történetet, majd a karaktereket, én a látványvilágot, videókat, míg a programozó a programozandó feature-öket...
Új hozzászólás Aktív témák
- HIBÁTLAN iPhone 11 Pro Max 64GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4584
- Telefon felvásárlás!! Honor Magic6 Lite, Honor Magic6 Pro, Honor Magic7 Lite, Honor Magic7 Pro
- Eladó Samsung Galaxy A55 5G 8/128GB Lemon / 12 hónap jótállás
- Samsung Enterprise PM893 1,92TB/ SATA 2,5" SSD 4db/ számla-garancia
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 128GB Gold -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen- MS4674, 100% AKKSI
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

(A programozó barátnője), szal most ő tervezi az arcokat, karaktereket, én rajzolgattam a hangárokat (a pályák közti vásárlások helyszíne), azaz csak kis mórickarajzokat róla. Felmerült kérdéseket beszéltünk meg (pályaszerkezet, felépítés, tervezés, pályák száma), chapterek beosztása. Most kellene elkezdenem a cutscene-ek felosztását, de még nagyon képlékeny minden. Hogy hány chapter legyen, mondjuk az megvan, hogy mi lesz a főszál. Szal tervezgetünk-tervezgetünk, eleinte a történetet, majd a karaktereket, én a látványvilágot, videókat, míg a programozó a programozandó feature-öket...