Új hozzászólás Aktív témák

• Menthirist

veterán

válasz Bici #3825 üzenetére

hát első táblám, így nincs mihez viszonyítani, csak egérhez...

EZ ÁÁÁÁÁÁÁÁÁTKOZOTTTTTT JÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓ :D
    ma két órán át nem tettem mást, mint disney kifestőket festegettem ki :D

rajzolni nem tudok, festéssel is még csak most ismerkedek (hiába no, kiskoromban sosem rajzoltam :D), de nagyon élvezem... átkozott kényelmes, egyáltalán nem érzem kicsinek az A6-ot (persze nem volt nálam nagyobb, biztos szar, ha A4-ről szokik vissza valaki), jó, pontos, ügyes, és valahogy azt csinálja, amit akarok :D persze ki kell tapasztalni a beállításokat, mit hogy érdemes, meg a ps-t is át kell nézni... nüansznyi hiba: ha megfordítom a tollat, és így radír lesz belőle, valóban radír lesz, de nem vált át radír módba, így nem tudom egyből állítani a méretet, csak akkor, ha kézzel átváltom radírra az eszközt... Tehát toll fordítás esetén az eddig használt radírra vált, a méretével együtt, de mint eszköz nem jelölődik ki, így nem lehet egyből méretet állítani... na mindegy, nem fogom tudni jobban megfogalmazni :D
    szóval örülök, jó, király, csak ne kellene OpenGL-t írni, és még két másik zh-ra tanulni...

ja és nem tudom, mit kérdeztek... mikor inog? mekkora ecsetnél mekkora erővel nyomva? és milyen ilyenkor?

Új hozzászólás Aktív témák