- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
- Netfone
- Redmi Note 12 Pro - nem tolták túl
- Vivo X200 FE – fenséges méret
- Honor Magic8 Pro - bevált recept kölcsönvett hozzávalókkal
- OnePlus 15 - van plusz energia
- Magisk
- Ennyit dobott egy telefon gyártási költségén a memóriakrízis a Xiaomi szerint
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
Új hozzászólás Aktív témák
-
kérdésedet azért nem értettem pontosan, mert ezek a tool-ok mind fellelhetők a (maya 8-ban) mesh, edit mesh... menüben fenn, illetve a shelfeken is (polygon, surfaces...stb) a file menü alatt (nem benne, alatta) van a lenyitható menü-választó box, ahol ha polygont választassz, poly modellinghez tartozó menüsort kapsz fentre, surface alatt pedig a nurbs-höz tartozót... így mindent meg kell hogy találj... amiket felsoroltál, a fele felesleges, a másik fele meg inkább hotkey-re teendő, és nem ikonra. pl már most mondom, hogy a boolean-okat felejtsd el gyorsan!... saját érdekedben... a többiről meg annyit, hogy mondjuk én csak polymodellinget tolok, de ha szeretnéd, összeállíthatok egy olyan shelfet, amin rajta vannak az ÁLTALAM használt, illetve fontosnak tartott gombok (de mint mondtam, az extrude, cut, split, merge, combine...stb, szóval ezeket gombokra célszerű tenni, nem a shelfre, de így legalább láthatod, mit hova érdemes...) Majd max csinálok két shelfet, egyiket shelfre teeendo-nek nevezem el, míg a másikat hotkey-re teendőnek

ha pedig megtaláltad azokat, amiket használni akarsz (mondtam, hol keresd), akkor onnan már könnyű shelfre pakolni a parancsot (ctrl+shit+balklikk), illetve marking menüt csinálni belőle...
Új hozzászólás Aktív témák
- Hálózati / IP kamera
- Kecskemét és környéke adok-veszek-beszélgetek
- NVIDIA GeForce RTX 5060 Ti (GB206)
- Szívesen használsz Samsung böngészőt? Immár PC-n is megteheted
- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
- Steam, GOG, Epic Store, Humble Store, Xbox PC Game Pass, Origin Access, uPlay+, Apple Arcade felhasználók barátságos izgulós topikja
- Milyen autót vegyek?
- Xbox Series X|S
- Távcső topik
- AliExpress tapasztalatok
- További aktív témák...
- Eladó 9800X3D/RX 9070 XT 16GB/32 GB RAM
- GARANCIÁLIS RTX 5060 ACER NITRO GAMER LAPTOP - i7 13620h, RTX 5060
- 27" AOC Q27G3XMN Gaming MiniLED "1100Nit" (Garanciás)
- LOQ 15IRH8 15.6" FHD IPS i5-12450H RTX 4060 16GB 512GB NVMe magyar vbill gar
- 32 Gb Gb G.skill Trident Z Royal Silver 3200 Mhz CL14 Beszámitok! (16 Gb-ra bontom igény szerint)
- Apple iPhone 16 Pro 128GB Black Titanium Karcmentes állapot 91% akkumulátor
- RAZER Kunai Chroma 140mm 3 darabos szett RGB Ventilátor.
- Csere-Beszámítás! Lenovo Legion 15 15ACH6 ! R5 5600H / 3050Ti / 16GB DDR4 / 512 SSD
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro Max 128GB Alpine Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4599, 100% Akksi
- AKCIÓ! MSI B650 R7 7700 32GB DDR5 1TB SSD RTX 5070Ti 16GB LIAN LI LANCOOL 207 ADATA 850W
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest