- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Magisk
- Macrodroid
- Google Pixel topik
- Megérkezett Magyarországra a Huawei Mate X7
- Itt az első hivatalos poszter a Galaxy S26 Ultrához
- Sony Xperia 5 V - kell-e nekünk zoom?
- One mobilszolgáltatások
- Huawei P50 Pro - emlékkép
- Samsung Galaxy Z Flip5 - ami kint, az van bent
Új hozzászólás Aktív témák
-
Nyúltáp
senior tag
válasz
üzenetére
próbáld ki mindkettőt, amelyik kényelmesebb/szimpatikusabb, azt válaszd. Abszolút mindegy. Egyik sem jobb a másiknál (amúgy mindkettő gyártóját(discreet/alias) felvásárolta nemrég az Autodesk, úgyhogy valszeg a közeljövőben össze lesznek olvasztva)
Verziókról:
Nem szeretnek túlzottan fejleszgetni, úgyhogy verziók közt nincs nagy eltérés, viszont érdemesebb mindig a legújabbat használni, mert plö új pluginek legtöbbször csak legújabb verziókra jönnek ki.
''-A felület típusát is meg lehet adni pl. bőr, alu (gondolom igen)''
Igen meg lehet adni, de nem éppen úgy, hogy kiválasztod egy legördülő listából, hogyakkó ez most legyen bőr
Shadereket kell gyártani
''-a létrehozott alkotásokat hol tudom még hasznosítani?''
....ezt most nemértem....akárhol.
''-Ha képet akarok csinálni akkor lehet-e vele, vagy ahhoz kell mégegy progi? mert olyat is láttam''
Le kell renderelni, ezt megteheted az adott prog beépített renderelőjével, vagy használhatsz plugineket is hozzá. De mindenféleképpen programon belül....kivétel renderman, mer az asszem külső renderelő..nemtom biztosan, még nem használtam.
Az alapok tisztázásához legjobb ha veszel egy könyvet, 4-5e küvecsért kapsz már mindkét progihoz magyarnyelvű könyvecskét (köbö 800 oldal
és abban akkor még csak az alapok vannak benne)
hajrá
Új hozzászólás Aktív témák
- BESZÁMÍTÁS! Palint Gaming Pro RTX 3070 Ti 8GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte GTX 1050 OC 2GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! 64GB Patriot Viper 3600Mhz DDR4 memória garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! 64GB Patriot Viper 3600Mhz DDR4 memória garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Inno3D iChill X3 RTX 3080 Ti 12GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- HIBÁTLAN iPhone 13 128GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4243, 100% Akksi
- iPhone 13 128GB 100% (GARANCIÁBAN CSERÉLT)
- Azonnali készpénzes Intel i3 i5 i7 i9 12/13/14 gen processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
- Apple iPhone 14 Pro 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! Dynabook Portege X30-G - i5-10210U I 8GB I 256SSD I 13,3" FHD I Cam I W11 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

....ezt most nemértem....akárhol.
és abban akkor még csak az alapok vannak benne)