- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- One mobilszolgáltatások
- A HMD visszalép az USA piacáról
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Apple Watch
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
Aktív témák
-
sarti
csendes tag
Nekem a jelenlegi 9600pro-val ugyan-ez jelentkezett, miután feltettem az ati legújabb driverét. Játék közben kifagyott, kikapcsolt a monitor. Egyébként ha ki-be kapcsoltam a monitort, akkor visszajött a kép, meg valami hibaüzenetet is kiírt, hogy áttért szoftveres képalkotásra, meg bla..bla. Ati új driver eltávolít, 3.9-es vissza. Azzal már nem jött elő a problema.
Viszont azt nem tudja valaki, hogy mitől lehet, amikor duplán rákattintok egy könyvtárra akkor van olyan hogy nem történik semmi, mintha nem is kattintottam volna, majd kis idő mulva (1,2 sec) mégiscsak belép a könyvtárba. Ezt nem mindig csinálja, és ez igaz a windows egész kezelőfelületén lévő kattintásra is.
Mitől lehet ez ?
Aktív témák
- Gitáros topic
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Kecskemét és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Futás, futópályák
- Ubiquiti hálózati eszközök
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Fali konzol lapos tévékhez
- Formula-1
- Elektromos autók - motorok
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- További aktív témák...
- HP OMEN 3080Ti 12GB
- Eladó Powercolor 5700XT Red Devil Dobozában
- Eladó PNY GeForce RTX 4070 Ti SUPER 16GB OC XLR8
- PNY EPIC-X RGB RTX 5060Ti 16GB / Gigabyte EAGLE OC RTX 5070 12GB videokárty 3 év garancia 27% áfa
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte AORUS MASTER RX 6800 XT 16GB GDDR6 videokártya garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! Dell Precision M4800 i7-4800MQ I 16GB I 256SSD I 15,6" FHD I K1100M I Cam I W10 I Gari!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5070 GAMER PC termékbeszámítással
- Kingmax 2x2GB DDR3 1333 RAM eladó
- Csere-Beszámítás! Asus Rog Thor II 1200W 80+ Platinum tápegység! Olvass!
- Bomba Ár! Lenovo ThinkPad L14 - Ryzen 5 I 16GB I 256SSD I 14" FHD Touch I HDMI I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest