- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- A kompaktok között a Honor8 Mini lehet a király
- Lendülettel mehet nyaralni a Samsung
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Google Pixel topik
- iPhone 16e - ellenvetésem lenne
- Légies iPhone halvány színei
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Eurós árlista a Google Pixel 10 telefonokhoz
- Realme GT 2 - aláírjuk
Aktív témák
-
sarti
csendes tag
Nekem a jelenlegi 9600pro-val ugyan-ez jelentkezett, miután feltettem az ati legújabb driverét. Játék közben kifagyott, kikapcsolt a monitor. Egyébként ha ki-be kapcsoltam a monitort, akkor visszajött a kép, meg valami hibaüzenetet is kiírt, hogy áttért szoftveres képalkotásra, meg bla..bla. Ati új driver eltávolít, 3.9-es vissza. Azzal már nem jött elő a problema.
Viszont azt nem tudja valaki, hogy mitől lehet, amikor duplán rákattintok egy könyvtárra akkor van olyan hogy nem történik semmi, mintha nem is kattintottam volna, majd kis idő mulva (1,2 sec) mégiscsak belép a könyvtárba. Ezt nem mindig csinálja, és ez igaz a windows egész kezelőfelületén lévő kattintásra is.
Mitől lehet ez ?
Aktív témák
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Nintendo Switch 2
- HP notebook topic
- A kompaktok között a Honor8 Mini lehet a király
- Filmvilág
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Lendülettel mehet nyaralni a Samsung
- Projektor topic
- Reklámblokkolók topikja
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- További aktív témák...
- MikroTik CCR1009-7G-1C-1S+ Cloud Router
- AKCIÓ! MSI B550 R7 5700X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB Rampage SHIVA MSI 650W
- Bomba ár! Dell Latitude 5480 - i5-6GEN I 8GB I 500GB I 14" HD I Cam I W10 I Garancia!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X3D 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest