Aktív témák
-
rlazol
veterán
Egyrész szerintem a laptopé a jövő - már most a minimumnál sokkal nagyobb teljesítményűeket lehet jó áron kapni - tény, drágábbak, mint az asztaliak, de különbség csökken.
Másrészt én elég sűrűn megyek külföldre dolgozni, meg itthon is 3 helyen (otthon, egyetem, munkahely) kellenek ugyanazok az adatok. Ha maguk az adatok nem is, a programok igen. És még egy windows-t vagy egy officet se vesz meg az ember szívesen 3 példányban, nemhogy mondjuk egy photoshopot vagy pláne egy Premiere-t.
És nem csak a programok - azok személyes beállításai. Én azt szeretem, ha van mindenhol egy adott típusú monitor, egér, meg billentyűzet, amit bedugok, és megy a menet. Ha nincs jól elvagyok anélkül. Nekem egyszerűbb és olcsóbb mint 3 gépet tartani és állandóan CD-ket írni. -
Santses
aktív tag
minek neked laptopba??belegondoltál laptop árábol milyen home compjútert lehet összedobni??
(ajjaj):DD -
rlazol
veterán
vagyis 3D gyorsító - PCMCIA-s felülettel. Igen laptopba. van javaslat? nagyon örülnék neki, különben kétségbe esek. próbálkoztam keresőkkel, de nem sok eredménnyel, csak kiadja az összes olyan hirdetett laptopot, aminek van PCMCIA-ja meg 3d gyorsítóüs videókátyája.
Aktív témák
Hirdetés
- Amazon Kindle
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- EA Sports WRC '23
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Anime filmek és sorozatok
- Milyen légkondit a lakásba?
- Háztartási gépek
- Milyen alaplapot vegyek?
- További aktív témák...
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- LG 27GR95UM - 27" MiniLED - UHD 4K - 160Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium PRO - HDR 1000
- NEC MultiSync V421 monitor (42") 1920 x1080px
- BESZÁMÍTÁS! MSI MAG321QR 32 165Hz WQHD 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel - használt
- Csere-Beszámítás! MSI Gaming X RTX 4060Ti 16GB GDRR6 Videokártya!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest