- iPhone topik
- Mobil flották
- Leépíti a Sony az európai piacot?
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- iOS alkalmazások
- Apple iPhone 16 - ígéretek földje
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Igazi csúcskészülék lett a Poco F7 Ultra
- Kiszivárgott a Pixel 10 Pro
-
Mobilarena
Ha TV-t szeretnél vásárolni, a Milyen TV-t vegyek? topikba írj!
Meglevő készülékkel kapcsolatban ebbe a topikba írhatsz.
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
Sk8erPeter #32818 üzenetére
"továbbra is agyalok a kalibráltatáson..........ha már hosszú távú befektetés, még pár ezret talán megér, hogy színhelyes, vagy legalábbis ahhoz közeli legyen a kép."
Egyetértek! Keresd őt, nekem is ő kalibrálta 2 tévémet. Terjengtek olyan hírek, hogy leállt vele, de én úgy tudom, esetenként csinálja még.
-
vond
MODERÁTOR
válasz
Kérdezz rá az Oáziscomputer-nél és a Monitorguru-nál, hátha kalibrálnak TV-ket is. Ők biztosan értenek hozzá.
-
Snoop27
őstag
válasz
Nincs mit, használd egészséggel
Én személy szerint nem csináltam kalibrálást, csak állitgattam a szineket amig megfelelő nem lett. Nem tudom mit mondjak a kalibrálásrol, saját tapasztalatom nincs, egy jo haver vett magának egy spyder-t, de nem volt megelégedve, ezért visszaküldte, majd pedig egy hozzáértő személyt kért fel a Dell IPS monitorjának kalibrálására, de azzal sem járt sikerrel, kellemetlen szinei lettek. De ez persze csak 1-2 tapasztalat, amit te linkeltél azon ugy látom profik, szoval valoszinüleg nem nyulsz mellé velük.A szemüveget illetően én is azt néztem ki amit linkeltél, jokat olvastam róla, de amint itt már irták mások is a Samsung aktiv szemüvegek is kompatibilisek vele, ezekkel olcsobban megusznád, viszont ha jol látom a Pana szemüvegek oldalt zártak, ezálltal nem zavarják meg az árnyékok a 3D élményt (nagyon zavaro tud lenni, tapasztaltam a Hama szemüvegeimmel). De az már előre boritékolható, hogy neked is a polcon fognak majd porosodni, ahogy nekem is, talán 3 filmet néztem meg velük, emiatt sem hiszem, hogy a CS630E-hez venni fogok valaha (de ha te még nem probáltad akkor mindenképp probáld ki, egyszer élünk
)
-
mgoogyi
senior tag
válasz
Sk8erPeter #32798 üzenetére
Szia,
Én is nagyjából ebben a kategóriában keresgélek, csak nagyobb méretben. (Samsung J6200-H6400, Pana CS630, Sony w75x w80x szériák) és találtam egy egész jó cikket, ami kb összehangban van más tesztek észrevételeivel: [link]
Lényeg, hogy a Pana és Sony ezen szériái képminőségben jobbak, smart oldalon meg gyengébbek a Samu modelleknél.
A kérdésedre válaszolva a J6200 vs CS630E esetben ha a smart rendszer nem érdekes és a képminőség az elsődleges, akkor a Pana.
G
-
törölt tag
válasz
Sk8erPeter #32798 üzenetére
Tudom nem a smart rész a lényeg, az csak plusz ezekben. Mindkettő jó lesz. Nem tudok olyat, otthonra én nem kalibráltatok. Ha mint munkaeszközt használnám a tévét, ahhoz inkább kellene.
Doky1988 Egy 3D-s van ilyenből, és jár vele a smart is, de nem muszáj használni azt részét. 42LF652V
G-Bali
Ok. Van még pár.[link]
-
törölt tag
válasz
Sk8erPeter #32793 üzenetére
A 6400 helyett az újabb és modernebb Samsung UE40J620-at mondanám, ennek a smart része is jobb.
-
Snoop27
őstag
válasz
Sk8erPeter #32793 üzenetére
Nekem 2 napja van 55CS630E, nagyon szépek a szinei (kis állitgatás után), UHD-t akartam venni, de nem láttam még értelmét, talán majd a következö az lesz. Ami mellette szol az az 5 év garancia, viszont ha jol tudom a Samsungnál fejlettebb a smart rendszer, szoval rajtad áll neked mi a fontosabb (a smart részt sosem használom).
-
junior11
veterán
válasz
Sk8erPeter #32664 üzenetére
Panasonic CS630-ra is egy ajánlás.
-
Ciccuka
veterán
válasz
Sk8erPeter #32664 üzenetére
Samsung UE40H6400-ra egy ajánlás
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Futás, futópályák
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Napelem
- Nyaralás topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Építő/felújító topik
- Iszonyatos mennyiségű hulladékkal járhat a Windows 10 terméktámogatásának vége
- Gitáros topic
- Tesla topik
- További aktív témák...
- AKCIÓ! Gigabyte A620M R5 7600 32GB DDR4 512GB SSD RTX 5060 Ti 16GB Zalman i3 NEO Enermax 650W
- AKCIÓ! Dell Latitude 5550 üzleti notebook - Intel Ultra 7 165U 16GB DDR5 RAM 1TB SSD WIN11
- PlayStation Plus Premium 24 hónapos előfizetés , egyenesen a Sony-tól!
- Bomba ár! Dell Latitude E6410 - i5 I 4GB I 250GB I DVDROM I 14,1" WXGA I Garancia!
- Bomba ár! HP ProBook 440 G6 - i5-8GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 14" FHD I Cam I W10 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest