- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- iPhone topik
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Egyesíti a Google az Android és a ChromeOS rendszereket
- VoLTE/VoWiFi
- Eurós árlista a Google Pixel 10 telefonokhoz
- Fotók, videók mobillal
- Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro - és a vas?
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
-
Mobilarena
Ha TV-t szeretnél vásárolni, a Milyen TV-t vegyek? topikba írj!
Meglevő készülékkel kapcsolatban ebbe a topikba írhatsz.
Új hozzászólás Aktív témák
-
lorinser
senior tag
Ez biztosan nem igaz. Inkább az lehet, hogy a Philips nem fizetett annyit az Euronics-nak, hogy forgalmazzák a termékeiket. A samu és az lg meg tolja a pénzt.
Az azért elgondolkodtató, hogy ha akar az ember venni egy TV-t, akkor feltűnően samura akarják az embert mindenáron rábeszélni. Én is amikor TV-t vettem, csak samut akartak nekem eladni, aztán kértem, hogy ugyan tegyék már egymás mellé az általam kiszemelt Philips mellé azt a samut......aztán a Philips jött velem haza. Az eladó is csöndben elismerte a döntés helyességét.
-
Bear
aktív tag
Én ezen nem aggódnék. A Philipsnek van gyára Székesfehérváron, az én TV-m is ott készült. Ha kivonul is, az nem egyik napról a másikra lesz, és a termékek forgalmazása és szervizelése ugyanúgy fog menni tovább, másként nem lehet. De miért is adnák fel a Magyar piacot? Ha nem is vezető gyártó de szerintem sok TV-t ad el.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Futás, futópályák
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- iPhone topik
- VoIP telefonálás
- Nintendo 3DS és DS topic
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- PlayStation 1 / 2
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
- Beszámítás! Sony PlayStation 5 825GB SSD lemezes konzol extra kontrollerrel garanciával hibátlan
- Lenovo ThinkPad 40AF docking station (DisplayLink)
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Rampage SHIVA ADATA XPG 600W
- Lenovo 13 Core i3-7100 Cpu laptop eladó
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest