- Redmi Note 13 4G
- Yettel topik
- Nokia N900 - egy kategória újraértelmezése
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- OnePlus 7T Pro - árban is a csúcson
- Milyen okostelefont vegyek?
- Fotók, videók mobillal
- Egyesíti a Google az Android és a ChromeOS rendszereket
-
Mobilarena
Ha TV-t szeretnél vásárolni, a Milyen TV-t vegyek? topikba írj!
Meglevő készülékkel kapcsolatban ebbe a topikba írhatsz.
Új hozzászólás Aktív témák
-
superg
senior tag
Én csak arra az egy sorra reagáltam.Ezekről a kínai tévékről még kevés a tapasztalat,nevesebb tesztoldalak is csak most kezdik tesztelni.Én csak HDTV test meg AVForums-ot tartom teljesen megbízhatónak.
Ha nincs pénzed tesztelésre elszórni(érthető) akkor inkább maradj a bevált márkáknál.Itt a PH a TV gyártók topikjaiban(Samu LG Sony) képben vannak a fórumtársak,amit sokan vesznek,nem véletlenül teszik.Inkább azok közül válassz. -
superg
senior tag
Aside from the backlight clouding the screen uniformity was very good, i.e. no DSE or banding..
Ezzel mi a gond? ezt el tudja dönteni egy kicsit is tapasztalt emberke.Mondjuk ez a minimum elvárható egy mai tévétől hogy a háttérvilágítás legalább egy szintet hozzon,ne legyen zavaróan inhomogén.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Székesfehérvár és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Nyaralás topik
- Futás, futópályák
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Az új vezér szerint már nincs a legjobb tíz chipgyártó között az Intel
- EAFC 25
- Gitáros topic
- Kerékpárosok, bringások ide!
- A Team Group SSD-je gondoskodik arról, hogy az utolsó bitig letörölhető legyen
- További aktív témák...
- ismét elérhető 3db - Sennheiser MOMENTUM 4 fejhallgatók
- LG 27GS60QC-B - 27" Ívelt - 2560x1440 - 180Hz 1ms - AMD FreeSync - Bontatlan - 2 Év Gyári Garancia
- Csere-Beszámítás! Olcsó Számítógép PC Akár játékra! Intel X5650 / GTX 1650 / 24GB / 240SSD+ 500HDD
- Samsung Galaxy A35 5G 128 GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! 1TB Kingston KC3000 NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest