- Eurós árlista a Google Pixel 10 telefonokhoz
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Aurát vált a Vivo V60
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Hivatalos a Pixel 10 startdátuma
- Samsung Galaxy Z Fold5 - toldozás-foldozás
- iPhone topik
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Samsung Galaxy Z Flip7 - kis fogyás is sokat jelent
- Magisk
-
Mobilarena
Ha TV-t szeretnél vásárolni, a Milyen TV-t vegyek? topikba írj!
Meglevő készülékkel kapcsolatban ebbe a topikba írhatsz.
Új hozzászólás Aktív témák
-
viharkabat
aktív tag
válasz
matyee #22690 üzenetére
Sony w605: szerintem szép képe van, igaz 60-asban nem vizslattam, a 40-es nagyon tetszett. Tesztek is dícsérik. Amibe bele lehet futni, hogy foltosodik (sajnos ez otthoni sötét körülmények között derülhet ki) és gyengéje a nem túl igényes kialakítás (könnyű műnyag ház, kicst ingatag talp)
Sharp: csak boltban láttam, elég szép képe van, de rossz betekintési szöggel. A 39-es méretről volt egy teszt itt a PH-n is, a menüjét ekézik benne, okkal. Ami nem tetszett még, hogy a képbeállítások (fényerő, kontraszt, elég nagy lépésekben, talán egy 20as skálán voltak állíthatók)
-
HagaNRG
őstag
válasz
matyee #22690 üzenetére
- Sony KDL60W605BBAEP SMART LED
Ha már szóba jött, hadd kérdezzek már én is erről a tv-ről!
Fogalmam sincs honnan jött, de a minap felmerült bennem, hogy ha esetleg eladnám a hálóban lévő új H5000-es Samsungot, akkor vennék a helyére egy ilyet.
Általában a 605-öset eddig soha, senki nem ajánlotta, mert a Sony az 805-ös modell és kész, az az igazi.De azok után, hogy tökéletesen elégedett vagyok a H5000-rel annak ellenére is, hogy a nappaliban meg a H6470-et nézem, ráadásul semmi képminőségbeli eltérést nem tudnék megmutatni a két TV között.
Ebből kiindulva úgy vagyok vele, hogy ha a H5000 egy olyan alapmodell, amit senki nem ajánlott volna itt nekem, aztán mégis ennyire bejött, akkor ugyan mi rossz várhat egy Sony 605-ös személyében?
Ha a Samsung és a Sony saját kategóriáit, osztályait vesszük, akkor egymáshoz képest hol helyezkednek el a H5000 és W605 típusok?
Ha jól rémlik, a Sonyból ezt a belépő modellt már 60"-as méretben is meg lehet fizetni, ha az ember nagyon akarja és mivel nekem a hálóban most egy kicsit kényelmetlenül messze van az 50"-es Samsung, így nagyon szeretnék fölfelé terjeszkedni méretben. (más olyan 60"-as modell, ami relatíve olcsó és szóba jöhet?)Köszi!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Ventilátorok - Ház, CPU (borda, radiátor), VGA
- LED világítás a lakásban
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- BestBuy ruhás topik
- Nyíregyháza és környéke adok-veszek-beszélgetek
- N€T0X|N: Stellar Blade után
- E-roller topik
- BestBuy topik
- Eurós árlista a Google Pixel 10 telefonokhoz
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- További aktív témák...
- Honor Pad X8 64GB, Wi-Fi, 1 Év Garanciával
- Azonnali készpénzes Intel i3 i5 i7 i9 12/13/14 gen processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
- AKCIÓ! HP Elitedesk 800 G1 USDT mini asztali számítógép - i7 4770S 16GB RAM 128GB SSD Intel HD
- Lenovo ThinkPad L15 Gen 2 - 15.6" FullHD IPS - i5-1135G7 - 8GB - 256GB SSD - Win11 - MAGYAR
- MAGYAR Larousse Enciklopédia 1-2-3 egyben 2999 ft
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest