- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Mobil flották
- Huawei Watch Ultimate - dizájnultimátum
- Samsung Galaxy Buds3 Pro - szárat eresztettek a babok
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- A kínai gyártók 3D arcazonosítással kísérleteznek
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
-
Mobilarena
Ha TV-t szeretnél vásárolni, a Milyen TV-t vegyek? topikba írj!
Meglevő készülékkel kapcsolatban ebbe a topikba írhatsz.
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
válasz
Pietrosz #6351 üzenetére
Pontosan így van, annyival kiegészítve, hogy 24p-s HD filmeknél sokkal jobb mozgásmegjelenítésre számíthatsz, hiszen a tévé képes natív 24Hz-es lejátszásra, míg a monitorod 60Hz-en, ezáltal kissé döcögősen jelenítené meg. A háttérfény villogtatás pedig szappanopera hatás, és képkocka hibák nélkül javít a mozgóképfelbontáson, magyarul természetesebb.
-
nightshadow
veterán
válasz
Pietrosz #6323 üzenetére
az L32E6E -ről nem találok egy értelmes tesztet se. Az E lenne a B utódja?
E6E teszt: [link]
ET60E teszt: [link]Az E lenne a B utódja?
Nem, az E jelöli, hogy a kontinentális Európába szánt modell, a B pedig az Egyesült Királyságba, mert itt másfajta tuner kell a tévébe, mert más rendszerben sugározzák az adást, meg a hálózati csatlakozó is más.
-
válasz
Pietrosz #6323 üzenetére
Én egy valami nagy (50 fletti valami) ips 600hz-es pana ips lcd-t néztem valahol és megkérdeztem az eladót van e ilyen jó 32-esben és a linkelt panát mutatta. Nem volt annyira jó, de jobb volt mint emlékeimben a samu.
A gond csak az hogy ezt a panát nem láttam együt a samu 6400-el és a 200 ezres 42-es pana plazmával.
Szóval valami hozzáértő kellene ( az is lehet pl. hogy ahol a samu 6400-et néztem ott el volt rontva a beállítás, a panánál meg ma nem).
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Nintendo Switch 2
- Elektromos cigaretta 🔞
- body007: # Raspberry Pi Zero W + Alpine Linux Wi-Fi Telepítési és Konfigurációs Útmutató
- AliExpress tapasztalatok
- Okos Otthon / Smart Home
- Futás, futópályák
- RAM topik
- Óra topik
- További aktív témák...
- Külföldi csomagszállítás Packeta csomagpontokon keresztül!
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RTX 5060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple iPad Pro 11" (3rd Gen) Profi teljesítmény, elegáns külsővel!
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 1st - i7-6G I 8GB I 256SSD I 14" WQHD Sérült I W10 I CAM I Garancia!
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest