-
Mobilarena
Ha TV-t szeretnél vásárolni, a Milyen TV-t vegyek? topikba írj!
Meglevő készülékkel kapcsolatban ebbe a topikba írhatsz.
Új hozzászólás Aktív témák
-
TA68
őstag
válasz pinnacle #36234 üzenetére
A látásunkat nem lehet pusztán fizikai eszközökkel leírni. A szemünk sem kamera, aminek a minőségét le lehetne pixelekre és felbontóképességre fordítani. Emberi lények vagyunk, tele objektív és szubjektív benyomásokkal. Sok mindent, amit a szemünk nem lát, az agyunk számol ki különböző információk alapján.
Egy 4K videót bizony szebbnek látjuk akár 3 méter távolságból is, mert az agyunk azt a plusz információt valahogyan mégis feldolgozza. -
TA68
őstag
válasz pinnacle #36224 üzenetére
Nem hiszem, hogy arra a sorsra jut. A 3D anélkül szűnt meg, hogy újabb, fejlettebb utódja lett volna. Lehet, hogy lesz majd 8K, vagy akár 16K, de az a felbontás evolúciója lesz (de szépen írtam. )
Mindenesetre a 4K nem fog elbukni. Vagy komolyan gondolja bár ki is, hogy újra Full HD tévéket fognak csak gyártani? -
blakey
titán
válasz pinnacle #36175 üzenetére
A TV Jack kimenetére gondoltam, de ha azt nem akarod használni akkor oké.
[ Szerkesztve ]
ELADÓ: Homatics Box R 4K Plus *** " Aki udja, csinálja, aki nem, az tanítja" - G. B. Shaw *** "Ne kérdezz többet, mint amennyi a hasznodra válik." - Dante *** "Csak akkor tehetsz meg mindent, ha már semmid sincs." - Harcosok klubja ***
-
blakey
titán
válasz pinnacle #36172 üzenetére
Jack-kel nem tudom mi a célod, de elmarad az optikai hangminőségétől, nem ajánlom.
ELADÓ: Homatics Box R 4K Plus *** " Aki udja, csinálja, aki nem, az tanítja" - G. B. Shaw *** "Ne kérdezz többet, mint amennyi a hasznodra válik." - Dante *** "Csak akkor tehetsz meg mindent, ha már semmid sincs." - Harcosok klubja ***
-
blakey
titán
válasz pinnacle #36168 üzenetére
Nekem is van egy ilyenem, csak sokkal kevesebbért vettem ebayről, nincs különösebb gond vele, működik, ennyi. Komolyabbat is vehetsz de akkot mélyebben zsebbe kell nyúlni.
-
blakey
titán
válasz pinnacle #36166 üzenetére
Akkor kell egy optikai-RCA átalakító, DAC és akkor lesz a legjobb a hangod.
-
blakey
titán
válasz pinnacle #36163 üzenetére
Scartot felejtsd el. Mit szeretnél elérni?
[ Szerkesztve ]
-
Dave567
addikt
válasz pinnacle #36150 üzenetére
Persze hogy azt mondják, mert el akarják adni, mint minden más tévét.
Tudod etetni a 4k-t rendesen? Mert a felskálázás nem olyan mint a komplett 4k lenne.
A virágbolti filmeknél még alig találkoztam komplett 4k-val.
Én egy VR hasonlatot mondok most, tervbe van hogy beszerzek egyet, de majd csak később, mert marhára nincs még rá semmi, csak elvétve ilyen gyerek gamek, hát azzal meg játsszon a .....[ Szerkesztve ]
-
HagaNRG
őstag
válasz pinnacle #36150 üzenetére
Hát igen.
Én is húzok a mindig nagyobb és nagyobb méretek felé, de számomra már az is ijesztő volt, mikor egymás mellé volt rakva két doboza egy 55" és egy 75" TV-nek. Boltban nézelődök, áhítozunk, de mikor a jól ismert 55" méretű dobozom mellett megláttam a 75" burtális méreteit, akkor jöttem rá csak igazán, hogy lassacskán véget érnek azok az idők, amikor na, most autóba ülök és hozok egy jó "kis" TV-t.
A 75" kétlem, hogy bármilyen mikrobusz méret alatti autóval szállítható lesz, a 85" meg egyenesen hihetetlen, hogy mekkora... Pedig semmi kétségem, hogy előbb-utóbb mindenkinél az lesz otthon az alap, míg el nem érjük az Avatar elején látott faltól-falig TV-t (projektort). Bár ott meg az volt a fura, hogy 1 méterről nézzük az 5x5-ös falat -
törölt tag
válasz pinnacle #36052 üzenetére
Úgy szól, mint egy kis 32"-os alap tv szólhat, szerintem egész tűrhető a többihez képest, de azért mégse olcsó kínai dzsunka tv. Nagyobb üzletekben, mint Auchan, tecsó, MM, ezekben biztos meg tudod nézni. A 6047 jobban szól, de drágább is.
djculture Annyiért nem talál jobbat, 32" FHD-ben rendes gyári háttérrel, normális garanciával, ez van. Haver pedig tájékozódhatna legközelebb időben. Legkésőbb, amikor hazavitte, mert akkor még esetleg becserélheti egy másikra, ráfizetéssel. Hogy ki, mit spórol, arról nem tehetünk, csak alkalmazkodni tudunk hozzá, figyelmesen. Csak kicsit nem jól írod, hogy "Panasonicon van" vagy "LG-vel", mert csak típusokról beszélünk, nem gyártóról.[ Szerkesztve ]
-
djculture
félisten
válasz pinnacle #36052 üzenetére
Panasonicon van kimenet más is (nem csak hdmi-n keresztül) arról még nem szokás lespórolni. Mert egy darabig oké a beépitett. Mondom haver azt vette 32lh530v-t lejjebb kellett venni mély hangszín-t mert recsegett ropogott az egész fél hangerőn. Most már meglett oldva scarton keresztül felüdülés hogy normálisan szól. Nem nagyon bírják ezek csak a magasat meg a közepet és még egy filmnél is észreveszi az ember hogy valami nem oké a hangba.
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Építő/felújító topik
- PlayStation 5
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Ötletek, javaslatok, hogy még jobb legyen a PH! lapcsalád
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Apple Watch
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.