-
Mobilarena
Ha TV-t szeretnél vásárolni, a Milyen TV-t vegyek? topikba írj!
Meglevő készülékkel kapcsolatban ebbe a topikba írhatsz.
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
đe$|re #20837 üzenetére
Én dolgoztam, a teló volt az egyetlen kapocs a külvilággal. Vagy 4x voltam töltőn annyiszor frissítettem, de csak nem lett meg az a teló.
Dealer95! Otthon én sem. Asszony egy másik megyében kelt 5 körül, mondtam neki mi kell és elsőre meg tudta rendelni. Én meg telóról még egy kört 6.07-kor. Az valóban "vicces" hogy valaki ott ül és várja a csodát, valaki meg nem is akart semmit aztán érted.
Nem baj majd jövőre újra csak akkor rákészülök. -
ada19
senior tag
válasz
đe$|re #19392 üzenetére
Mindenképp az F5300-at válaszd, mert a H5303 butított modell. Volt már korábban szó róla, vastagabb, kevesebb HDMI-vel, kevesebb LED-el stb. Az F5300 tavalyi, de ez semmit nem vesz el az értékéből.
Szerk.: ezek az árak még idegennek sem barátságosak, nemhogy neked mint ismerős. UE32H5500 edigitalbe 99 900 Ft: http://www.edigital.hu/LED_televizio/Samsung_UE32H5500AWXXH_SMART_LED_Televizio-p408308.html
Új hozzászólás Aktív témák
- Villanyszerelés
- Futás, futópályák
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Linux kezdőknek
- Filmvilág
- Milyen HASZNÁLT notebookot vegyek?
- Iszonyatos mennyiségű hulladékkal járhat a Windows 10 terméktámogatásának vége
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Melyik hordozható audiolejátszót (DAP, MP3, stb.) vegyem?
- Asztrofotózás
- További aktív témák...
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U7310 - i5-10GEN I 16GB I 256SSD I 13,3" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- HP Series 3 Pro FHD monitor Professzionális képminőség otthonra vagy irodába!
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! MSI Z77 MPOWER Z77 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Keresünk dokkolókat
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest