- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Honor Magic V3 - mágikus realizmus
- Huawei Watch D2 - nyomás utána!
- Huawei Watch GT 5 Pro - egészség + stílus
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Kiszivárgott a Pixel 10 Pro
-
Mobilarena
Ha TV-t szeretnél vásárolni, a Milyen TV-t vegyek? topikba írj!
Meglevő készülékkel kapcsolatban ebbe a topikba írhatsz.
Új hozzászólás Aktív témák
-
7Sony7
addikt
válasz
[CS]Blade2 #35357 üzenetére
Aha. Egyre érdekesebb a helyzet. Nem tűnik rossznak ez az átalakító...
blakey: Ez jó. A DTS-t csak akkor tudom meg, ha kipróbálom, vagy elvileg ott kellene lennie az adatlapokon?
-
blakey
titán
válasz
[CS]Blade2 #35357 üzenetére
A DD (AC3) kötelező így minden tv-n megy.
-
7Sony7
addikt
válasz
[CS]Blade2 #35355 üzenetére
Köszi, ez jó.
Viszont mostanság kezdek ráébredni, hogy ezeken a tv-ken nincs hang kimenet. Akkor viszont kellene nekem valami lejátszó kütyü, ami lejátssza többek között az mkv-t is, és kiad rca stereo jelet is. Mi ennek a neve, vagy tud valaki ajánlani egy ilyen (olcsó) eszközt? -
blakey
titán
válasz
[CS]Blade2 #35333 üzenetére
DD hang kötelező és minden eszközön van, a sima 5.1 is AC3 (DD). A kiadványokon a DTS mellett kötelező a DD is, pontosan amiatt, hogy nem minden eszközre veszik meg a DTS liszenszet.
Ha valakinek ennyire fontos a DTS akkor vegyen egy külső lejátszót ami erre képes, a tv-kbe épített lejátszókkal vannak és mindig is lesznek erős kompromisszumok.
Nem tudom te milyen kiadványokat vettél, de nekem amiken esetleg volt magyar DTS ott volt mellette a DD is. Az eredeti nyelveken megjelent filmeknél esetleg gond lehet, mert többnyire a DTS-t teszik bele, ettől függetlenül külső lejátszó megvétele mellett vagyok, azzal kevesebb a kompromisszum. -
7Sony7
addikt
válasz
[CS]Blade2 #35333 üzenetére
Köszi, ezt jó tudni. Kezdhetem előről a keresgélést
-
7Sony7
addikt
válasz
[CS]Blade2 #35330 üzenetére
Szia. Hasonló tv-t keresek, de nem igazán értek hozzá. Én az mkv hangját ey sztereo erősítőre küldeném ki. Ez szólna , csak a dts nem? Vagy erre külön kimenet kell? Hogy kell ezt ketesni, ha tv-t akarok venni, mi a neve?
-
blakey
titán
válasz
[CS]Blade2 #35327 üzenetére
Az nem így van, hogy a 2016-os tv-k (általánosan) nem tudják a DTS-t, ezt csak akkor tudod megállapítani ha ki is próbálod. Az biztos, hogy van olyan amelyik nem témogatja. Scarton kizárólag a tv-adások hangja megy ki, ahhoz, hogy minden hangot kiküldjön az optikait vagy a HDMI ARC-ot kell használni, fülhallgató nem erre a célra van, bár tény, hogy kiküldi ott is.
Szerintem gondold át, hogy jó képminőséggel rendelkezőt szeretnél és tudjon mindent amire szükséged van vagy gyenge képminőségűt ami talán a többi tulajdonságokkal sincs s topon hiába tudja, értem ezalatt, hogy hamar meghibásodik, recseg, stb.
Nem csak a DTS miatt fizetnél 38e Ft-tal többet, hanem minden másért, jobb panel, jobb elektronika stb. (30 db HDMI egyik tv-n sincs.)
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad P43s - i7-8G I 8GB I 256GB SSD I Nvidia I 14" FHD I Cam I W10 I Garancia!
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5600 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 12GB THERMALTAKE Core V21 Enermax 650W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- 30+ típus!!! Lenovo Thinkpad X1 Carbon, Thinkbook, 2-in-1 Workstation, Yoga, 5-14.gen. Ultra 7!!!
- Telefon felváráslás!! Xiaomi 13T, Xiaomi 13T Pro, Xiaomi 14T, Xiaomi 14T Pro
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest