- Eurós árlista a Google Pixel 10 telefonokhoz
- Xiaomi 13 Pro - szerencsés szám
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Itthon is kapható lesz a kerámia Xiaomi Band 10
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- Kis telefon hatalmas teleppel
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Google Pixel topik
-
Mobilarena
Ha TV-t szeretnél vásárolni, a Milyen TV-t vegyek? topikba írj!
Meglevő készülékkel kapcsolatban ebbe a topikba írhatsz.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Piftuka
veterán
válasz
persil #40768 üzenetére
Ilyenkor természetesen alapvető elvárás egy másik kábellel is letesztelni.
Ám abból, amit írtál, én még az operációs rendszer hibáját is el tudom képzelni. Az sem örvendetes, de jobb, mint a hardver meghibásodása.
Ugyanis egy újabb (javítást tartalmazó) firmware telepítésével remélhetőleg megoldható a probléma.
-
mr.dana
aktív tag
-
DaDa
senior tag
válasz
persil #40207 üzenetére
Ez a tv optikai (SPDIF) kimeneti jelét alakítja át analóg jack vagy rca kimenetét. Tehát jack kimenet van rajta vagy ha nincs jack akkor rca ami egy 500 Ft-os kábellel átalakítható jack-é. Érthetőbben, a tv - ből kijon a digitális hang optikai kábelen, tehát a tv-n kimenet van. Ez bemegy egy optikai kábellel a dac optikai bemenetébe, és a másik oldalán adja ki a hangot (kimenet) jack vagy rca segítségével. Az rca meg simán átalakítható jack-é. Én ugyan ilyet használok erre a célra. Viszont a tv-n engedélyezni kell az optikai hang kimenetet általában.
Amúgy a linken rögtön az első képen pont a kimenet (output) van rca(fehér - piros) illetve mellette jack ami kiadja a jelet a fülhallgatónak. Bár én megszivtam mert a kínai olyat küldött amin csak rca volt jack nem így vennem kellett egy átalakítót de ennyi baj érjen összesen. 😊
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- FÉL ÁR ALATT! Lian Li UNI FAN SL120 RGB 1db-os és 3db-os ventilátor szett garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- REFURBISHED - DELL Thunderbolt Dock WD19TBS docking station (210-AZBV)
- Apple iPhone 12 Pro 128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest