- iPhone topik
- Sony WF-C710N - átlátok rajta
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- Apple Watch
- Xiaomi 15 vagy Samsung S25
- Változó design, tekerhető lünetta: megjött a Galaxy Watch8 és a Classic
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Xiaomi Watch 2 Pro - oké, Google, itt vagyunk mi is
- Youtube Android alkalmazás alternatívák reklámszűréssel / videók letöltése
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
-
Mobilarena
Ha TV-t szeretnél vásárolni, a Milyen TV-t vegyek? topikba írj!
Meglevő készülékkel kapcsolatban ebbe a topikba írhatsz.
Új hozzászólás Aktív témák
-
nismoka
addikt
Ha bekapcsolod az interpolált mozgás javítást, hibáznak a tv-k, ez van. Ha a ledes mozgás javítást kapcsolod be akkor persze nincsen hibázás de mozgás sem olyan folyékony (tiszta, tiszta + funkció). A 300soros mozgás felbontás engem kevésbé zavar mint egyes széteső képkockák..
-
nightshadow
veterán
Samsung - motion plus, LG - trumotion, Sony - motionflow, Panasonic - Intelligent Frame Creator...stb...
Ez 2-3 éve még így volt, de sajnos ma már nem: pl. Sony 42W650: "200 Hz-es Motionflow XR technológiával" [link], miközben 50Hz-es. Tavaly meg linkelt valaki egy LG-t, ami 50Hz-es volt, de ugyanúgy trumotionnal jelölték a villogtatós Hz-et.
-
törölt tag
-
Mankó
veterán
Pedig nem is. Tegnap délután beszéltünk róla először, ma mentem volna megnézni. Marad a pécsi bolt, vagy egy közbenső megoldás, ha meg úgy sem, akkor karácsonykor valami másik modell.
Ha nem jön össze ez a Sony, akkor lehet így kell lennie.minike: AZ LG 100Hz-es, a Sony csak 50-es. Vagy menj feljebb Sony-ban, vagy vedd az LG-t!
-
Norby86
őstag
Így már értem, köszi a részletes infót. Akkor úgy néz ki maradok az F6100-nál, már az input lag miatt is,mert ennek kedvezőbb és ha éppen játszom (bár ritkán szoktam) nem szeretném ha nagyon csúszna a játék menet. Még annyit szeretnék megkérdezni hogy ellenben az EH6030 kép megjelenítése miben rosszabb mint az F6100 modellé? Úgy tudom mindkettő CMR 200Hz ahogy írtad is.
-
Norby86
őstag
Értem, köszi az infót. Amúgy ez az F6100 a fekete színeknél nem "felhősödik" úgy mint az ES széria többi tagja? Mert úgy néztem ez is edge-LED technológiát használ már. Bár ha nem annyira szembetűnő a felhősödés akkor nem zavar.
Még egy kérdésem lenne. Ha HDMI-n kötök rá számítógépet, meg esetleg mást is, akkor azoknál is élvezhetem a 200 hz-es képfrissítést, vagy mivel a számítógép videokártyáján jelenleg 60 hz-t tudok max beállítani így nem fogja tudni a 200 Hz képfrissítést? Bár igazából azt nem tudom mi szabja meg hogy a videokártyánál vagy bármi készüléknél ami HDMI-n csatlakozik maximum mennyi lehet a kép frissítése. -
q13579
senior tag
-
Jakesz
addikt
Oké, elfogadom amit mondasz. De, hogy csak az általam vett TV-t vegyük alapul, te az ITT felsorolt noname üzletek melyikében bíznál ekkora értékben?
Nyilvánvalóan mindenki azt az üzletet választja a lehetőségek közül, amelyik simert és minél kevesebb negatív kritika éri.
-
Ispy
nagyúr
Nekem most volt gondom náluk, vettem egy miniITX-es házat, ami sz@r volt, 2 hét alatt kaptam meg a másik választott házat, mivel ez olcsóbb volt ezért a különbözetet visszakaptam kpban a helyszínen.
Telefonon tényleg nem lehet őket elérni, de írják is a honlapon, hogy emailben gyorsan válaszolnak és ez viszont igaz, 1-2 órán belül mindig kaptam választ a mailjeimre.
Egyébként a boltjuk ahol voltam az tényleg elég lehangolóan néz ki.
-
Jakesz
addikt
Már többször rendeltem onnan PC alkatrészt, szóval nem egyszerű Google találat által kerültem oda
Egyszer kellett a garanciát igénybe vennem, amikor is elkezdett rosszalkodni a tápom, és 2 hét múlva gond nélkül küldték az újat. Mellesleg az internetes vélemények is toronymagasan pozitívak a bolt felé. Ők sem tökéletesek, ők is tudnak hibázni, ahogy mindenki más is, te pont peches voltál velük.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Hálózati / IP kamera
- Elektromos cigaretta 🔞
- Yutani: Yutani Retró Hangkártyái: OAK Mozart Wavetable
- iPhone topik
- Milyen HASZNÁLT notebookot vegyek?
- Sony WF-C710N - átlátok rajta
- Elektromos autók - motorok
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- Melyik tápegységet vegyem?
- További aktív témák...
- PlayStation Network Card (PSN) ajándékkártyák, egyenesen a Sony-tól!
- BESZÁMÍTÁS! MSI B460M i5 10400F 32GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Zalman S4 Plus TT 500W
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- Bomba ár! Dell Latitude 5490 - i5-7GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" HD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- AKCIÓ! Apple MacBook PRO 15" 2018 i9 32GB 500GB 560X 4GB notebook garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest