- Samsung Galaxy Z Flip7 - kis fogyás is sokat jelent
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Mobil flották
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- iPhone topik
- Garmin Instinct – küldetés teljesítve
- Mi nincs, grafén akku van: itt a Xiaomi 11T és 11T Pro
-
Mobilarena
Ha TV-t szeretnél vásárolni, a Milyen TV-t vegyek? topikba írj!
Meglevő készülékkel kapcsolatban ebbe a topikba írhatsz.
Új hozzászólás Aktív témák
-
krx21
nagyúr
Az ott felsoroltak közül én ott venném meg a készüléket: Ahol élő ember felveszi a telefont és vele megbeszélve egy bemutatóteremben az átvétel előtt beüzemelhetem a TV-t átvizsgálásra, (pl: pixelhiba keresés)... Valamint tisztázottak a garanciális további feltételek...
Van ilyen azért egy-pár... Érdeklődni kell...05Steve: Ez minden TV-nél más... De elsősorban azt, hogy például ne dinamikus módban használd...
Sony-nál a Normal mód egész jó, a Samsungnál inkább a film mód... Bár az F sorozat normal módja sokat javult... -
krx21
nagyúr
Az a probléma, hogy a 30 napos utalás nem hiba, hanem szándékos... Pedig többször is telefonáltam miatta...
Náluk a gép fel sem dobja SZÁNDÉKOSAN! 30 napig, hogy utalniuk kéne! Nálam ez ledobta az ékszíjat!
Meg most komolyan, milyen bolt az ahol egy pendrive-ot sem lehet venni készletről? Erről meg van a véleményem... Lehet webshopot csinálni korrektebbül is, ahol az alapvető dolgok készleten is vannak és van szerviz is... Például
Ide is igaz a régi mondás, hogy: "addig jár a korsó a kútra, amíg el nem törik..."
Örülj, hogy neked még nem volt problémád!
Ja, és hogy a tápegységedre 2 hetet vártál az egy vicc... nem szolgáltatás! Ha valakinek 2 hétig nem megy a gépe garanciális ügyintézésre várva, az 2x is meggondolja mit honnan vesz és nem mosolyog...
Meg a filozófia: Nem támogatok olyan céget, ahol a szolgáltatás kimerül abban, hogy megveszek valamit 100Ft-ért és továbbadom 150-ért... Minden egyéb dolgot a beszállítómra hárítok és az apró betűs vásárlói feltételekkel bevédem magam, felelősséget semmiért nem nagyon vállalok cég... -
krx21
nagyúr
Gyerekek! De mért az *ponból???
Miért támogattok egy olyan céget akinek csak egy íróasztala van, bemutatóterem és raktárkészlet, szerviz nélkül??? Csak ne legyen garanciális problémátok!...
Én egyszer visszavittem egy memóriát (rossz volt) az ő tippjükre elálltam a vásárlástól, vettem volna helyette egy 2x olyan drága ramot és döbbenten néztem, hogy kaptam egy 30 napos mínuszos számlát... De nyugodjak meg, mert ez csak biztonsági okok miatt 30 napos..Mondták!. Pedig én kp-ba vettem!!... De legalább beszámolják az új vásárlásba, mert kellene hozzá a pénz? Kérdeztem!... Nem, ezt teljesen külön kezelik.. Volt a válasz!.. A HARMINCADIK NAPON UTALTAK! Felháborító!
Az Ő kereskedelmi szolgáltatásuk, kimerül abban, hogy bemehetsz kifizetni az árut, miután megrendelted...
Garanciális ügyintézést tovább passzolják felelősséggel együtt, raktárkészlet nincs! Gyerekek, egy szép weboldal mögött, csak egy kockázat kerülő nyerészkedés van..!Ui: Tipp: Próbáltátok már Őket felhívni telefonon? Pl: A szervizt?
-
Jakesz
addikt
TV megrendelve!
Szerdán érkezik.
Vapour01, én is kíváncsi leszek az első benyomásodra, hogy mire számíthatok.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Autós topik
- Synology NAS
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Samsung Galaxy Z Flip7 - kis fogyás is sokat jelent
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Elektromos cigaretta 🔞
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 4060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! 1TB Samsung 980 NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Bomba ár! Dell Latitude E5450 - i5-5GEN I 8GB I 500GB I 14"FHD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RTX 4060Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest