- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Leépíti a Sony az európai piacot?
- Magisk
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- iOS alkalmazások
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Körvonalazódnak az S26 Edge kamerarészletei
- Nothing Phone (1) - nem semmi (2)
- Légies iPhone halvány színei
-
Mobilarena
Ha TV-t szeretnél vásárolni, a Milyen TV-t vegyek? topikba írj!
Meglevő készülékkel kapcsolatban ebbe a topikba írhatsz.
Új hozzászólás Aktív témák
-
subidu
tag
Nekem eddig semmilyen problémám sem volt a beépített média lejátszóval. Amit rádugtam, mindent lejátszott. Sanyo kamerámmal, D90-es fényképezővel készített videókat, divx-et, mkv-t, akadás mentesen vitte.
Szóval azért én nem állítanám, hogy parasztvakítás, meg , hogy semmire sem jó. Igaz, hogy egy f8000-es Samsung tv-m van. -
-
FilmMániás
csendes tag
Hát igazából 10-12 éve ezek a lapos TV-k még sehol sem voltak (vagyis voltak, de iszonyú drágán), akkor még a CRT 82 cm-es PANASONIC volt a csúcs, szóval azt még szerintem nem lehet tudni, hogy meddig bírják... Elvileg mondjuk ugyanolyan tartósnak vagy tartósabbnak kéne lenniük, mint a CRT elődjeiknek, de akkor ezek szerint ez is csak hiú ábránd... :-(
-
FilmMániás
csendes tag
Hmm, hát akkor mindenképp fogok venni lejátszót, mert ellenkező esetben ugyanott vagyok, ahol most, csak nagyobb a képméret... Bár van egy ismerősöm, aki még 2012. decemberében vett egy fullHD 3D-s LED TV-t, azt mondja annak a belső lejátszója eddig szinte mindent lejátszott... Gondolom attól is függ ez, hogy mikor gyártották...
Túl rövid a látótávolság? Igazából az lenne jó, ha minél inkább hasonlítana a moziélményre... És ha már új TV-t veszek, jobb lenne a fullHD, bár lehet, hogy túl nagyok az igényeim ennyi pénzhez képest (ha a HDD és lejátszó ára lejön belőle).
A 3,5 év az semmi, én legalább 10 évre tervezek, ha nem többre... Ti. rokkantnyugger vagyok, viszont még rokkannyugdíjat sem kapok, csak a minimális segíííílyt, és ez az állapot nem mostanában fog javulni, nem mostanában lesz nekem újra ennyi pénzem... Az előző kőkorszaki TV-k elég jól vizsgáztak, a 82 cm-es PANA már a 11. évét tapossa, eddig 1x kellett csak javítani, szóval jó lenne, ha ez is legalább addig húzná (nem tudom ezek az új lapos TV-k milyen élettartamúak hosszú távon...), azért egy plazmánál ez már szvsz elég sok...
-
FilmMániás
csendes tag
1) No ezt pl. nem tudtam... Azt hittem ezek a TV-k már mind ilyen arányban lejátszanak mindent... Az ajánlást köszi.
2) Valahol olvastam, hogy 1 TB feletti külső HDD-t egyes TV-k (elég sok...) már nem ismerik fel, bár ha a médialejátszó biztosan lejátssza a nagyobbat is, akkor nincs gond...
3) kb. 130 cm, de ez változtatható (+) és (-) irányban is...
4) Valahogy sejtettem... :-( Lehet el kéne mennem előbb-utóbb dolgozni...? :-) Bár az igaz, hogy nem fog szerintem olyan hamar összejönni annyi archiválandó fontos film, mert évente van kb. 10 olyan film, ami ebbe a kategóriába esik, úgyhogy ez még várhat...
Mit használtál 3,5 évig? A lejátszót?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Samsung Galaxy Felhasználók OFF topicja
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- PlayStation 1 / 2
- Napelem
- Micro Four Thirds
- Iszonyatos mennyiségű hulladékkal járhat a Windows 10 terméktámogatásának vége
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Építő/felújító topik
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450 R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Rampage SHIVA TT 500W
- BESZÁMÍTÁS! ÚJ AMD Ryzen 5600X 5700X 5800X 5900X processzor 3 év garancia 27% áfa termékbeszámítás
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte AORUS B550M R7 5700X 32GB DDR4 1TB SSD RX 6800 16GB Zalman i3 NEO Gigabyte 850W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bitcoin Miner Eladó Bitmain Antminer S19 JPro 104 Th 3150 watt
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest